2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canm kusura bakma ama direkt halıya baktım güzelmiş nerden aldın
maşallah sende fitsin
Günaydııııın herkesee, Cnm evlenip İstanbul'a gelin gitmiştim evim 2+1 di bu oturma odamın halısıydı bauhouse dan almıştım Koçtaş gibi bir mağaza... şimdi Mersin'e geldik kızımın odasına serdim bende beğenmene sevindim ❤ perde diktiriyorum oda beyaz tül üzerine pembe kelebekli gelsin odamızın fotosunu atarım...

Kızlar sizin cücüklerde canınızı acıtmaya başladı mı sanki dirseğini sürtüyo gibi bazen fena acıtıyo sağlıkla gelsin hepimizin bebişlerr hamd olsun bugünümüze
Bu sabah ilk defa kaburgama vurdu sanırım:))çok garip geldi resmen kemiğime vurdu.baya da yukarı çıkıyor artık.canımı arada acıtıyor bazen de irkiliyorum bi bakıyorum omuz hizamdaki göbek alanıma vuruyor.bi aşağı bi yukarı anlayacağın

Gunaydinlar hanimlar.iyice kaynatmissiniz yine .dun cocuklari alinca anneme ziyarete gittim cumalari anne gunumuz bizim.gobusler paylasilmis yerim icindekileri
Baktim ama goremedim N nhrk den haber varmi dunden beri aklimda valla

ağlama durumları bende de hatt safhada. Geçen sabah kahvaltıdayken kızarmış ekmekleri ben alayım diye kalkacaktım eşim sen otur ben alırım dedi diye ağladım şuan kendime inanamıyorum ama durumlar bu şekilde. Doğurana kadar kim bilir daha nelere gözyaşı dökeceğim

Kızlar sizin cücüklerde canınızı acıtmaya başladı mı sanki dirseğini sürtüyo gibi bazen fena acıtıyo sağlıkla gelsin hepimizin bebişlerr hamd olsun bugünümüze

bazen öyle bir dayıyorki artık neresi ise acıyo geriliyo karnım. bende dışardan pıt pıt yapıyorum dayandığı yere hemen kaçıyo balık gibi sonra daha güçlüsü geliyor anne kız oyun oynuyoruz

Ayyyy ne gzl, ya 1-2 gün arayla Burcu değişiyor kızların çok merak ediyorum bekletirler mi yoksa birkaç gün önce mi doğar bu prensesler
Aynen boğa ya da ikizler olacaklar bakalım hangisi :) ikisi de biraz enteresan burçlarmış galiba, şunu görmüştüm internette, saklıyorum ne zaman hayırlısı olacaksa o zaman gelsinler tabi

Eklentiler

• image.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 78
kızlar benim belim çok ağrıyor az bi hareket ve yürüyüşle kopcak gibi oluyor şuanda e bebekte hamile bel destek bandı diye bir ürün gördüm. Aranızda yada çevrenizde kullanan faydası gören var mı?
Daha dün belim acıdığı sıra korse gibi bişey olsa diye düşünmüştüm bugün tesadüf böyle bir ürün gördüm.

Az once bir ekmek yedim cok mutsuzum pismanim.sizler kendinizi frenleyebiliyomusunuz arkadaslar.bebisin aciktigi falan yok hamileligi bahane edip pisbogazlilik yapiyorum.of ya nasil bas edeym ben kendimle akil verin kizin bana
canim benim kendini üzme yiyosan ye kendini yemicem diye kasarsan daha cok yersin :/ hem bende dün bitane ekmek yedim napim kaymakli recelli dayanamiyom cok güzel oluyo hicte pisman deilim :)

aynıyız ya senle kaçıncı hafta senin canım

Vallahi bence ben kg alma kotamı doldurdum ondan almıyorum gibimede geliyor sonuçta 1.72 boyundayım, 76 kg hamile kaldım şuanda 82 kgyum bazende 83 cnm inş dahada almam yoksa 90 görmeme az var benim zaten zayıf bir şekilde hamile kalmadıgımdan

Civil e baktım cok uygunmuş fiyatlar internet sitesinde zıbınlar 6 tl çok uygun bizim burda pahalı oluyo fiyatlar genelde bi bak istersen

8 martta da indirim olur diyorlar...eğer olursa toplu alırım diye düşündüm canım
evet zıbın için 6 tl çok uygun fiyat zaten çok almak gerekecek

Kızlar selam. Dün doktora gittik. Bebek 1 hafta geride dedi. 1000-1050 grammış. 10 günde bir kontrole gel dedi. Doktorum mu evhamlı yoksa ciddi bir durum var mı sizce ?

canım benimki de 1 hafta geri..aslında boyu ve kilosu iyi
25+6 da 830 gr 32 cm... ama bana 22. haftamda gelişim geriliği olabilir demişti
eğer gerilik 2 haftayı aşarsa iğne başlayacakmış...
belki doktorun onu kontrol etmek istiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…