- 16 Ocak 2017
- 412
- 563
- 103
- Konu Sahibi endless love
-
- #40.821
Cok sagol canim ilgin icin. Gittim. Annemde geldi. Baya seker hastasi cikti. Ben şok. Kac gundur onunla ugrasiyoruz. Benim oglen aclik degerlerim yuksekmis ama ilac baslamaya gerek yok dedi. Tam icime sinmedi cunku kendi bir olcum bile istemedi. o kadarda ac gitmistim. Bosuna bir ogun yiyememis oldum:) Sabah sekeri yuksekligini sordum yine de niye olur nasil duser diye. Cok kacirmaktan olur az yiyeceksin gece 10dan sonra birsey yemeyeceksin dedi:) O gondermedi ama ben diyetisyenede ugradim yine de. O cok daha ilgiliydi. Bu diyetteki sut bana az geliyor yemegin yaninda ayran icmek istiyorum vs diye. Yooookkk olmaaaazzz sekeeer de sekeeeer dedi:) Birde listedekinden az yeme dedi.Gittin mi endokrine? Ne dedi? Güzel haberler almışsındır umarım
Zaten doktorum bir haftadan daha fazla olurmu acaba diye kontrole çağırıyor da geri olunca ne yapacağını söylemedi. Ne iğnesi başlanacak acaba bilgin var mı?
Kızlar geçmişi okuyamadim muhabbetin ortasında alakasız bir konuya girmiş olabilirim.bugun kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırdım.eczane 212 tl fiyat çıkardı.sgk ne kadarını oduyor diye sorduğumuzda bir bilmiyoruz biz diyorlar.bi sistemden bakmamiz gerekiyor diyor ama laf kalabalığı yapıp yakmiyorlar.eczacilar odasını arasak bilgi alabilir miyiz diyoruz.o şekilde olmaz diyorlar vs.yani bizi o eczaneden para vererek almaya zorluyorlar bir nevi.tavirlarindan da hoslanmadik.almadan ciktik eczaneden.eczacilar odasını aradık.gayet ilgili davrandilar.sgk tamamını karşılıyor sadece 3 tl reçete ücreti alıyoruz dediler.demem o ki diğer eczanelerin tavrida öyle mi bilmiyorum ama kan uyuşmazlığı ilacını eczacılar odasından alın.yazik günah o 209 tl ile kızımın bir ihtiyacını alırım.
Yooo gayet de tatlı sanki şimdi çok mu hareket edebiliyoruz reflü akşamları beni per perişan ediyo inşallah giderek azalır sonlara doğruHahaha :)) sagol kuzum bu kadar ponçiklikte fazla geldi galiba son haftalarda hareket edemicem sanırım simdiden böyleysemama neyse sonu güzel nasıl olsa
Ohhh güle güle kullansın kuzucuk bende ilk zamanlar daha çok kirletiyorlar diye duydum ama gelişimine göre takip etmek daha mantıklı138 adetli prima yenidoğan 39,90TL ye aldım migros sanalmarketten kuzum. Minikler hızlı büyüyormuş çok da yığmadım 1 numaradan. Azaldıkça alırım artık.
Cikmazsa birde koslayla dene. Her tur leke icin uygularim. Dogrudan lekenin ustune dok, 1 dk sonra lekeli yere sicak su dok. Bir kabin icinde beklet sicak suyla birlikte. 15 dk sonra makinada yika ve guneste kurut.Kizlar bu sandik lekesi denilen sari lekeler nasil cikar. Detarjanli suya bastim yarin 60 derecede yikiycam. Cikar mi acaba?
