2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Yok işin şakası o kadar bulmaz da. sonuç da 2buçuk ay var 2 buçuk ayda en az 5-6 cm daha uzar gibime geliyor. 55 cm i

Olabilir cnm tabi. maşallh sen sor tabi yine . basketçi olsun milli gurur
Babası na çekmiş spa babası da 1.85 boyu var maşallah. Boyda bana çekmemiş ama çenesi aynı ben USG kağıdında yüzünü çekmiş doktor ayy minnoş yaa

Ay hiç sorma çatlaklar la başım dertte karnımda baya oluştu çatlak hiç birşey kullanıyorum doğumdan sonra halederiz insallah

Ay hiç sorma çatlaklar la başım dertte karnımda baya oluştu çatlak hiç birşey kullanıyorum doğumdan sonra halederiz insallah
Hiçbir şey kullanmadın mı doğru mu anladım? Güneşlenince rengi baya soluyormuş öyle duydum. Yada lazerle de en aza indiriliyomuş. İlk çatladığında kırmızı mıydı rengi?

Benim Annem öyle hiç farketmez evlat evlatttir kız erkek farketmez evlatları arasında da ayrım yapmaz kvdem yaşlı haliyle görüşü biraz farklı sonra kıza da seviniyor ama inşallah oģlandır dedi durdu şimdi bişeyler yapmaya çalışıyor ama hiç de umrumda değil daha bi de diyor eşinin bütün arkadaşlarının erkek onun da erkek olur inşallah aksine eşim de kız çocuklarını daha bi sever Allahtan ileri görüşlü bi insan eşim çok şükür

Böyle insanları bi odaya doldurup bi bitmediniz gitti diye haykırmak istiyorum. Ben,kv, annem, eşim hepimiz kız istedik ve Allah kız nasip etti. Ama erkek olsa sevmicek miydik, böyle saçmalık olabilir mi?
Ve bu insanlara birinin şunu anlatması lazım, bebeğin cinsiyetini erkeğin spermi belirliyor, bundan da bi haberler

Beni kusurlu gibi görmüyor da ama inşallah erkek olur dedi durdu kendimi kötü hissettim ay hem erkek istiyordu hem de kız ismi söylüyor bize koyun çok içimde kaldı diyor ben de kendi kızlarına koysaydin dedim bulursun da koyarım

Kuzum işyerindeyim çalışıyorum zaten sabahtan beri kıpır kıpırım ve inanılmaz hafif yemiştim. Tek ekstra simit yedim ekmek yerine. Gebelik bitinceye kadar hayatta yemem bir daha sen de yeme sakın. İnanılmaz yükseltiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…