2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Anneler catlaklar olustu mu. Benm normalde yoktu simdi gobek deligimn orasi. Hafif beyazlasmis. Bumudur catlak.
Benim gobegimde hic yok ama göğüslerimde azcik var cokta canim sklyo bu duruma ilk hamilelgmn başında çok yaglamiodum gobegimi gogsumu haftada iki kere flan yapiodm karnim cikmaya basladikca artirdm ama goguslerim birden buyume yapti her gün yaglasaydm belki olmazdi diorm simdi ahh ahh

Buraya yüklemeyi basardim sonunda :) [album=medium]40174[/album]
Çok güzell maşallah canım şimdiden dolmuş dolaplar :) ne güzel özenli düzenli hazırlamışsın :) ben de sabırsızlanıyorum :) biz bir tek dolabını sipariş verdik, büyüyen beşiğe karar verdik bu haftasonu alıcaz inşallah. Martta gelince de artık düzenlemeye başlarız :) ben oda takımı olarak beğenemedim bir türlü içime sinen olmadı, dolapları biraz kullanışsız geldi oda takımlarının, ben de bol çekmeceli bir dolap buldum başka bir genç odasının onu aldık şifonyere gerek kalmadı böylece çok çekmeceli olduğu için. Büyüyen beşiğin de komodini oluyor zaten. Bir de park yatak ve bebek arabamız hazır. Onun dışında ufak tefek şeyler kaldı geri kalanında, sanıyorum mart sonu, nisan başına hazır olacağız :))

Ben de,senin gibi dusunuyorum arkadasim

Bende o beyazlgi gorunce tutustm. Simdi gunluk yagliyorum:)))) gogsumde regl doneminde ki sis. Buyumediler pek.

27.haftasindakln sonraki anne adaylarina soruyorum sizin de hafif sanciniz veya kasilmalariniz veya hafif adet agriniz oluyor mu???
Bende tık yok valla. Gecenlerde sol kasık tarafımda surekli bir ağrı vardi ama benimkinin ayakları oralarda sanırım, o tarafa vuruyor ve gun icinde gecmeyen bi agriydi hic kasılma gibi degildi. Gece yatarken orayi yastıkla destekledim ertesi gun geçmişti. Tum hamilelik takvimlerinde de yalancı kasilmalariniz olabilir yazıyor, bende tık olmayınca acaba ben mi anormalim diyorum
Kızlar Ersan veya Kerem ismi nasıl sizce?
Bence Kerem daha guzel

Teyzeleri kızıma bunları aldık babasıyla cok hoşumuza gitti terlik ve taçla takım yapmaya çalıştım. Bi tek lohusa takımım kaldı onda da begenemedim henüz icime sinmedi baktıklarım
Çok güzelmiş güzel günlerde kullansın prensesiniz inşallah bende face booktan sipariş verdim sabırsızlıkla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…