2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Gecen gun biraz dikkat edeym dedm inanirmisin markete giderken gozum karardi aklima sen geldn ya dedim nasik dayaniyo hemen yanimdaki pastaneye gidip pogca aldm yedim hakkaten nasil dayaniyosun ben deli gbi yesem de zor doyuyorum

Recetemde sorun yoktu canım eczanenin tavrı parayla verip almam yönündeydi.sadece normal fiyatını söylüyor.sgknin ne kadarini ödediğini bilmiyoruz diyorlar.paylasmamin nedeni böyle bir muameleye uğrayan olursa odemesin eczacilar odasına gidip alsın.

Bnmkide güneşi görmeye gelsin coşuyo maşallah sanırm artk ışıga duyarlılar o yüzden tepki veriolar

İlk oglumda ben cok hassastim 4 ay asisini olana kadar kimseye opturmedim, kapida durup disaridan gelen herkesin ellerini yikamasinu beklerdim. Eczaneden 4 sise sprey almistim bebegi elleyecek herkesin eline ondan sikiyordum, insallah o gunlerimi kimse unutmayip yine hassas davranirlar

Birde listelerinize bakinca aklima geldi. Oglum kucucuk olmasina ragmen elleriyle battaniyeyi kafasina cekiyordu. 2 gece kafasinda battaniyeyle uyandim. Ondan sonra hazir battaniye kullanmadim. Deliklikli el ormesi battaniye gelmisti hediye onu orttum. Kis gelene kadar onunla rahat ettim. Birde dogum yapinca eve egitime gelen ebe cok kucukken hareket etmedikleri icin uyurken cok usumezler demisti. Ustunu acmaya basladiktan sonrada uyku tulumuna gectik bu zamana kadar hic yorgan ortmedik. O delikli battaniyeyide hala kullaniyoruz :)

Gecen gun biraz dikkat edeym dedm inanirmisin markete giderken gozum karardi aklima sen geldn ya dedim nasik dayaniyo hemen yanimdaki pastaneye gidip pogca aldm yedim hakkaten nasil dayaniyosun ben deli gbi yesem de zor doyuyorum
Cok şükürki iştahim cok degil, yediklerim doyuruyor. Ama bazen canim patates kizarmasi, hamurisi felan istedigi oluyor. Sonra unutuyorum ben biraz takintiliyiyim ve disiplinliyim. Diyet listem varsa uyarim yani sanirim beynimi ona gore planliyorum ve acikma
Sorunum olmuyorkayinvalidem ve gorumcem biraz kilolular ve biyere gittigimizde benim iki katimi yiyorlar. Kayinpederimde kiziyor, sevilayin yemesi gerekeni siz yiyorsunuz bu kilolarinizla diyor, irademe kuvvet son 3 ay

Benimde arkadasim yorgan hala kullanmiyor ve kizi 1yasina girdi. Uzerine cekerse havasiz kalir diye korkuyor. Hafif battaniyeler kullaniyor. Bende yorgan almayacagim simdilik, ilerde ihtiyac olursa alirim. Battaniyelerle idare ederiz nasilsa uzun bir sure

Kizlar bebeginiz asagiya dogru vuruyor mu, vurdugunda nasil hissediyorsunuz?
Ben ilginc bir sekilde bazen sanki vajinadan vuruyor gibi hissediyorum ve irkiliyorum. En son makat gelisti, ayaklari asagidaydi, ondan mi acaba

Ben ilginc bir sekilde bazen sanki vajinadan vuruyor gibi hissediyorum ve irkiliyorum. En son makat gelisti, ayaklari asagidaydi, ondan mi acaba
Bana da aynısı oluyor. Aşağı kısma içeriden sanki ayaklarıyla basıyor vuruyor gibi oluyor. Benimki de tersti

Kızımın elbiselerini yıkadım. Dalan roxy almıştım. Yumuşacık oldu. Nette sert oluyor vs yazıyordu alan arkadaşlar bilsin diye yazıyorum. Baby programında 30 da yıkadım. Mis gibi oldular. Odasını da düzenledim daha perde halı vs alınacak çerçeve cibinlik takılacak ama bu hali bile güzel

Eline sağlık. Ben de dalin sıvı deterjan aldım, haftaiçi yıkayıp ütüleyeceğim kısmetse. Odası yerleşince bir görelim annesi

Hickiriklarini bile kasiklarimda hissediyorum. Su an hickiriyor.

Aynen canım bide özellikle geceleri veya bacaklarımı fln çekerken vajinamda bi kasılma ani bi acı oluyo ya 8 inde kontrol var inş bişey çıkmaz sendede oluyo mu
Oluyo canım benim afedersin vajinaya dogru bi agrı vuruyo dün gecede sol tarafımda oldu Bi an dogum sancısı sandım neyseki geçti kime soruyorsam günlerin az kaldı ondandır diyolar bide akıntımda oluyo egildigimde su gibi ama cok degil

Kızlar bugün kontrolüm vardı şeker yüklemem de yapıldı . Bebeğimin kilosu, boyu ,suyu her şeyi gayet iyi . Şeker yüklemesi sonucum da güzel. Ama tansiyonum 13/7 çıktı ve doktor tansiyon takibi istedi korkuyorum bşy olursa diye

maşallah canım.korkma belki anlık yükselmedir takip et bakalım inşallah bir sorun yoktur.

Masallah sana ozaman canim soz konusu yemek olunca cok iradesizim.benim elim ayagim titriyor resmen tatli biseyler tuketmeyince.basim donuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…