- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
- Konu Sahibi endless love
-
- #38.101
Aaaynen öyle canım. Güzel olacak güzelBende öyle diyorum o kdr zor ise kimse ikinciyi düşünmezdi die ama ne bilim sanırım bnm ağrı eşiğimde düşükevet sağlıklı olan tabiki normal doğum inş çok kolay bir şekilde yavrularımıza kavuşuruz işyerinde kolay bir şekilde normal doğum yapan iki kişi tanıyorum anlattılar hikayelerini bende dedim hatta bana bunlarla gelin yaa biraz moral olsun. Hep zor doğum hikayeleri duymaktan gına geldi birisi sezeryan istiyor korkudan bnm gibi son kontrollerinden birine gidiyor ne sezeryanı Bebek gelmiş diyorlar masada kontrolde ve 5 dk içersinde ne oldugunu anlamadan doğurdum dedi. Çok hafif sancısı varmış gittiğinde diğer arkadaşta yine kontrole gidiyor 3 cm fln açılması varmış Dr bu şekilde gönderemem seni diyor ve çok kısa sürede doğum yapıor 15.00te girmiş doğuma 15.15 te doğumdan yürüyerek çıkmış, doğumda hiç bişi yok dio öylede rahat anlatıyor ki. Bir seneye tekrar düşünüyorum arası açılmasın diyor. İnsan böyle duyunca bir parçada olsa rahatlıyor belki sizede iyi gelir diye yazdım
Ayy ne kadar da yükselmi simitte mi şeker çok acabaAz önce bir simit, peynir, yumurta ve ayran sonrası 88 olan açlık şekerim 1. Saatte 152 çıktı.Bir daha simit mi?!!! Hayatta yemem... Elveda canım simit...
Bu da ali expres canım. Fiyatlar uygun orda ama hiç alışveriş yapmadım. Bi sorayım dedimCanım dili türkçe ama uygulama indirdim tlefona gerçek aliexpres
Canım internette "1 adet simit = 4,5 yemek kaşığı şeker" yazıyorAyy ne kadar da yükselmi simitte mi şeker çok acaba
Hayırlı cumalar canımHayirli cumalar kizlar
Bence simitten değildir o. Bende bazen simit yiyorum kahvaltıda . Diyetisyenler bile ara öğün veriyor simiti. Hemen sonrasında tekrar bişeyler yemek etkiler ya da hem simit hemde bolca tatlı ekmek vs. Gibi . Böyle bir kahvaltı cok normal bence ne yiycezki sadece proteinle beslenmekte zararlı, keton salgılar vücudumuzAz önce bir simit, peynir, yumurta ve ayran sonrası 88 olan açlık şekerim 1. Saatte 152 çıktı.Bir daha simit mi?!!! Hayatta yemem... Elveda canım simit...
Aynen canım daha öncede bişeyler almıştım bir iki aya geldiler hep şimdiye kadar gelmeyen iki siparişim var onlarda az bütçeli ,bu filin ikea daki fiyatı 300 tl idi ucuza görünce aldım aliexprestenBu da ali expres canım. Fiyatlar uygun orda ama hiç alışveriş yapmadım. Bi sorayım dedim
Canım 1 adet simit 4.5 yemek kaşığı şekere eşitmiş.Bence simitten değildir o. Bende bazen simit yiyorum kahvaltıda . Diyetisyenler bile ara öğün veriyor simiti. Hemen sonrasında tekrar bişeyler yemek etkiler ya da hem simit hemde bolca tatlı ekmek vs. Gibi . Böyle bir kahvaltı cok normal bence ne yiycezki sadece proteinle beslenmekte zararlı, keton salgılar vücudumuz
Tabi gelmesi uzun zaman alıyor di miAynen canım daha öncede bişeyler almıştım bir iki aya geldiler hep şimdiye kadar gelmeyen iki siparişim var onlarda az bütçeli ,bu filin ikea daki fiyatı 300 tl idi ucuza görünce aldım aliexpresten
nasl olur ya. daha 2 buçuk ay var bebek 48cm çok ilginç.48cm le 9 ay sonrasında doğuran var ne diyim maşallah diyim o zamn cnmYok net duydum 48 dedi bizde eşim le hala şaşkınız maşallah çok uzun oğlumuz diyoruz ama ben diyorum eşime acaba 43 mü dedi biz yanlış anladık yok diyo eşim oda 48 diye duymuş bebek doğana kadar daha uzun olacak eşim uzun boylu ama bebegin şimdiden böyle uzamasını anlamadım şaskınım sadece :)
Ben burada sanırımAz önce bir simit, peynir, yumurta ve ayran sonrası 88 olan açlık şekerim 1. Saatte 152 çıktı.Bir daha simit mi?!!! Hayatta yemem... Elveda canım simit...
Ayy benim kızımın beşiği de yarın kurulcak odama. çok heycanlıyımKuzum tamamladık desene ikimiz de eksikleri ufaktan
Aynen canım ,ama büyük ihtimal gelmiycek o siparişler 2 buçuk üç ay oldu satıcı göndermiş gözüküyor ama bazen gümrükte filan sıkıntı oluyor geri ödeme talep ettim bakalım ne zman gelir paramTabi gelmesi uzun zaman alıyor di mi
Tek sevdiğim ve aşerdiğim şeyle vedalaşıyorumEyvah eyvah..
