- 11 Eylül 2014
- 1.809
- 2.726
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #40.761
Amaaaan yiyebildigini ye ama arada da dikkat et gereksiz kilo olmasin sana ve bebege. Bak biz diyetteyiz, lokmalarimizi hesapliyoruz tatli yok ekmek yok pilav yok makarna yok. Ay cok acidim suan kendimeCanlarim benim seviyorum sizi bi ben oyle degilmisim demekki hani komedyen beyazin bi karakteri vardi canlandirdigi hüsmen dayi diye ekmegin arasini marul falan dolduruyodu ben ayni onun gbiyim.bide nefes nefese kaliyorum ay cok komik oluyorum esimde saskin saskin izliyo beni
Ben pike takimi almiyorum, daha cok minnaklar zaten ince battaniyesiyle uyurlar diye dusunuyorum. Nevresimİhtiyaç listesi için aldıklarımı ve alacaklarımı yazıyorum annişkolar. Umarım yararı olur.
Aldıklarımın listesi:
- Küvet
- Kova
- Maşrapa
- İçi köpüklü yıkama filesi
- Bebek çamaşır sepeti
- Nevresim takımı*3
- Kundak
- İlk haftalar için iç zıbın
- Emzirme önlüğü
- Emzirme minderi
- Battaniye
- İnce battaniye
- Yorgan
- Yastık
- Telsiz
- Banyo havlusu
- Pike *2
- Theraline yastık(kafası yamulmasın diye)
- Müslin bezler büyük küçük
- Hastane çıkışı
- 0-3 ay Kıyafetler
- Emzik
- Unibaby ıslak mendil
- Lohusa pijama seti
- Dalin sıvı deterjan
- Mama sandalyesi
- Bebek odası
- Beşik
- Uyku seti
- Halı
- Babynest
- Bebek arabası
Alacaklarım:
- Doğal lif
- Sebamed baby sabun
- Bebe yağı
- Desitin pişik kremi
- Su termometresi
- Tırnak makası
- Saç fırçası tarak chicco
- Emniyetli kulak çöpü
- Göbek bakım seti
- Burun aspiratörü
- Serum fizyolojik
- Prima yenidoğan bez
- Alt değiştirme pedi
- Alt değiştirme minderi
- Pamuk
- Yatak alezi
- Göğüs pedi
- Lansinoh göğüs ucu kremi
- Humana still tee süt yapıcı çay
- Hastaneye steril jel
- Ateş ölçer
- Perde
- Abajur
Benimm gobis minik zatenGunaydinini yesinler minnagin♡♡♡ abarttigin kadar deilsinki gobeginde cok yok ustelik.
Pike takımı almadım da english homedan iki tane pike aldım. Antalya'dayım ben yazın battaniye biraz imkansız. Steril jel de yazıyordu bir listede mantıklı geldi ne olur ne olmaz belki koymazlar hastanede. Evde de kullanılanilabilir. Az önce düzenledim de aldıklarımı, gördüklerim bunlar kuzumAmaaaan yiyebildigini ye ama arada da dikkat et gereksiz kilo olmasin sana ve bebege. Bak biz diyetteyiz, lokmalarimizi hesapliyoruz tatli yok ekmek yok pilav yok makarna yok. Ay cok acidim suan kendimeama kilo almiyoruz iste orasi guZel
Ben pike takimi almiyorum, daha cok minnaklar zaten ince battaniyesiyle uyurlar diye dusunuyorum. Nevresim
Takiminida simdilik birtane alicam, minnak besiginde uyuyacak ilk aylar, sonradan ihtiyaca gore alirim dedim. Hastanee steril jele gerek varmi? Her hastanede oda girislerinde zaten var diye biliyorum.
