2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ne guzel ya tadinii cikarin . bende oyle olmayi cok isterdim. Hamilelikte istahm acilir diye cok umutlanmistm ama ayniym malesef. Boyle dedigime de bakmayin 10 kilo almisim. Haha. :) Cunku yiyorum kuzum icin. Sadece boyle severek yemeyi cok isterdm oda malesef. Kuzularimz gelsn tek sorun bu olsuun:)

Kızlar 1 nisanda tam 35 haftalık oluyorum uçak yolculuğu yapacam 1 saatlik.... bilgisi olan var mı aranızda.. Ya da daha önce yapan

Ben dedigin gbi yaptim canim yikadim utuledim sardim hurca kaldirdim :)

Civil e baktım cok uygunmuş fiyatlar internet sitesinde zıbınlar 6 tl çok uygun bizim burda pahalı oluyo fiyatlar genelde bi bak istersen
Ben herseyini civilden aldim nerdeyse oyle guzelki mallari.fiyatlarida kalitesine gore cok guzel.cok indirimler oluyo zibinlar magazasinda 3 liraya inmisti

Az once bir ekmek yedim cok mutsuzum pismanim.sizler kendinizi frenleyebiliyomusunuz arkadaslar.bebisin aciktigi falan yok hamileligi bahane edip pisbogazlilik yapiyorum.of ya nasil bas edeym ben kendimle akil verin kizin bana

Az once bir ekmek yedim cok mutsuzum pismanim.sizler kendinizi frenleyebiliyomusunuz arkadaslar.bebisin aciktigi falan yok hamileligi bahane edip pisbogazlilik yapiyorum.of ya nasil bas edeym ben kendimle akil verin kizin bana
Tam bir bütün ekmek mibazen iştah çok açılıyor valla haklısın napcan kıyafetlerini giy aynaya bak olmadığını görünce canın biraz sıkılıp yemeyi kesiyor insan

Ne zaman çatı muaynesine gireceksiniz? Allah'ım normal doğum yapabilecek miyim hayırlısıyla yaa offf...

Bebeğin almıştır canım o zaman, su, sıvı, kan hacmi, plesenta vs derken zaten baya bir ekstra var. Görüntüde bir şey yoksa süper

Kızlar 1 nisanda tam 35 haftalık oluyorum uçak yolculuğu yapacam 1 saatlik.... bilgisi olan var mı aranızda.. Ya da daha önce yapan
Evet canım ben neredeyse her hafta 8 saat falan uçuyorum, işim gereği seyahat etmem gerekiyor. Bildiğim kadarıyla havayolu şirketleri 35.haftanın bitişine kadar uçuşa izin veriyor ancak 1 hafta içinde alınmış doktor raporu gerekiyor uçabileceğine dair. 28.hafta ve 36.hafta arası bu şekilde her defasında doktor raporu ile seyahat edilebiliyor. 28.haftaya kadar hamileliğini beyan etmek zorunda değilsin. Tabi göbeğini saklayabilirsen 28den sonra kaçak da binebilirsin :)) ama tavsiye etmem belki doktorun sakınca görür. Valla ben sıkıldım ve yoruldum artık inşallah başka seyahatim olmaz, olursa da doktoruma izin vermeyin diyeceğim senin 1 saatmiş yine iyi, eğer erken doğum riskin olmazsa izin verebilir ama baya da sınırda bir zaman, bilemedim. onun dışında uçaklar hamileler için gayet güvenli, zaten kabin basıncı ayarlı uçaklar kullanılıyor hep. Bol bol su içmek gerekiyor ve uzun uçuşsa arada kalkıp yürümek. Yukardaki radyasyon oranı aşağıya göre daha yüksekmiş ama herhangi bir sakıncası olacak boyutta değil. Ek bilgi; Havalimanlarındaki güvenlik kapıları da sadece metal dedektör yani xray değil, onlardan geçmekte de sıkıntı yok ama ben yine de elle arama istiyorum geçmek istemediğimi söylüyorum yurtdışında bile hiçbir yerde sıkıntı çıkarmadılar, bavulların geçtiği kısım ise xray.

Ben herseyini civilden aldim nerdeyse oyle guzelki mallari.fiyatlarida kalitesine gore cok guzel.cok indirimler oluyo zibinlar magazasinda 3 liraya inmisti
Civilin mallari guzel oluyor da bana mi denk geldi bilmem sadece aldigim bir tane seyin boyasi cikti, butun camasirlara renk atti onuda cok ucuza almistik. Simdi ucuz gorunce suphe ediyorum.

Sabah 6 da kan ilacini icmeye kalktim genzime kacti nefes alamadim esimde duymadi sesimi gozlerimden yas geldi. Sonra oturdum bekledim oglum hareket edecek mi diye hickirik tuttu onuda :) sonra iyiyim anne tekmesi atti rahatladim :)

Sabah 6 da kan ilacini icmeye kalktim genzime kacti nefes alamadim esimde duymadi sesimi gozlerimden yas geldi. Sonra oturdum bekledim oglum hareket edecek mi diye hickirik tuttu onuda :) sonra iyiyim anne tekmesi atti rahatladim :)
Aman canımmmm aman büyük geçmiş olsun demek ki uyku sersemliğiyle hap içmeyecekmişiz bebişler can ya 1kilo hallerine bakmadan hemen destek veriyolar annelerine oyyy hiç çıkarmasam da içimde mi kalsa sevgim depreşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…