2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

o sahneyi düşündüm de çok komiğime gitti... :):):)

Selam kızlar, nasılsınız nasıl gidiyor hamilelikler? Umarım herkes iyidir.
3-4 gündür giremedim, tezle ilgileniyordum, müthis yogundum
O kadar cok sayfa birikmis ki okuyamadım vallahi :) Biz dun yatagı da aldık, besik gelmisti zaten. Sanırım artık her sey tamamlandı gibi. Birkaç parca daha kıyafet alırım artık begendikce. Zaten artık hemen yoruluyorum gezerken, son haftaları düsünemiyorum.

Ay ay ay ay sevsinler süslendin püslendin minnak minnak göbüş var oralarda. teyzelerine poz mu veriyorsun anneciğinin karnında bakim. gezmelere mi gideceksin sen ponçik
Evet minişime ceyiz almaya geldik e-bebege
Hahahahaa harikasin Yeliz
Oy tam miniş göbüş ya bu annişkosu. Maşallah İç karnın geniş demek ki kuzum, ne güzel maşallah
Demekki öyle teyzoş, içerde saklaniyorum kimsecikler bulamiyor beni

Sende kendimi gördüm egilemiyorum yaa çok zor eşimde yardım ediyo çorabımı giyerken ayakkabımı giyerken eşim diyo sen tam bi bebek olmuşsun bende diyorum ee kolaymı sonucta karnımda bi bebek var. Bide göbüşlerimiz aynı neredeyse

Kızlar sizin cücüklerde canınızı acıtmaya başladı mı sanki dirseğini sürtüyo gibi bazen fena acıtıyo sağlıkla gelsin hepimizin bebişlerr hamd olsun bugünümüze
Yok teyzesi cok deniyor ama acitamiyor henüz:)) ama eskisine gore baya bir guclendi. Acitir gibi yapiyor diyeyim ben. :££

Aynen canım bide özellikle geceleri veya bacaklarımı fln çekerken vajinamda bi kasılma ani bi acı oluyo ya 8 inde kontrol var inş bişey çıkmaz sendede oluyo mu

Aynen canım bide özellikle geceleri veya bacaklarımı fln çekerken vajinamda bi kasılma ani bi acı oluyo ya 8 inde kontrol var inş bişey çıkmaz sendede oluyo mu
Sabah bende çok zor giydim çorabımı... bide istemsiz sürekli bir öfff pöfff modundayım... ha birde eşime çok sarıyorum bu aralar... sizlerde öylemisiniz? Sanki beni hiç anlamıyor gibime geliyor, yada gerçekten anlamıyor bilemedim şimdi

Anaaam aynı gün Doğum tarihimiiiz❤ Maşallah çok tatlı çıkmış içindeki dahada tatlıdır kesin Bende bu hafta gidecem e bebeğe... gelde anlat neler var neler indirimde...
Senin gobiş nasil teyzesi büyüdumü minnoş sari etiketli indirimli baya bisiler vardi hattta 10tlye tulumlar bile bulup aldim bu kez cok acayip indirimler yoktu ama yinede fena sayilmazdi. Eksiklerimiz hemen hemen bitti sayilir

Aman ya iyi bari arada bi 10 dakika bile olsa istiyor insan. Zaten ben capraz deli yatan biriydm cok zorlaniyorum gece cok sagol canim

canim benim kendini üzme yiyosan ye kendini yemicem diye kasarsan daha cok yersin :/ hem bende dün bitane ekmek yedim napim kaymakli recelli dayanamiyom cok güzel oluyo hicte pisman deilim :)
Canlarim benim seviyorum sizi bi ben oyle degilmisim demekki hani komedyen beyazin bi karakteri vardi canlandirdigi hüsmen dayi diye ekmegin arasini marul falan dolduruyodu ben ayni onun gbiyim.bide nefes nefese kaliyorum ay cok komik oluyorum esimde saskin saskin izliyo beni

İhtiyaç listesi için aldıklarımı ve alacaklarımı yazıyorum annişkolar. Umarım yararı olur.

Aldıklarımın listesi:
  • Küvet
  • Kova
  • Maşrapa
  • İçi köpüklü yıkama filesi
  • Bebek çamaşır sepeti
  • Nevresim takımı*3
  • Kundak
  • İlk haftalar için iç zıbın
  • Emzirme önlüğü
  • Emzirme minderi
  • Battaniye
  • İnce battaniye
  • Yorgan
  • Yastık
  • Telsiz
  • Banyo havlusu
  • Pike *2
  • Theraline yastık(kafası yamulmasın diye)
  • Müslin bezler büyük küçük
  • Hastane çıkışı
  • 0-3 ay Kıyafetler
  • Emzik
  • Unibaby ıslak mendil
  • Lohusa pijama seti
  • Dalin sıvı deterjan
  • Mama sandalyesi
  • Bebek odası
  • Beşik
  • Uyku seti
  • Halı
  • Babynest
  • Bebek arabası

Alacaklarım:
  • Doğal lif
  • Sebamed baby sabun
  • Bebe yağı
  • Desitin pişik kremi
  • Su termometresi
  • Tırnak makası
  • Saç fırçası tarak chicco
  • Emniyetli kulak çöpü
  • Göbek bakım seti
  • Burun aspiratörü
  • Serum fizyolojik
  • Prima yenidoğan bez
  • Alt değiştirme pedi
  • Alt değiştirme minderi
  • Pamuk
  • Yatak alezi
  • Göğüs pedi
  • Lansinoh göğüs ucu kremi
  • Humana still tee süt yapıcı çay
  • Hastaneye steril jel
  • Ateş ölçer
  • Perde
  • Abajur

31. Haftana gelmissin canim normal o gobek bende kalkamiyrm yerimden ya :)

Kızlar sizin cücüklerde canınızı acıtmaya başladı mı sanki dirseğini sürtüyo gibi bazen fena acıtıyo sağlıkla gelsin hepimizin bebişlerr hamd olsun bugünümüze
Evet benimkide dirseğini sürtüyor resmen, dün bahcede hava günesli diye göbüsümü actım oturdum, ailedekiler sadece göbeğimiz izlediler :))) Bir sağa vuruyor bir sola resmen dirsekleri ittiriyor. Masallah hepte aynı gücte, hic eksilmiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…