2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bende doldurdum ama alıyorum. Abur cuburum yok gece atıştırmam yok ama ne bilim niye böyle oluyor. Bende 52 ile kaldım 70 i görcem bu gidişle az kaldı

Az once bir ekmek yedim cok mutsuzum pismanim.sizler kendinizi frenleyebiliyomusunuz arkadaslar.bebisin aciktigi falan yok hamileligi bahane edip pisbogazlilik yapiyorum.of ya nasil bas edeym ben kendimle akil verin kizin bana

ben ölçüyü kaçırdığım zaman yürüyüşe çıkıyorum 5000 adım atıp geliyorum
yani hiç boğazdan fedakarlık edeyim yok...

ne yardan ne serden vazgeçebiliyorum

Kızlar benim gibi sag böbrek agrısı çeken var mı ya kum dediler yok çıkmadı taşta öyle ama çekiyorum üroloji ya çekcen ya stend dedi zaten taksakta hemen düşer bu hafta bi kadına 7 defa taktık hamileydi tutmuyo dedi. Bende istemiyorum zaten Fakat sag böbregimin agrısından duramıyorum gece rahat yatamıyorum gündüz rahat gezemiyorum. Ne yapcam ben ya

canim benim kendini üzme yiyosan ye kendini yemicem diye kasarsan daha cok yersin :/ hem bende dün bitane ekmek yedim napim kaymakli recelli dayanamiyom cok güzel oluyo hicte pisman deilim :)

bir ekmek ben de yiyorum bir öğünde...ancak doyuyorum..ekmeğe çok düştüm hamuşişine de oyüzden zaten kilo alıyorum

Kızlarrr alında göbek görün artık çoraplarımı bile giyemiyorum nefes nefese kalıyorum ama mutluyum yinede sadece dün temizlikten sonra belim çok ağrıdı yere yattım biraz eşim kaldıramadı gülme krizine girdik 2 saat boğuştuk halının üstünde dün doğurmadıysam heralde bidaha doğurmam

Eklentiler

• IMG_6178.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 125
Boğusştuk halıda diyor yaa maşallah cnm çok güzl yaaaaa

Bende doldurdum ama alıyorum. Abur cuburum yok gece atıştırmam yok ama ne bilim niye böyle oluyor. Bende 52 ile kaldım 70 i görcem bu gidişle az kaldı
Ben de aynı durumdayım. 51le kaldım, şimdi 65 im. Dediğin gibi gerçekten de az yiyorum.

Doktorum bile inanmadı en son 14 kilo aldığıma, tartilinca ikna oldu. Göstermiyorum ben de ama 14 kilo az değil. 70 le kapatırım ben de heralde :)

Bende de temizlikçi bayan var bugün, evden çıkarken çizmemi giyemediğimi görünce kadın halime acıyıp geldi ben giydiriveriyim dedi yok diyorum ama giyemiyorum da Sonra giydiriverdi de çıkabildim evden sağolsun

Aynen boğa ya da ikizler olacaklar bakalım hangisi :) ikisi de biraz enteresan burçlarmış galiba, şunu görmüştüm internette, saklıyorum ne zaman hayırlısı olacaksa o zaman gelsinler tabi
Ayy Yay %1 miş ay doğru kimseye kötülüğüm yok kötülük edene bile iyilik ederim ben garibim

Aynen bende inanamıyorum cnm inan az yiyorum normal zamanımdan pek bi farkım yok. Yesem en azından yediğim için alıyorum derim. İçim yanmaz yıllarca aynı kiloda olup birden bu kdr artınca insan inanamıyor. Sen benden 3 hafta öndesin cnm. Belki ben o zaman 65 i de geçerim böyle giderse hatta haftada bir kilo alımım devam ederse 80 i bile görebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…