- 2 Eylül 2016
- 2.657
- 1.136
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #40.861
Saglik acisindan skinti ya sokacaksa dikkat et tabi canm. Ama yinede istahinin olmamasindan guzeldr. Yee ama bebisine yarasin diyeyim ben hehe :)Aynen canım. Ama artık kilo almamam lazım limiti doldurmuşum. Bebiş ve kendim için sağlıklı değil buNasıl yiyorum var ya ama kaşık çatalı yalıyorum Artık eş dost dalga geçiyor kendimi Beyaz'ın Hüsmen ağası gibi hissediyorum Artık dikkat edicem
Belki bana denk gelmiştir oylesi canım.bu tarz birşey yasarsan ve ilacın receteliyse sgk karşılıyor gereksiz yere para verme.sadece biraz eczaneyi araman gerekebilirAa şaşırdım yani ben de inşallah pzt vurulcam ignemi
Bilmiyorum ki bakalım doktorum 3 hafta sonra gel iğneni vuralim dedi ben de merak ediyorumBelki bana denk gelmiştir oylesi canım.bu tarz birşey yasarsan ve ilacın receteliyse sgk karşılıyor gereksiz yere para verme.sadece biraz eczaneyi araman gerekebilir
O tip insanlar aramasinda amann. Uzak olsunlar. Ama bu dedgn alinganlk bende de olustu. Gorumcelerimle aram kotu degldr oncesinde arayp sormazdk da cok fazla. Ama simdi bekliyorum. Yegenleri gelecek hic heycanlanmiyorlar mi diyorum. Benm olsa hic degilse 15 gunde bir arardm. Ama 1 kez desen aramadilar. Cok takıntı haline getrmedm ama dusunmeden de edemiyorum. Veya bazi arkadaslarm.arayabilirlerdi diye kafamdan geciriyorum.oyle :)))Selam kızlar, siz de benim gibi sizi arayıp sormayanları, hamileliğiniz nasıl gidiyor bebş nasıl diye sorma tenezzulun de bile bulunmayan yakınlarınızı kafanıza takıyr musunuz
Hamilelikte alınganlık dedikler bu mu yoksa.. cok gıcık oldugum bir kaç kişi var. Hem nasılsın diye sormuyorlar hem de agızlarından olumsuz seyler cıkıyor hep.. neymişşşşşş simdiki bebekler hep sezeryanmıs, kordon dolanırmıs bilmrm neymiş.. ben ne kadar pozitif bakmaya calıssam bu tipler hep negatifliklerden bahsediyor.. sonucta kapalı bir kutu herkesin dogumda ne yasayacagı bilinmiyor ki önceden.. ama nie böle moral bozuyorlar anlamıyorum iki gündür cok canım sıkkın bu tipler yuzunden..
Çok güzel yazmışsın cnm benim de defterim var öğrendiğim günden beri ona notlar yazıyorum bugün oda takımı bakmaya ciktim şuanda okadar bitkinim ki her şey onlar için rabbim bizlere bağışlasın inşŞuan böbrek agrısı çekiyorum ve bu agrılar içinde bunları yazdım yine kızıma. Ben her günü heranı yazmaya çalışıyorum ve sizle birtanesinide paylaşmak istedim
Dayanabiliyorsam bütün bu acılara sancılara,Sadece senin içindir evladım... Bir kez olsun nefesinden ayrı kalmamak içindir,İçimde her atışında biraz daha acıya dayanmaktır... Ben eger sen olmasaydın,Koşar gider serum yerdim. Olmazdı belki agrı kesici içerdim,Yada ne bileyim her zaman kaçışım olan sigaraya giderdim. Ama sen dogmadan bana sabretmeyi ögrettin,Beklemeyi ve bekledigin en güzel şeyse dayanmayı ögrettin. Sen ki daha yüzünü görmeden karış karış ezberlemeye çalıştıgım,Sen ki daha kokunu duymadan duymuşçasına deli oldugum. Sen ki hasret kokan şu zamanlar için tek tek şafak saydıgım. Sen ki elim kolum,Yaşama kaynagım... Ne olursa olsun ucunda sen varsan ben herşeye dayanırım,Şuan tamda Anneanneni anladıgım yerde ve anladıgım kadarım.. Daha içimdeyken böylesin,Kim bilir dogunca ne kadar çok anacagım annemi,Ne kadar çok anlıycam kıymetini bilmiyorum... Ama tek birşey biliyorum hiç bir anne evladının kötülügünü istemezmiş,Hiç bir anne bu kadar acıya dayanarak dogurduysa evladını. Boşu boşuna kızmaz boşu boşuna sinirlenmezmiş. Sen yapma benim yaptıgım hatayı demiycem,Yapacaksın biliyorum bende yaptım... İnan anlıycaksın gün gelince dediler pekte sallamadım,Ama şuan anlıyorum. Boşver anlıycan zamanlar gelcek,Ama biz seninle çok güzel olcaz annecim... Annemin bana bakınca içi titrerdi,En güzel tek evlat sensin kızım derdi... Şimdi ise sen benim için öylesin. Biliyor musun kızım çok güzel olacak dedigimde,Anneannen hayır benim kızım daha güzel diyor.. O zaman bir kez daha şükür ediyorum. Çok şanslıyım,Acımı dindiren bir Anne,Acıma ilaç olan bir evladım var.. Sonsuz şükürler olsun rabbim,Dayanacak bir kapı Bu dünyada yaşamaya nedenim var...
