2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ama ben sirt ustu yatmak istiyorum
Canim zararli degil yatabilirsin dedi perinatolog ve kadin dogumcum. Zaten bebege hicbir zarari yok, anneyi etkiliyor yatis pozisyonu dediler. Sirt ustu yatarken rahatsiz olmuyorsan yatmanda sakinca yok yani. Ben bazen yatiyorum sirt ustu istemsiz. Rahatsiz etmiyor beni. Ama yinede sola donuk yatmaya calisiyorum.

Evet rahim baski yapiomus damarlara falan ... Yan yan da yengec gbi heryerim agridi..

Benim bildiğim sırt ağrısı yaptığı için önermiyorlar sırt üstünü. Rahimden dolayı. Bir tek sağ tarafda toplar damarların çoğu olduğu için kan akımı zorlanıyormuş aman zaten zar zor uyuyoruz hep sola yatarsak uyuyamayız ki

Günaydınnnnn...
3-4 gündür geçmeyen bir bacak arası agrım var normal mi ? Kızımın odası kurulurken biraz yoruldum onun etkisi bu kadar sürer mi ? Ne diyorsunuz ?

Ben bu zamana kadar sag sol sirt ustu donusumlu yatiyordum. 2 gecedir sirt ustu yatinca kollarim ellerim uyusuyor. Vucut sinyal veriyor.

Günaydınnnnn...
3-4 gündür geçmeyen bir bacak arası agrım var normal mi ? Kızımın odası kurulurken biraz yoruldum onun etkisi bu kadar sürer mi ? Ne diyorsunuz ?
Muhtemelen normaldir ama yinede doktoruna bir danis belki magnezyum felan verir. Birazda kalsiyumu fazla tuket yogurt sut peynir felan.bu aylarda bebegin kemik gelişimi arttigi icin kalsiyum ihtiyacimiz cok daha fazlaymis kuzum.

tmm cnm sağol ben bugun bi saymaya çalışım .

Muhtemelen normaldir ama yinede doktoruna bir danis belki magnezyum felan verir. Birazda kalsiyumu fazla tuket yogurt sut peynir felan.bu aylarda bebegin kemik gelişimi arttigi icin kalsiyum ihtiyacimiz cok daha fazlaymis kuzum.

Octeocare kullanıyorum canım magnezyum için öyle yapayım Of günde zaten bir litre süt içiyorum yoğurtta yiyorum daha ne kadar yiyebilirim bilmiyorum
Başa gelen çekilir... mecbur yicem. Doktora da sorayım ne olur ne olmaz

Kızlar selam. Dün doktora gittik. Bebek 1 hafta geride dedi. 1000-1050 grammış. 10 günde bir kontrole gel dedi. Doktorum mu evhamlı yoksa ciddi bir durum var mı sizce ?
erken başlatmış cnm kısa zamanda çağırmalara.ama hiç bişey yoktur merak etme. benm de kontrolüm mart 17 de daha 3
gün oldu gideli. 20-25 gün koydu araya. ama son kontrolden sonra 2 haftada bir gel der kesin. belki banada 10 günde bir gel der. seninki az daha erken başlatmış olabilir doktoruna göre değişiyor

Bir ara bende de çok oluyordu. Nedeni gazmış şimdi kramp pek girmiyor sadece agrım oluyor.
Bacağıma girdi ya kramp gazdan değil magnezyumdan. 2x1 e çıkardım artık magnezyumu dayanılacak gibi değil...

Evet tam butun ekmek sabaha kadar midem yandi durdu bugun hafif beslenicem dunun acisini cikaricm kendimden
Hey maşallah! Kız bir ekmeği nasıl yedin oyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…