2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
:) Demek ki bünye meselesi canım. Amann öyle ya da böyle bebişler sağlıklı olsun da emzirirken ve peşlerinde koştururken zayıflıcaz nasıl olsa

Benim su gbi akıntım sürekli oluyo az az ama doktor normal sorun değil dedi. Aynen bende doğum sancısı geldi zannettim dün, yordum biraz kendimi ondan oldu heralde artık dikkat etmek lazım :)
Aynen daha dikatli olalım ama ben iyice şaşkın oldum karnım çokmu büyük ya taşıyamıyorum çok yoruluyorum bide çok şikeyet ediyorum herseyi baksana sana bile dert yanıyorum durmadan ayy çok doldum ben çokkk

Canım çok çok haklısın uyarın için teşekkür ederim ama çok garip bir şey nasıl anlatayım yemezsem çok kötü oluyorum midem kazınıyor Meyve yiyorum, yoğurt yiyorum olmuyor yetmiyor bir de nasıl keyifle yiyorum Su günde 4 litreye yakın içiyorum. Ya ben çok sigara içiyordum sanırım onu bırakınca ağız alışkanlığı oldu birşeyler yemek. Dikkat etmeye çalışıyorum dediğin gibi bebiş ve kendi sağlığım için Yürüyüşlere de başlıcam artık umarım bundan sonra kilo almam

Aynen canım. Ama artık kilo almamam lazım limiti doldurmuşum. Bebiş ve kendim için sağlıklı değil bu Nasıl yiyorum var ya ama kaşık çatalı yalıyorum Artık eş dost dalga geçiyor kendimi Beyaz'ın Hüsmen ağası gibi hissediyorum Artık dikkat edicem

Canım yemeyünce de alıyorum ki ben yani çocupu da mahrum bırakmak istemiyorum elbette o yüzden benim kendim in yapcsk bişeyim yok napalım benim de ailede lakabım var kendim buldum"şişkopat"

13/7 benim bildigim fazla degil canim simdiden kendini korkutma 14/9 olunca yuksek olmus olur yada sonrasi tehlikeli doktorlar abartmayi ne cok seviyorlar hamilelero korkutmaya bayiliyorlar zevkmi veriyo bu onlara acaba merak ettim.
Canım büyük 12'yi küçük 8'i geçince takip istiyor doktorlar. Korkulacak birşey değil de önlem gibi düşün. Hamilelikte kan hacmimiz artıyor ya tansiyon yükselebilir normaldir. Örneğin benim normalde 10,5 - 6 iken şimdi 11,5-7 filan çıkıyor. Dr 12/8 den fazla çıkarsa hemen haberim olsun dedi ben de hergün ölçüyorum

Canım yemeyünce de alıyorum ki ben yani çocupu da mahrum bırakmak istemiyorum elbette o yüzden benim kendim in yapcsk bişeyim yok napalım benim de ailede lakabım var kendim buldum"şişkopat"
Çok tatlısın ya ben de Hüsmen ağayım Beyaz'ın tiplemesi vardı ya koca ekmek arası yemekleri götürüyordu

Normal canım bnm sıkma canını herkes farklı etkilenir sonuçta hormonlarla başımız dertte. Kendini yorma mümkün oldukça uzan dinlen müzik dinle kafanı dagıtmaya bak :) bak az kaldı zaten son zamanlarımız keyfini çıkar boşver

Canım alınganlık oluyor çok normal. Düşünebiliyor musun normalde regl öncesi salgılanan östrojenin 100 katını hamilelikte hergün salgılıyormuşuz. İnsanları takma kafana lütfen ne yapsan konuşurlar ben he deyip geçiyorum artık. Aramayanlara ben de üzülüyordum artık takmıyorum. Çalışıyorum o kadar koşturuyorum evde işte bi evine gideyim yardım edeyim diyen yok. Bir ara market alışverişi bile yaptım ağır poşetleri taşıdım. Boşver biz biraz hassasız bu aralar üzme kendini başkaları için. Onlar farkında bile değil biz kendi kendimize üzülüyoruz herkes hassas olmuyor