Birde gobek bakim setini duymamistim hic ona da bi bakayim
Benimm gobis minik zatenama anasi buyudu baya aon haftalrda diyet yapmasaydim feci kilo almistim ama bu diyet bana kilomu sabitletti yoksa surekli hamurisini goturuyordum vallllaa yinede baya aldim ilk 6 ay
Ta ta ta taaaaaammmmmmmmmmminnak kizim sizlere günaydin diyor teyzoşlaaaaar
Canım favorim sensin göbüşünü seveyim seninKızlarrr alında göbek görün artık çoraplarımı bile giyemiyorum nefes nefese kalıyorumama mutluyum yinede sadece dün temizlikten sonra belim çok ağrıdı yere yattım biraz eşim kaldıramadı gülme krizine girdik 2 saat boğuştuk halının üstünde dün doğurmadıysam heralde bidaha doğurmam
Dün koymuştum foto mu denk gelmedin sanırım cnmmmm... buarada listeni cok beğendim şimdi oturup bende cıkaracam... bnmde banyo grubu eksik, işte tırnak makası fln onları almaya gidecem görüp almak istiyorum onları...netten çok beğenmiyorum alışverişi illada dokunacamSenin gobiş nasil teyzesi büyüdumü minnoşsari etiketli indirimli baya bisiler vardi hattta 10tlye tulumlar bile bulup aldim bu kez cok acayip indirimler yoktu ama yinede fena sayilmazdi. Eksiklerimiz hemen hemen bitti sayilir
5 kilo gidecek doğumdan sonra 9 kiloda emzrrken versem yaza fitimm hayallerim süperBebeğin almıştır canım o zaman, su, sıvı, kan hacmi, plesenta vs derken zaten baya bir ekstra var. Görüntüde bir şey yoksa süper
Ayyy indirimdeydi bende pike alsam mı dedim geride almadım bak aklımda kaldı onuda alayım bariPike takımı almadım da english homedan iki tane pike aldım. Antalya'dayım ben yazın battaniye biraz imkansız. Steril jel de yazıyordu bir listede mantıklı geldi ne olur ne olmaz belki koymazlar hastanede. Evde de kullanılanilabilir. Az önce düzenledim de aldıklarımı, gördüklerim bunlar kuzum
Temiz kalpli forumdaşım benim boğa da ikizler de betermişAyy Yay %1 miş ay doğru kimseye kötülüğüm yok kötülük edene bile iyilik ederim ben garibim
Canlarim benim seviyorum sizi bi ben oyle degilmisim demekki hani komedyen beyazin bi karakteri vardi canlandirdigi hüsmen dayi diye ekmegin arasini marul falan dolduruyodu ben ayni onun gbiyim.bide nefes nefese kaliyorum ay cok komik oluyorum esimde saskin saskin izliyo beni
Ben de indirimden almıştım birkaç ay önce yaz bebişi olacak lazım olur diyeAyyy indirimdeydi bende pike alsam mı dedim geride almadım bak aklımda kaldı onuda alayım bari
Uf yakalandim resmen, evet simitlerime nazar degmesin diye hirkayla kamufle ettimÜzerine hırka alınca simitleri görmeyeceğimizi mi sandın ay ben sana bi bahane bulamadım kız fındık kadar çıkmış göbüşün kotun lcw mi bende aldım bugün
Ben sadece pike olarak 24,99TL ye almışım indirimden english homedan.Kızlar pike takımlarıda indirimde 40 tl ye düşmüştü hbriniz olsun❤
Ben neden favori degilim, en cok beni seveceksiniz en cooookkkk saksi degilim beeeennnCanım favorim sensin göbüşünü seveyim seninhamile dediğin böyle olur ya ponçik ponçik
Ay gormustum hatirladim hatta yorumda yapmistim, senin sadece gobis vardiiiiDün koymuştum foto mu denk gelmedin sanırım cnmmmm... buarada listeni cok beğendim şimdi oturup bende cıkaracam... bnmde banyo grubu eksik, işte tırnak makası fln onları almaya gidecem görüp almak istiyorum onları...netten çok beğenmiyorum alışverişi illada dokunacam
Lcw home' da da cok guzel nevresim ve pike takimlari var, ihtiyacin varsa orayada gozat canim hem de baya uygun fiyatlarBen sadece pike olarak 24,99TL ye almışım indirimden english homedan.
Reçeteyle mi gitmiştin? Yoksa direk iğneyi mi sordun?Kızlar geçmişi okuyamadim muhabbetin ortasında alakasız bir konuya girmiş olabilirim.bugun kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırdım.eczane 212 tl fiyat çıkardı.sgk ne kadarını oduyor diye sorduğumuzda bir bilmiyoruz biz diyorlar.bi sistemden bakmamiz gerekiyor diyor ama laf kalabalığı yapıp yakmiyorlar.eczacilar odasını arasak bilgi alabilir miyiz diyoruz.o şekilde olmaz diyorlar vs.yani bizi o eczaneden para vererek almaya zorluyorlar bir nevi.tavirlarindan da hoslanmadik.almadan ciktik eczaneden.eczacilar odasını aradık.gayet ilgili davrandilar.sgk tamamını karşılıyor sadece 3 tl reçete ücreti alıyoruz dediler.demem o ki diğer eczanelerin tavrida öyle mi bilmiyorum ama kan uyuşmazlığı ilacını eczacılar odasından alın.yazik günah o 209 tl ile kızımın bir ihtiyacını alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?