2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bende tam tersi hamile kalmadan once ne tatli merakik vardi ne cikolata heleki pasta agzima surmezdm simdi resmen yemegin ustune tatli yemezsem doymuyorum annem falan yeme kizim diyolar ama elimde degil vallahi.nekadar yemek yersem yiyeyim tatli olmazsa hep acim basim donuyo ye tatliyi cikar hakkiyi dedikleri bumuki acep.

Gunaydin kizlar.ben kendime iki takim pijama almistim gecelik dusunmuyordum ama dun uzun arastirmalara bile gerek kalmadan kisa arastirmalar sonucu sezeryan bile olunsa gecelige gerek oldugunu okudum.bugun onuda alayim geleyim diyorum ay kizlar bide ne dicem dun arkadasim dedi oda netten gormus gri ocagi olanlar ocagini temizledikten sonra bikac yerine biriki damla bebe yagi dokup pamukla silmis ocak parladi dedi bende denedim kettle davlumbaz ocagimin ustu ay bi parladi cikmayan su lekeleri bile gitti ah yawrum dedim neye niyet neye kismet

Ben ne kadar isterim burçları ikizler olsun. Eşim babam kuzenlerim arkadaşlarım çevremde o kadar çok ikizler var ki. erkeği süper bence. karakterli ve entellektüel

Rica ederim canım :) ikili olana çok gerekli demediler 5 dakika kazandırır dediler. Aynı anda iki göğsü boşaltıyorsun fiyat farkı biraz fazla olduğu için ben tekli aldım. Genelde öneriler bu şekildeydi
Bunu ogrendigim cok iyi oldu. Tesekkur ederim canim. Hic bir seyde bu kadar acemi olmamistim. Gecen bir pedegog diyor. Yeni nesil annelerinin isi o kadar zor ki nasil uzuluyor bizlere. Benide dertlendrdi haha :))

Gunaydinlar
Ve bir sabah kalkip şişmiş parmaklara uyandim :) el parmaklarim bir gecede nasıl bu hale geldi anlamadim dunku yorgunluktan ve cok uyumaktan mi acaba? Tombul sosis gibiler dun parmağıma sığan alyans bugun yarısına kadar bile gelmiyor :)

Alyansımı çıkardım ben 2-3 hafa önce. Mazallah ellerim şişer de çıkmaz, panik atak geçiririm diye

Ahhh o çenesi kapanmayanlar... Baydılar, artık dayanamayıp bende lafımı söylüyorum. Bu sefer de hamilelik hormonları işte bunlar hep diyorlar.. Kafa göz dalıcam görecekler hormonları :))

ayy dur aksam eve gıdınce deneyım bende vaşşa saol canım bebe yagımızı deneme yapalım:)))

bende oyle oluom bazen ama daha cok ayaklarım oluo. ama ıkı gundur cok uyusmam var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…