Amaaaan ben 10dan sonra birsey yemiyorum, gunduzde kacirmiyorum yinede sabah aclik sekerim 90 civari cikiyor. Hicte dedigi olmuyor yani hihhhhhh yalançi doktorCok sagol canim ilgin icin. Gittim. Annemde geldi. Baya seker hastasi cikti. Ben şok. Kac gundur onunla ugrasiyoruz. Benim oglen aclik degerlerim yuksekmis ama ilac baslamaya gerek yok dedi. Tam icime sinmedi cunku kendi bir olcum bile istemedi. o kadarda ac gitmistim. Bosuna bir ogun yiyememis oldum:) Sabah sekeri yuksekligini sordum yine de niye olur nasil duser diye. Cok kacirmaktan olur az yiyeceksin gece 10dan sonra birsey yemeyeceksin dedi:) O gondermedi ama ben diyetisyenede ugradim yine de. O cok daha ilgiliydi. Bu diyetteki sut bana az geliyor yemegin yaninda ayran icmek istiyorum vs diye. Yooookkk olmaaaazzz sekeeer de sekeeeer dedi:) Birde listedekinden az yeme dedi.
Geçmiş olsun. İnsüline mi başlattılar anneyi? Benim annemde de tip2 var yıllardır tablet kullanıyor. Çevrede diyabet olmayan yetişkin pek az ne yazık ki.. Bu arada ben günde 3-4 bardak süt içiyorum, yoğurt ayran da bol bol yiyip içiyorum, sonrasında aşırı bir yükselme olmuyor ama tabi diyetisyenin öyle demişse yapacak birşey yokCok sagol canim ilgin icin. Gittim. Annemde geldi. Baya seker hastasi cikti. Ben şok. Kac gundur onunla ugrasiyoruz. Benim oglen aclik degerlerim yuksekmis ama ilac baslamaya gerek yok dedi. Tam icime sinmedi cunku kendi bir olcum bile istemedi. o kadarda ac gitmistim. Bosuna bir ogun yiyememis oldum:) Sabah sekeri yuksekligini sordum yine de niye olur nasil duser diye. Cok kacirmaktan olur az yiyeceksin gece 10dan sonra birsey yemeyeceksin dedi:) O gondermedi ama ben diyetisyenede ugradim yine de. O cok daha ilgiliydi. Bu diyetteki sut bana az geliyor yemegin yaninda ayran icmek istiyorum vs diye. Yooookkk olmaaaazzz sekeeer de sekeeeer dedi:) Birde listedekinden az yeme dedi.
Bana sınırda çıkmış dedikleri değere kadın doğumcum gayet iyi dedi. Endokrincilerin vıdı vıdısı işteAmaaaan ben 10dan sonra birsey yemiyorum, gunduzde kacirmiyorum yinede sabah aclik sekerim 90 civari cikiyor. Hicte dedigi olmuyor yani hihhhhhh yalançi doktorbenimm diyetisyenim kan degerlerimi begendi, onemli olan belli bir seviyede tutmak zaten dedi, iyi gidiyorsun dedi. Kadim dogumcuma da gostericem bakalim o ne diyecek
Çocuklarımız fena mi olacak dersinTemiz kalpli forumdaşım benim boğa da ikizler de betermiş
Kizlar bu sandik lekesi denilen sari lekeler nasil cikar. Detarjanli suya bastim yarin 60 derecede yikiycam. Cikar mi acaba?
13/7 benim bildigim fazla degil canim simdiden kendini korkutma 14/9 olunca yuksek olmus olur yada sonrasi tehlikeli doktorlar abartmayi ne cok seviyorlar hamilelero korkutmaya bayiliyorlar zevkmi veriyo bu onlara acaba merak ettim.Kızlar bugün kontrolüm vardı şeker yüklemem de yapıldı . Bebeğimin kilosu, boyu ,suyu her şeyi gayet iyi . Şeker yüklemesi sonucum da güzel. Ama tansiyonum 13/7 çıktı ve doktor tansiyon takibi istedikorkuyorum bşy olursa diye
Teşekkürler teyzoşOhhh güle güle kullansın kuzucuk bende ilk zamanlar daha çok kirletiyorlar diye duydum ama gelişimine göre takip etmek daha mantıklı
Iki gundur giremedim yazilan cvplari okuyamadim o yuzden ama merak etme bence dr.un o yuzden cagirmamistir. Bir hafta ileri geri sorun olmaz. Benimde bazen haftasiyla uyumlu cikiyor bazen 1 hafta oynuyor. http://www.baby2see.com/medical/charts.html sitesinde fetus gelisimi kilosuna gore yuzdelik dilimini bulabiliyorsun. yuzden 10un altindaysa sorun var demek. Haftani tam bilmiyorum ama doldurdugun haftaya gore hesaplaniyor. Aramizda bir gun varmis ona gore baktim. Senin haftan ve bebek kilosuna gore -1000grdan 27 haftaya gore -seninki yuzde 45te normal sinirlar icerisindesin. 28 haftaya gore bile hesaplasan yuzde 33e denk geliyor yine normal sinirlar icerisinde kaliyorsun. Bizimkilerin yaptigi persantil hesabi sitesi bulamadim ama tabi buradaki degerler ulkeye ozel degil genel kabul. Insallah icini biraz rahatlatir.Kızlar selam. Dün doktora gittik. Bebek 1 hafta geride dedi. 1000-1050 grammış. 10 günde bir kontrole gel dedi. Doktorum mu evhamlı yoksa ciddi bir durum var mı sizce ?