Ay sorma canım bu haftalar daha çok alınıyor ya bide ben daha temkinliyim de bu işin yuları yok yesem de yemesem de,şikayet etsem de etmesem de,spor yapsam da yapmasam da kilo alıyorum.hamilelik bahane yani.canları sağolsun aynen canımBabamda gelip gidip beni gördükce tosunlar gelmis diyoen güzeli kendinle dalga gecmek bu aralar insan takmiyo en azindan böYle senle benim bünye ayni yuttugumuz hava bile kilo yapiyo bize, mutfagin kapisindan gecerken 5 kilo aliyoruz amannn bosveeer pasalarin cani sagolsun.
Allah başka dert keder vermesin başka derdin mi yok boşver aramak isteyen gelmek isteyen gelir .Konuşanları hele hiç takma bende sezeryan olacağım ve laf söyleyenler için bebeğim için en doğru kararı verdik 10 cm lik kesi izini ben takmıyorum sizde takilmayın diyorum lafı ağızlarina tıkıyorum.Ağzı olan konuşuyor hele şu hamilelik doğum zamanlarını abartarak anlatanlar yok mu bayılıyorlar milleti korkutmaya ama bakıyorsun 2. yi 3.cü yü doğuruyorlar boşver bebeğinin hazırlıkları ile ilgilen kendine ve bebişe odaklan.Selam kızlar, siz de benim gibi sizi arayıp sormayanları, hamileliğiniz nasıl gidiyor bebş nasıl diye sorma tenezzulun de bile bulunmayan yakınlarınızı kafanıza takıyr musunuz
Hamilelikte alınganlık dedikler bu mu yoksa.. cok gıcık oldugum bir kaç kişi var. Hem nasılsın diye sormuyorlar hem de agızlarından olumsuz seyler cıkıyor hep.. neymişşşşşş simdiki bebekler hep sezeryanmıs, kordon dolanırmıs bilmrm neymiş.. ben ne kadar pozitif bakmaya calıssam bu tipler hep negatifliklerden bahsediyor.. sonucta kapalı bir kutu herkesin dogumda ne yasayacagı bilinmiyor ki önceden.. ama nie böle moral bozuyorlar anlamıyorum iki gündür cok canım sıkkın bu tipler yuzunden..
Negatiflik abidesi bunlar yaa yanımızdan evimizden uzak tutmamız lazım öylelerini.. Çok kızıyorum böyle şeyler duyunca. Biz akrabalardan falan uzak yaşıyoruz, hamile olduğumu henüz bilmiyor bile olabilirlerSelam kızlar, siz de benim gibi sizi arayıp sormayanları, hamileliğiniz nasıl gidiyor bebş nasıl diye sorma tenezzulun de bile bulunmayan yakınlarınızı kafanıza takıyr musunuz
Cnm ben bu salı gidecem dr 28 haftalık olduk bizde bakalım ölçümlerimiz ne oldu? Bana normal geldi ama kuzunun ölçüleri... hem sıkıntılı bir durum olsa drum kesin bilgi verirdiGünaydın kızlar. Dün doktora gittim. 27+1 günlük bebeğim. Kilosu 1006 gr boyu 34 cm. Sanki boyu kısa gibi geldi bana. Doktor her şey normal dedi ama içim içimi yiyor. Soz on olcumleriniz nasıldı bu haftada?
Baştan popoya di mi canım 34 cm? Normal gibi geldi bana.Günaydın kızlar. Dün doktora gittim. 27+1 günlük bebeğim. Kilosu 1006 gr boyu 34 cm. Sanki boyu kısa gibi geldi bana. Doktor her şey normal dedi ama içim içimi yiyor. Soz on olcumleriniz nasıldı bu haftada?
Fl uzunluğuna göre canım. Fl 4.90Baştan popoya di mi canım 34 cm? Normal gibi geldi bana.
Doktor da normal dedi ama ben eve gelip bakınca sanki 1-2cm kısa gibi fark ettim.Cnm ben bu salı gidecem dr 28 haftalık olduk bizde bakalım ölçümlerimiz ne oldu? Bana normal geldi ama kuzunun ölçüleri... hem sıkıntılı bir durum olsa drum kesin bilgi verirdiendişelenme Cnm bnm
Yok kizzzz yapmadim daha gordum hosuma gitti farkli geldi belki siz gormussunuzdurPaylaş yine neler döktürdün
Cok cicilerr..bulmasi kolay oldugu icin paylasiyorum kizlarHaydi paylas paylas bizde gorelim, fikir olsun bize
İnşallah canımGünde 3 paket içiyordum oda en agırından,Duydum biranda attım sigarayı.. Düşün daha bir gün önce dibine vurmuştum... Ama dayandım sonra kendimi zorlamadım olursa olur amaan olmazsa olmaz dedim dikkat ettim birazda bünye nasıl rahatsan öyle davran.. ilk hamilelikten sonra digerleri tecrübe oluyor. Mesala ben 2.nci düşünürsem baştan sona hamile pilatesine gidip,Ve bu sefer sıfır bedenle hamile kalıp düzenli kg alımı bebegin saglıgı için diyetisyen ve hamile koçuyla ilerlemeyi düşünüyorum. Ama önceden haberm yoktu kısmet 2.nciye inşallah herşey tecrübe bak yengem diyorum ya 98di dogumdan sonra 76 oldu zor verdi sonrasındada. Ama ikincide yine o kg geldi,Geldigi gibi 40 ı çıkana kadar 65 gördü sonrada zayıfladı çünkü tecrübesi vardı artık bizde öyle oluruz takma sende saglıklı olsunda sende ol gerisi yapılır verilir
Umarım yarıyordur gerçi iyi gidiyor boyu, kilosu şükürSaglik acisindan skinti ya sokacaksa dikkat et tabi canm. Ama yinede istahinin olmamasindan guzeldr. Yee ama bebisine yarasin diyeyim ben hehe :)
GünaydınGünaydın, hepinize mutlu Pazarlar güzel Mayıs anneleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?