2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Amaaaan yiyebildigini ye ama arada da dikkat et gereksiz kilo olmasin sana ve bebege. Bak biz diyetteyiz, lokmalarimizi hesapliyoruz tatli yok ekmek yok pilav yok makarna yok. Ay cok acidim suan kendime ama kilo almiyoruz iste orasi guZel
Ben pike takimi almiyorum, daha cok minnaklar zaten ince battaniyesiyle uyurlar diye dusunuyorum. Nevresim
Takiminida simdilik birtane alicam, minnak besiginde uyuyacak ilk aylar, sonradan ihtiyaca gore alirim dedim. Hastanee steril jele gerek varmi? Her hastanede oda girislerinde zaten var diye biliyorum.
Birde gobek bakim setini duymamistim hic ona da bi bakayim
Gunaydinini yesinler minnagin♡♡♡ abarttigin kadar deilsinki gobeginde cok yok ustelik.
Benimm gobis minik zaten ama anasi buyudu bayaaon haftalrda diyet yapmasaydim feci kilo almistim ama bu diyet bana kilomu sabitletti yoksa surekli hamurisini goturuyordum vallllaa yinede baya aldim ilk 6 ay

Pike takımı almadım da english homedan iki tane pike aldım. Antalya'dayım ben yazın battaniye biraz imkansız. Steril jel de yazıyordu bir listede mantıklı geldi ne olur ne olmaz belki koymazlar hastanede. Evde de kullanılanilabilir. Az önce düzenledim de aldıklarımı, gördüklerim bunlar kuzum

Baston bebek arabasinin farki ne digerlerinden bilen var mi kizlar. Neden biraz buyuyunce kullaniliyor

Canım favorim sensin göbüşünü seveyim senin hamile dediğin böyle olur ya ponçik ponçik

Senin gobiş nasil teyzesi büyüdumü minnoş sari etiketli indirimli baya bisiler vardi hattta 10tlye tulumlar bile bulup aldim bu kez cok acayip indirimler yoktu ama yinede fena sayilmazdi. Eksiklerimiz hemen hemen bitti sayilir
Dün koymuştum foto mu denk gelmedin sanırım cnmmmm... buarada listeni cok beğendim şimdi oturup bende cıkaracam... bnmde banyo grubu eksik, işte tırnak makası fln onları almaya gidecem görüp almak istiyorum onları...netten çok beğenmiyorum alışverişi illada dokunacam

Bebeğin almıştır canım o zaman, su, sıvı, kan hacmi, plesenta vs derken zaten baya bir ekstra var. Görüntüde bir şey yoksa süper
5 kilo gidecek doğumdan sonra 9 kiloda emzrrken versem yaza fitimm hayallerim süper bu arada ilacımı değiştirdim bi arkadaşım ferrum kullanıyomuş bana da yazın dedim doktora zaten onu yazcam dedi bakalım umarım bu kabızlık yapmaz kaysıda aldım 3-4 tane atıyom günlük :)

Ayyy indirimdeydi bende pike alsam mı dedim geride almadım bak aklımda kaldı onuda alayım bari

Ayyy hep kendimi onun gibi hissediyorduö da ismini hatırlayamıyordum çok sağol canım yaaa

Kızlar bebek bezi gibi ürünlerde çok çeşitli fiyatlar var internette. Prima yenidoğan bez alanlar nereden ne kadara aldınız? Acaba uygun ve kampanyalı olan yerler var mı? marketpaketi.com diye bir sitede 138 adetli ekonomik boy 39,90tl de fiyatı nasıl ve site güvenilir mi bilen var mı?

Üzerine hırka alınca simitleri görmeyeceğimizi mi sandın ay ben sana bi bahane bulamadım kız fındık kadar çıkmış göbüşün kotun lcw mi bende aldım bugün
Uf yakalandim resmen, evet simitlerime nazar degmesin diye hirkayla kamufle ettim kotum defacto canim, okadar cok denedimki bunu begenmistim
Bir aydir cikartmadim cok rahaaaatttt senden hala resim bekliyorum, yoksaaaaa

Canım favorim sensin göbüşünü seveyim senin hamile dediğin böyle olur ya ponçik ponçik
Ben neden favori degilim, en cok beni seveceksiniz en cooookkkk saksi degilim beeeennn
Ay gormustum hatirladim hatta yorumda yapmistim, senin sadece gobis vardiiii evet yaaa gezerek al bazi seyleri daha eglenceli oluyo. Hem bazen ilginc fiyata birseyler bulunuyo, ebebekte 10tlye tulum falan buldum baya raflari karistirdim tek tek

Kızlar geçmişi okuyamadim muhabbetin ortasında alakasız bir konuya girmiş olabilirim.bugun kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırdım.eczane 212 tl fiyat çıkardı.sgk ne kadarını oduyor diye sorduğumuzda bir bilmiyoruz biz diyorlar.bi sistemden bakmamiz gerekiyor diyor ama laf kalabalığı yapıp yakmiyorlar.eczacilar odasını arasak bilgi alabilir miyiz diyoruz.o şekilde olmaz diyorlar vs.yani bizi o eczaneden para vererek almaya zorluyorlar bir nevi.tavirlarindan da hoslanmadik.almadan ciktik eczaneden.eczacilar odasını aradık.gayet ilgili davrandilar.sgk tamamını karşılıyor sadece 3 tl reçete ücreti alıyoruz dediler.demem o ki diğer eczanelerin tavrida öyle mi bilmiyorum ama kan uyuşmazlığı ilacını eczacılar odasından alın.yazik günah o 209 tl ile kızımın bir ihtiyacını alırım.

Reçeteyle mi gitmiştin? Yoksa direk iğneyi mi sordun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…