2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Saglik acisindan skinti ya sokacaksa dikkat et tabi canm. Ama yinede istahinin olmamasindan guzeldr. Yee ama bebisine yarasin diyeyim ben hehe :)

O tip insanlar aramasinda amann. Uzak olsunlar. Ama bu dedgn alinganlk bende de olustu. Gorumcelerimle aram kotu degldr oncesinde arayp sormazdk da cok fazla. Ama simdi bekliyorum. Yegenleri gelecek hic heycanlanmiyorlar mi diyorum. Benm olsa hic degilse 15 gunde bir arardm. Ama 1 kez desen aramadilar. Cok takıntı haline getrmedm ama dusunmeden de edemiyorum. Veya bazi arkadaslarm.arayabilirlerdi diye kafamdan geciriyorum.oyle :)))

Çok güzel yazmışsın cnm benim de defterim var öğrendiğim günden beri ona notlar yazıyorum bugün oda takımı bakmaya ciktim şuanda okadar bitkinim ki her şey onlar için rabbim bizlere bağışlasın inş

Ay sorma canım bu haftalar daha çok alınıyor ya bide ben daha temkinliyim de bu işin yuları yok yesem de yemesem de,şikayet etsem de etmesem de,spor yapsam da yapmasam da kilo alıyorum.hamilelik bahane yani.canları sağolsun aynen canım

Allah başka dert keder vermesin başka derdin mi yok boşver aramak isteyen gelmek isteyen gelir .Konuşanları hele hiç takma bende sezeryan olacağım ve laf söyleyenler için bebeğim için en doğru kararı verdik 10 cm lik kesi izini ben takmıyorum sizde takilmayın diyorum lafı ağızlarina tıkıyorum.Ağzı olan konuşuyor hele şu hamilelik doğum zamanlarını abartarak anlatanlar yok mu bayılıyorlar milleti korkutmaya ama bakıyorsun 2. yi 3.cü yü doğuruyorlar boşver bebeğinin hazırlıkları ile ilgilen kendine ve bebişe odaklan.

Negatiflik abidesi bunlar yaa yanımızdan evimizden uzak tutmamız lazım öylelerini.. Çok kızıyorum böyle şeyler duyunca. Biz akrabalardan falan uzak yaşıyoruz, hamile olduğumu henüz bilmiyor bile olabilirler o yüzden böyle derdimiz yok, ailemiz sağolsun uzakta da olsa genelde pozitif arkadaşlarımız da hep destekleyici çok şükür ama hamile alınganlığı konusunda haklısın canım ben de bi ara eşimin ailesine karşı baya alıngandım, cinsiyet belli olmadan önce kızımın erkek olacağını iddia etmişlerdi bin kere söylememe rağmen ben %100 eminim prenses o diye yaa niye iddialaşıyorlar ki, ben kız hissediyorum ve öyle inanıyorum ne anlamı var benim moralimi bozmaya, evet kız olabilir de geç

Günaydın kızlar. Dün doktora gittim. 27+1 günlük bebeğim. Kilosu 1006 gr boyu 34 cm. Sanki boyu kısa gibi geldi bana. Doktor her şey normal dedi ama içim içimi yiyor. Soz on olcumleriniz nasıldı bu haftada?

Günaydın kızlar. Dün doktora gittim. 27+1 günlük bebeğim. Kilosu 1006 gr boyu 34 cm. Sanki boyu kısa gibi geldi bana. Doktor her şey normal dedi ama içim içimi yiyor. Soz on olcumleriniz nasıldı bu haftada?
Cnm ben bu salı gidecem dr 28 haftalık olduk bizde bakalım ölçümlerimiz ne oldu? Bana normal geldi ama kuzunun ölçüleri... hem sıkıntılı bir durum olsa drum kesin bilgi verirdi endişelenme Cnm bnm

Cnm ben bu salı gidecem dr 28 haftalık olduk bizde bakalım ölçümlerimiz ne oldu? Bana normal geldi ama kuzunun ölçüleri... hem sıkıntılı bir durum olsa drum kesin bilgi verirdi endişelenme Cnm bnm
Doktor da normal dedi ama ben eve gelip bakınca sanki 1-2cm kısa gibi fark ettim.

Eklentiler

• Screenshot_20170225-202402.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 85
  • Screenshot_20170225-202355.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_20170225-202248.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 72
İnşallah canım Evet ikincide tabi nasip olursa ben de baya bir zayıflayıp dikkat ederek devam etmeyi düşünüyorum :)

Kizlar biz simdi evden cikicaz, alisveris icin. Benim 1. Dogum plansiz oldugu icin cikolatam bile dogumdan sonra gelmisti hastaneye. Sizler hastaneye dagitmak icin neler planladiniz, evden cikiyorum ama kafamda birsey yok. Fikir verirseniz cok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…