2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kizlar sebze yemegi neler yapiyosunu, ay aklima bise gelmiyo fasulye ve ispanaktan baska bugun de pazara cikcam neler alsam yaaaaa tam ev hanimi muhabbeti hadi el atin

Oyle deyince bi bozuluyorum aklima hinlik sokuyo. Herseyi pembis yavrusumun yaa oglusa hazr degilizz
Kız ben doktordan iyi biliyomuş baksana anlamında lafı güzaf yaptım Bakma sen onlara. Erkek olursa da sokaga mı atıcaksın sanki. Pembeleri ona giydirirsin nolcak

Yok canım 48 dedi bende hala inanmıyorum neyse bi dahaki kontrolde bi daha sorcam bu gidişle 60 70 cm le doğar minnoş
Yok işin şakası o kadar bulmaz da. sonuç da 2buçuk ay var 2 buçuk ayda en az 5-6 cm daha uzar gibime geliyor. 55 cm i
Aynen maşallah demekten başka bi diyeceğimiz yok ama bi daha ki kontrol de gene sorarım ama benim bebeğim gün olarak da önde bugün 30+6 oldu belki de ondandır
Olabilir cnm tabi. maşallh sen sor tabi yine . basketçi olsun milli gurur

E Bebek den çarşaf alım dedim. Benim alacağım beşik 60-120 ikea henviks. Çarşaflar hep 70-130 oluyor. Çok büyük olur mu ? Toplanır mı? Yoksa çarşaflarımı da ikea dan mı alayım ?

Bide bunu çok beğendim. Ama bunun da çarşafı büyük

Eklentiler

• IMG_7066.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_7067.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_7068.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 45
Benim uykusuz gecelerim başlamış bile sabaha kadar tekmeliyo sabahta erkenden kalkıyorum sanki midemde canavar var erkenden kahvaltı yapıyorum benim bebiş baştan beri uzundu bi buçuk ay önce 31 cm di şuan böyle olabilir bide karnım bazen bi sertleşiyo bebek geriyomu kendini bilmiyorum iyice hissediyorum dışardan bile belli oluyor maşallah yaa

Maşallah canımm Kız 30. haftandasın ee büyüdü tabi hep fasulye mi kalıcaktı minnak Bitmiş bitmiş, azıcık daha sık dişini

Maşallah canımm Kız 30. haftandasın ee büyüdü tabi hep fasulye mi kalıcaktı minnak Bitmiş bitmiş, azıcık daha sık dişini
Seninde az kaldı ben yarın 31. Haftama giriyom ya ben sıkarım dişimi de bebek durmuyor açılmam bile oldu önlediler sürekli Dinleniyorum karnında tutmaya çalışıyorum ağır kaldırdım ondan oldu açılma inşallah hep beraber günü gelince dogumumuzu bi avazda yaparız :)

Hadi yaa o zaman dinlenicen kuzum, seninki rahat derken erken mi gelesi varmış Eh bizde yolun yarısını geçtik artık bugün 26+4 olduk Kolay doğum yaparız inşallah canımm. Çatlakların falan var mı? Ben daha çatlamadım yağ kullanıyorım ama olur mu diye de cekinmiyo değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…