Makat oldugu için öyle oluyodur benimde daha önce makattı hep asagıda hissediyodum ama geçen gün doktora gittim düzelmiş baş pozisyonunda bide tekmeleride yukarda midemin alt kısmında korkma düzelir zamanla küçük oldugu icin sürekli pozisyon degiştiriyolarKizlar bebeginiz asagiya dogru vuruyor mu, vurdugunda nasil hissediyorsunuz?
Ben ilginc bir sekilde bazen sanki vajinadan vuruyor gibi hissediyorum ve irkiliyorum. En son makat gelisti, ayaklari asagidaydi, ondan mi acaba
Aa şaşırdım yani ben de inşallah pzt vurulcam ignemiKızlar geçmişi okuyamadim muhabbetin ortasında alakasız bir konuya girmiş olabilirim.bugun kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırdım.eczane 212 tl fiyat çıkardı.sgk ne kadarını oduyor diye sorduğumuzda bir bilmiyoruz biz diyorlar.bi sistemden bakmamiz gerekiyor diyor ama laf kalabalığı yapıp yakmiyorlar.eczacilar odasını arasak bilgi alabilir miyiz diyoruz.o şekilde olmaz diyorlar vs.yani bizi o eczaneden para vererek almaya zorluyorlar bir nevi.tavirlarindan da hoslanmadik.almadan ciktik eczaneden.eczacilar odasını aradık.gayet ilgili davrandilar.sgk tamamını karşılıyor sadece 3 tl reçete ücreti alıyoruz dediler.demem o ki diğer eczanelerin tavrida öyle mi bilmiyorum ama kan uyuşmazlığı ilacını eczacılar odasından alın.yazik günah o 209 tl ile kızımın bir ihtiyacını alırım.
İyi de doktor sadece tansiyon takibi istemiş, korkutma bunun neresinde ki?13/7 benim bildigim fazla degil canim simdiden kendini korkutma 14/9 olunca yuksek olmus olur yada sonrasi tehlikeli doktorlar abartmayi ne cok seviyorlar hamilelero korkutmaya bayiliyorlar zevkmi veriyo bu onlara acaba merak ettim.
SeSenin bebek düzelmiş sanki makat olunca aşagıya vuruyo benim de sag tarafta oluyo tekmeleri bi şislik var orda daha önce benim de makattı düzelmiş doktor öyle dediBenimki de ters ama göbeğimin sağına sağına vuruyoo ordan tahmin ediyorum hala dönmedi demekki diye belki sizinki dönmüş de kafa atıyodurHappyMommy
Kizlar bez hesabi yaparken icinde kac tane oldugundan cok bir paket bir hafta uzerinden hesap yapin. ilk haftalar cok yapiyor ama kucuk numaralarda da adet fazla oluyor zaten. Primada oyleydi en azindan. Aylik stok yapin fazlasi elinizde kalabilir. Mutlaka cocuktan cocugada farklilik olur ama orasini yasayarak ogrenicez artik. Birde kiz cocuklarda 1 numara buyuk bez alin kalca cikigi riskine karsi. Eski tecrubelerden aklimda kalanlar boyleTeşekkürler teyzoşAblamın 1 numaralardan elinde kalmıştı, kullanamamıştı, hızlı büyüyor ya bebişler o ara. O yüzden azaldıkça alayım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?