2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
kızlar size de ateş basıyor mu benim gibi
iş yerinde kapı cam pencere ne var ne yok açıyorum... tshirtle oturuyorum resmennn.. burası cok sıcak ve havasız :S

Benim kv de aksine kız diye geçermiş içinden hep ama bana söylemedi tabi kızı olsun diye .geri kafalı değil ya bu kadın benim elimde değil yani biliyor. kız deyince ben çok mutlu oldu. diyor kızım içimden hep kız istedim ne yalan söylim dedi. çok sevndim dedi. Erkek olsada değişen bişey olmazdı yani bişey demezdi somurtmaz dı aynı hevesle sevinirdi. öyle insanlar.Sağlık olsun yeterki . ne fark ediyor. hepsi evlat hepsi insan.hepsi can parçası...

Sağolasın canım benim. Evet detaylı ultrason yapılıyor 12. Haftada ikili test yerine. Daha sonra da detaylı ultrason takibi gerekebiliyor ben 4 kere girdim şimdiye kadar. İnşallah Allah tamamına erdirsin ablanınkileri de hepimizkilerini de.

Kontrolun ne zaman canim?

kızlar size de ateş basıyor mu benim gibi
iş yerinde kapı cam pencere ne var ne yok açıyorum... tshirtle oturuyorum resmennn.. burası cok sıcak ve havasız :S
Benim ofiste çok havasız ama aşırı sıcak değil. Normal bir kazakla oturabilecek kadar. Ateş falan basmıyor da gece uyurken eğer polar pijama falan giydiysem o zaman çok terliyorum, ince giyiyorum o yüzden.

Aynen maşallah demekten başka bi diyeceğimiz yok ama bi daha ki kontrol de gene sorarım ama benim bebeğim gün olarak da önde bugün 30+6 oldu belki de ondandır

Canım büyük ihtimalle bundan sonra çok boyu uzamaz bebeğinin. Kiloya gider vitaminler
Bence de bak bu dedigin cok mantıklı zaten kilosu bana az gelmişti. Gerçi sağlıklı olması daha önemli o kadar kötü günler geçirdim bende şükr edeceğime kafama taktıgım şeye bak :)

Bence de bak bu dedigin cok mantıklı zaten kilosu bana az gelmişti. Gerçi sağlıklı olması daha önemli o kadar kötü günler geçirdim bende şükr edeceğime kafama taktıgım şeye bak :)
Tabi canım sağlıklı olsun, uzun boydan zarar gelmez hem Ama tombiş olursa doğum zorlaşıyo mesela. En fazla son zamanlar kendisi de artık içerde rahat edemediği için sana da huzur vermez Uykusuz geceler 8.aydan sonra başlıyormuş zaten.

Kızlar bu bir ilandır

Ben eski ojelibon_ nickimi, hamiş bayanların aşermelerinden ötürü değiştirmiş bulunmaktayım.

Bilginize
Hahahahaha ben jelibon sevmem ama yeni nickin de hayirli olsun canim.
Az once bend eharika bir kumbara gordum trendyolda ve alsammi diye baktim baya
Ya internette bulamadim sirt cantasi olarak, resim atsana bakalim canim
Az önce bir simit, peynir, yumurta ve ayran sonrası 88 olan açlık şekerim 1. Saatte 152 çıktı. Bir daha simit mi?!!! Hayatta yemem... Elveda canım simit...
Benimde bu sabah 132 cikti tokluk, ustelik dun sabah ayni seyleri yemistim ve dun sabah 103 cikmisti. Aclik sekerimde hep 90 cikiyo. İlginc geldi bu sabah neden yuksek ciktiki aceba birde yemekten sonra hemen oturma canim azicik dolas evin icinde is felan yap, sekerin dusmesini sagliyor. Bu sabah az dolandim evde belki ondandir diyorum.
Evet bana demistin ve bende simit degil sade pogaca yemistim tabi artik dikkat ediyorum sadece tam tahilli bugday ekmegi yiyorum

Sağol canımm

Kilo alimin yada bebeğin gelişimi nasıldı, genellikle gebelik şekeri olanlarda bebek yada anne aşırı kilo alabiliyor
Bebegn gelişimi, kilosu haftasına goreydi son kontrolumzde. Bnde 53kilo ile hamile kaldm su an 59kiloyum

demekki bnm ic karnm genis teyzesi. Minnak minnak geziyoruz. Ama eskidi gibi 5 km yi falan bulmuyo agriyo hemn bi yerlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…