2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Yanlis yonlendirmis olmayim ama bir defadaki degilde bir gunde kac defa hareketleniyor o sayiliyor diye biliyorum. Harekete basladi mesela seninki 200 kere tekmeledi:) Sonra uyudu mu yoruldu mu sana mi acidi aciktida enerji mi topluyo bilinmez ama bir nedenden durdu diyelim sonraki tekme seansi basladiginda sen kac tekme yemis olursan ol 2 hareket oluyor:) Son haftalardan once gece olanlari hissedemeyebilirsin bu siralar. Ben boyle duydum ama dr.na soran varsa duzeltsin

Sup3risi haftada 1 yemende kafi canım takma kafana vitaminini alıyor bebek
Insallah aliyordur canim et tamamda balik surekli yemek biraz sorun oluyo ki ben etten bile tiksinmek üzereyim :) et, yumurta, peynir, yogurt bana uzak seylerdi bi ara öyle bi diyet yapiyodum ki kollestrolum normal insanlardan cok daha dusuk yerlerdeydi, simdi doktora gitsem kadin der naptinn kendine :))

Gittin mi endokrine? Ne dedi? Güzel haberler almışsındır umarım

Dontsay newyork88 kızlar ne güzel hiç kilo almamışsınız siz yaaa valla bravo ben hala haftada bir kilo almaya devam ediyorum öyle çok birşeyde yemiyorum her ne kdr iştahım birazcık daha açılmış olsada 2 haftadır ama sonuç değişmiyor. 36-38 beden hamilelik pantolonlarım, bende öyle minyonum. Görüntüde abartı bişi yok ama gel gelelim tartılınca hiç öyle demiyor kilolar

Kızlar selam. Dün doktora gittik. Bebek 1 hafta geride dedi. 1000-1050 grammış. 10 günde bir kontrole gel dedi. Doktorum mu evhamlı yoksa ciddi bir durum var mı sizce ?

Uyanma sıklığı dimi canım harekete geçme seanslari mi desek acaba kaç seans gibi

Henüz o kafada değilim ama sana yakın bi yerdeyim ben de:)))

Hiç alınmıyorum üstüme :) çünkü en dobişleriyim
Sen de gayet fitsin arkadaşım ben 81 le hamile kaldım
Vallahi ben az önce bi cekeyim dedim yok anacım fit değilim tam bir tostoparlakım vazgeçtim 38 40 giyen ben suan 44 bedene zor sıģıyorum
O 44 ü öp alnına koy cicim o kadar diyim ben sana. Önceden zayıfmışsın Doğumdan sonra kolaycak verirsin inşallah. Çünkü yerleşik değil kiloların.

Benim doktor önüne ne gelse dayicak bana desene :) d3 yeterli bana gerisi gereksiz demekki

Abartmaya gerek yok o halde oglum kipir kipir masallah diyelim bizim annelerimizde balik yagi icmedi balik yemedi haftada iki gun gayette zekiyiz esimde bende :) benim görümcem folikasit bile kullanmadi dogacak minnagimiz az kaldi 1-2 hafta sonra saglikli insallah, digerlerindede 2 cocugu daha var onlardada kullanmamis

Zorunluluk değil canım ben doktoruma sordum, balık yiyemiyorum omega-3 takviyesi almalı mıyım diye, yani zorunda değilsin ama içim rahatlasın diye istiyorsan yazayım dedi, ben de istedim vicdanım rahatlasın diye
Bende aklimla vicdanim arasinda kaldim iste :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…