2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aaaynen öyle canım. Güzel olacak güzel

Az önce bir simit, peynir, yumurta ve ayran sonrası 88 olan açlık şekerim 1. Saatte 152 çıktı. Bir daha simit mi?!!! Hayatta yemem... Elveda canım simit...
Bence simitten değildir o. Bende bazen simit yiyorum kahvaltıda . Diyetisyenler bile ara öğün veriyor simiti. Hemen sonrasında tekrar bişeyler yemek etkiler ya da hem simit hemde bolca tatlı ekmek vs. Gibi . Böyle bir kahvaltı cok normal bence ne yiycezki sadece proteinle beslenmekte zararlı, keton salgılar vücudumuz

Bu da ali expres canım. Fiyatlar uygun orda ama hiç alışveriş yapmadım. Bi sorayım dedim
Aynen canım daha öncede bişeyler almıştım bir iki aya geldiler hep şimdiye kadar gelmeyen iki siparişim var onlarda az bütçeli ,bu filin ikea daki fiyatı 300 tl idi ucuza görünce aldım aliexpresten

Eklentiler

• IMG_6401.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 55
Canım 1 adet simit 4.5 yemek kaşığı şekere eşitmiş.

nasl olur ya. daha 2 buçuk ay var bebek 48cm çok ilginç.48cm le 9 ay sonrasında doğuran var ne diyim maşallah diyim o zamn cnm . çünkü en uzun doğan bebekler 52-53 cm diye bliyorum . şuan mesela hemen hemen herkesin ki 35 -40 cm aralığındadır bebekleri. aramızda 10 cm var

Az önce bir simit, peynir, yumurta ve ayran sonrası 88 olan açlık şekerim 1. Saatte 152 çıktı. Bir daha simit mi?!!! Hayatta yemem... Elveda canım simit...
Ben burada sanırım Petisko 'ya demistim seker yüklemesinden sonra simit yeme, iyice yükselir şekerin diye :) Susam şekeri çok yükseltiyor. Benim halam şeker hastası, bi sabah sadece 1 simit yemiş ve şekeri 400'e yaklaşmıs. Simit şekersiz masum gibi duruyor ama hic de masum degil :)

Tek sevdiğim ve aşerdiğim şeyle vedalaşıyorum

hadi ya 1 simit o kadar yükseltiyorsa kahvaltıda yediklerim benimkini üç yüze vurdurur..
hiçbir şey yememişsin ki
o benim dişimin kovuğunu doldurmaz
Vallahi 1 simit+1 kibrit kutusu peynir+1 ayran+1 haşlanmış yumurta tüm yediğim. Diğer günler hep normaldi. Bu tamamen simitten oldu bence...
Ayy ne kadar da yükselmi simitte mi şeker çok acaba
Biraz şekerli olduğunu biliyordum da nasıl olsa hafif şeyler yiyorum diye yedim, yemez olaydım...
Canım tüm yediğim 1 simit+1 kibrit kutusu peynir+1 ayran+1 haşlanmış yumurta. Diğer günler hep normal çıkmıştı. Bu yükselme tamamen simitten oldu bence...
Ya aslında biliyorum simidin biraz şeker arttırdığını ama nasıl olsa ağır şeyler yemiyorum diye yiyim dedim, çok da seviyorum. Bir daha gebelik boyunca asla yemem...

Yazıcakmısın bunu da takip defterine ben biraz takip defterinde oynama yapmayı düşünüyorum insülin yazmasınlar diye

Siz böyle alınca kendimi çok geç kalmış hissediyorum annem de eşim de dur acele etme alcaz az daha bekle diyorlar ben de şafak sayiyorum
Canm bende öyle ya. kızımın odası olmayacak 1 sene bizim yanımızda beşiğinde yatack inşallh . sanki hiç bişey yokmuş gibi. aslında yatağı arabası kıyafetleri battaniyesi banyo seti puseti araba koltuğu biberon seti kremleri şampuanları,bezleri hepsi hazır. ama hepsi bir yerde. odayı seneye yapcz sanki bende eksik gibi düşünüyorum. odası yok diye. keşke yapsaydık ama eşim istemiyor. o oda dolu tekli yatak tekli dolap ve ıvır zıvır var çamaşırlarımı kurutuyorum orada filan.süpürgem ütü masam hep orada. boşaltmayalım şimdi dedi.nasl olcak bilmiyorm. inşallh seneye yazın çok güzl bir odası olur hayalimdeki gibi.

cnm ne oldu ya sinirlerini bozma bebeğine de geçiyor bende geçende kafama bişeyi çok taktım bebek hissetti tekmeleri bir garipti.biraz farklı geldi o gün bana . belki psikolojiktir. üzülme bişeye. tamm cnm olsun burdn görüşüyoruz zaten aynen öyle burası çok iyi geliyor.şuan nasılsın peki . hadi bi küçüük çikolata ile ödüllendir kendini moralin düzelsin.

Ay ya ne saçma şeyler ya. güleyim mi durumuna mı dert yanayım bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…