2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Selam cnm bende haftada 1-2 kez balık yememe rağmen doktorum geçtiğimiz ay omega 3 e başlattı. Şimdilik 1 gün içiyorum 1 gün içmiyorum. Haftaya kontrolüm var tekrar soracağım. Sanada bilgi veririm
Cok iyi olur canim haber verirsen kendimi suclu hissediyorum bebise karsi, balik yemezsek cocuk zeki olmuyomu sanki biseyimi eksik oluyo oda yeni moda sanirim bilemedim :) hap sevmiyorum diye yok balik yerim dedim bu kezde canim istemiyo yiyemiyorum iki defa zorla bi kez yemeye calisiyorum vicdanim rahat etmiyo. Deniz olan yerde balik yeme aliskanligi var ama olmayan yerlerde her eve balik girmiyo onlar ne yapsin

Ben hiç yiyemiyorum balık canım hala balık ve genel olarak deniz ürünlerinden tiksiniyorum kokusu çok ağır geliyor o yüzden haftada 2 kez omega-3 alıyorum..
Bir mecburiyet varmi bilmiyorum bidahaki kontrolum 33. haftamda ondan sonra icsemmi istesemmi azda kalmis olsa. kadin verdi yok dedim hap icmekten biktim cunku 9 aydir iciyorum en nefret ettigim sey basim catlasa agri kesici bile icmem ben normalde

Bir mecburiyet varmi bilmiyorum bidahaki kontrolum 33. haftamda ondan sonra icsemmi istesemmi azda kalmis olsa. kadin verdi yok dedim hap icmekten biktim cunku 9 aydir iciyorum en nefret ettigim sey basim catlasa agri kesici bile icmem ben normalde
Zorunluluk değil canım ben doktoruma sordum, balık yiyemiyorum omega-3 takviyesi almalı mıyım diye, yani zorunda değilsin ama içim rahatlasın diye istiyorsan yazayım dedi, ben de istedim vicdanım rahatlasın diye

Kızlar mart anneleri sayfasına baktım çogu kisi marta girmeden dogum etmiş 36 haftalık dogum edenler var iyicene korktum sıra bize geliyoooo yani ben hiç bi hazırlık yapmadım öyle tembel tembel oturuyorum agrılarım var ne yapıcam ben ya netten sipariş veririm diye düşünüyorum

Bende çoğu şeyi internetten aldım canım. Bugünde çıktım eksiği kalmadı gibi. Yarın e Bebek internet mağazasından küvetini vs alcam indirime girecek sanırım öyle görünüyor. Bir odasını düzenlicem. Acaba çamaşırlarını yıkayıp ütülesem tülbente felan sarıp kapaklı bez kutuya koysam olur mu ? Ne diyorsunuz kızlar ?

Bencede yavaş yavaş hallet bi bakmışız minnoşlar kucagımızda ben yarından itibaren halledicem zaten erken dogum riskim var benim

Benimkide 2-3hafta önde gidiyor şükür canım,Ama yemek yeme istegin oldugunda gün içinde besinlerini tam almışsan su tüket yemek yeme geç saatten sonra yararı yok bebege sonra sana zarar olur yengem 98 kgyla doguma girdi nefes alamıyordu resmen o güne kadarda ayakları elleri şişkinligi kilosundan çok huzursuzdu. canım o yüzden dikkat edelim Önemli degil diyoruz ama önemli canım çocugun saglıgı ve en önemlisi senin saglıgın için.

Benim kuzenimde mart annelerindeydi, 1mart dogumuydu ancak 38+1 de seseryan oldu. Simdi bir haftalik anne

ben herşeyi internetten aldım canım...kar kış vardı çıkamadım hasta olurum karda düşerim korkusuyla...
bir beşiği görerek almak istiyorum...
kıyafetleri bile netten almayı düşünüyorum

ben evde olsam yapardım ütüleyip güzelce bezden bohça yapar hurçlar kaldırırdım
ama malesef doğum iznine kadar bekleyecem
pazar tatilde ev mi temizleyeyim ütü mü yapayım yemek mi yetişemiyorum..
çabucak yoruluyorum zaten

ben herşeyi internetten aldım canım...kar kış vardı çıkamadım hasta olurum karda düşerim korkusuyla...

Ben kıyafetlerinin hepsini battaniyeydi pikeydi nevresimdi hepsini internetten aldım. Gezmekle bulunmuyor ve çok yoruluyor insan. Al internetten kapına gelsin en güzeli canım.

Civil e baktım cok uygunmuş fiyatlar internet sitesinde zıbınlar 6 tl çok uygun bizim burda pahalı oluyo fiyatlar genelde bi bak istersen

Evet bende artık dışarda 3-4 saatten fazla durunca gecelerim zindan oluyor. Çok ağrıyor her yerim. Evdeyim ben çalışmıyorum yapayım o zaman hazır olsun.

Kızlar çok tuhaf birşey oldu ya,Kahkaha atıyordum biranda aglamaya başladım sonra geri kahkaha atmaya başladım ama kriz derecesinde sonra aglama krizi tuttu ama öyle bir olayda yoktu gayette mutluydum niye böyle oldu anlamadım benim gibi olanlarınız var mı bu 6-7 ay rahat geçer diyorlar fakat bence en duygusal aylar bu aylar ben daha stresli daha aglama krizlerine yatkın bir haldeyim şahsen b

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…