Vallahi 1 simit+1 kibrit kutusu peynir+1 ayran+1 haşlanmış yumurta tüm yediğim. Diğer günler hep normaldi. Bu tamamen simitten oldu bence...hadi ya 1 simit o kadar yükseltiyorsa kahvaltıda yediklerim benimkini üç yüze vurdurur..
hiçbir şey yememişsin ki
o benim dişimin kovuğunu doldurmaz
Biraz şekerli olduğunu biliyordum da nasıl olsa hafif şeyler yiyorum diye yedim, yemez olaydım...Ayy ne kadar da yükselmi simitte mi şeker çok acaba
Canım tüm yediğim 1 simit+1 kibrit kutusu peynir+1 ayran+1 haşlanmış yumurta. Diğer günler hep normal çıkmıştı. Bu yükselme tamamen simitten oldu bence...Bence simitten değildir o. Bende bazen simit yiyorum kahvaltıda . Diyetisyenler bile ara öğün veriyor simiti. Hemen sonrasında tekrar bişeyler yemek etkiler ya da hem simit hemde bolca tatlı ekmek vs. Gibi . Böyle bir kahvaltı cok normal bence ne yiycezki sadece proteinle beslenmekte zararlı, keton salgılar vücudumuz
Ya aslında biliyorum simidin biraz şeker arttırdığını ama nasıl olsa ağır şeyler yemiyorum diye yiyim dedim, çok da seviyorum. Bir daha gebelik boyunca asla yemem...Ben burada sanırımPetisko 'ya demistim seker yüklemesinden sonra simit yeme, iyice yükselir şekerin diye :) Susam şekeri çok yükseltiyor. Benim halam şeker hastası, bi sabah sadece 1 simit yemiş ve şekeri 400'e yaklaşmıs. Simit şekersiz masum gibi duruyor ama hic de masum degil :)
Yazıcakmısın bunu da takip defterine ben biraz takip defterinde oynama yapmayı düşünüyorum insülin yazmasınlar diyeTek sevdiğim ve aşerdiğim şeyle vedalaşıyorum
Vallahi 1 simit+1 kibrit kutusu peynir+1 ayran+1 haşlanmış yumurta tüm yediğim. Diğer günler hep normaldi. Bu tamamen simitten oldu bence...
Biraz şekerli olduğunu biliyordum da nasıl olsa hafif şeyler yiyorum diye yedim, yemez olaydım...
Canım tüm yediğim 1 simit+1 kibrit kutusu peynir+1 ayran+1 haşlanmış yumurta. Diğer günler hep normal çıkmıştı. Bu yükselme tamamen simitten oldu bence...
Ya aslında biliyorum simidin biraz şeker arttırdığını ama nasıl olsa ağır şeyler yemiyorum diye yiyim dedim, çok da seviyorum. Bir daha gebelik boyunca asla yemem...
Canm bende öyle ya. kızımın odası olmayacak 1 sene bizim yanımızda beşiğinde yatack inşallh . sanki hiç bişey yokmuş gibi. aslında yatağı arabası kıyafetleri battaniyesi banyo seti puseti araba koltuğu biberon seti kremleri şampuanları,bezleri hepsi hazır. ama hepsi bir yerde. odayı seneye yapcz sanki bende eksik gibi düşünüyorum. odası yok diye. keşke yapsaydık ama eşim istemiyor. o oda dolu tekli yatak tekli dolap ve ıvır zıvır var çamaşırlarımı kurutuyorum orada filan.süpürgem ütü masam hep orada. boşaltmayalım şimdi dedi.nasl olcak bilmiyorm. inşallh seneye yazın çok güzl bir odası olur hayalimdeki gibi.Siz böyle alınca kendimi çok geç kalmış hissediyorumannem de eşim de dur acele etme alcaz az daha bekle diyorlar ben de şafak sayiyorum
cnm ne oldu ya sinirlerini bozma bebeğine de geçiyor bende geçende kafama bişeyi çok taktım bebek hissetti tekmeleri bir garipti.biraz farklı geldi o gün bana . belki psikolojiktir. üzülme bişeye. tamm cnm olsun burdn görüşüyoruz zaten aynen öyle burası çok iyi geliyor.şuan nasılsın peki . hadi bi küçüük çikolata ile ödüllendir kendini moralin düzelsin.Kizlar hayirli geceler ay bugun oyle sinirlerim bozukki gunum zehir oldu biktim insanlardan yani suraya girince ferahliyorum buarada instagramda ekli olan arkadaslarim birsureligine dondurdum hesabimi haberiniz olsun sildm falan sanmayin yaniPetisko ECEcanN bebisim dogsada aklim fikrim onda olsa takmasam insanlari.
Ay ya ne saçma şeyler ya. güleyim mi durumuna mı dert yanayım bilemedim.Engelledim zaten ama usandim canim benim eltim hep erkek cocugu istiyodu kiz cocugunu agzina bile almiyodu bide ilk cocugu oluck dusun hamile kaldi kizo oldi hatta uzulmus kizi olucagini duyunca kanim dondu bana hamileligyle nispet yapardi hep sustum Allaha havale ettm ben hamile kalinca hergun birilerine cinsiyet sorduruyodu oglan olcagini duyunca delirdi korkusundan bisey paylasamiyodum hikayelere bebegimw aldigim seyleri paylasiyodum bazen hep laf sokmalar benim icin cinsiyet asla onemli deildi zor sahip oldm bide cinsietmi secicem.en son dayanamadm bende bugun laflar paylastm sonra aksamina engelledm onu kocasi falan aradi pisman olmus falan filan ama umrunda deil bende tekrardan eklemsinler die dondurdum iste.soguttular beni
AYnen canım biraz pahalı hem kedilere hem bebişlere biraz pahalı olureşime diyorum yeni moda kutup ayısıymış onuda sipariş ediyim garibanım al diyo da kimbilir içinden neler diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?