Şuan böbrek agrısı çekiyorum ve bu agrılar içinde bunları yazdım yine kızıma. Ben her günü heranı yazmaya çalışıyorum ve sizle birtanesinide paylaşmak istedim

Dayanabiliyorsam bütün bu acılara sancılara,Sadece senin içindir evladım... Bir kez olsun nefesinden ayrı kalmamak içindir,İçimde her atışında biraz daha acıya dayanmaktır... Ben eger sen olmasaydın,Koşar gider serum yerdim. Olmazdı belki agrı kesici içerdim,Yada ne bileyim her zaman kaçışım olan sigaraya giderdim. Ama sen dogmadan bana sabretmeyi ögrettin,Beklemeyi ve bekledigin en güzel şeyse dayanmayı ögrettin. Sen ki daha yüzünü görmeden karış karış ezberlemeye çalıştıgım,Sen ki daha kokunu duymadan duymuşçasına deli oldugum. Sen ki hasret kokan şu zamanlar için tek tek şafak saydıgım. Sen ki elim kolum,Yaşama kaynagım... Ne olursa olsun ucunda sen varsan ben herşeye dayanırım,Şuan tamda Anneanneni anladıgım yerde ve anladıgım kadarım.. Daha içimdeyken böylesin,Kim bilir dogunca ne kadar çok anacagım annemi,Ne kadar çok anlıycam kıymetini bilmiyorum... Ama tek birşey biliyorum hiç bir anne evladının kötülügünü istemezmiş,Hiç bir anne bu kadar acıya dayanarak dogurduysa evladını. Boşu boşuna kızmaz boşu boşuna sinirlenmezmiş. Sen yapma benim yaptıgım hatayı demiycem,Yapacaksın biliyorum bende yaptım... İnan anlıycaksın gün gelince dediler pekte sallamadım,Ama şuan anlıyorum. Boşver anlıycan zamanlar gelcek,Ama biz seninle çok güzel olcaz annecim... Annemin bana bakınca içi titrerdi,En güzel tek evlat sensin kızım derdi... Şimdi ise sen benim için öylesin. Biliyor musun kızım çok güzel olacak dedigimde,Anneannen hayır benim kızım daha güzel diyor.. O zaman bir kez daha şükür ediyorum. Çok şanslıyım,Acımı dindiren bir Anne,Acıma ilaç olan bir evladım var.. Sonsuz şükürler olsun rabbim,Dayanacak bir kapı Bu dünyada yaşamaya nedenim var...

Benim annem ve tum sulalesi tansiyon hastasi benimde hamilelikten önce 13 yada 14 kücük 8.9 falan ciktigi oluyodu ama sukur hamile oldugumdan beri buyuk en fazla 12.9 kucuk 8 cikiyo. surekli degilse ve tansiyon hastasi degilsen normal karsiliyorlar bir defalik yüksek cikmasi problem olmaz tabiki takip edilmesi gerekir her gittigimde ölcüyorlar normal diyor burdakiler

Günde 3 paket içiyordum oda en agırından,Duydum biranda attım sigarayı.. Düşün daha bir gün önce dibine vurmuştum... Ama dayandım sonra kendimi zorlamadım olursa olur amaan olmazsa olmaz dedim dikkat ettim birazda bünye nasıl rahatsan öyle davran.. ilk hamilelikten sonra digerleri tecrübe oluyor. Mesala ben 2.nci düşünürsem baştan sona hamile pilatesine gidip,Ve bu sefer sıfır bedenle hamile kalıp düzenli kg alımı bebegin saglıgı için diyetisyen ve hamile koçuyla ilerlemeyi düşünüyorum. Ama önceden haberm yoktu kısmet 2.nciye inşallah herşey tecrübe bak yengem diyorum ya 98di dogumdan sonra 76 oldu zor verdi sonrasındada. Ama ikincide yine o kg geldi,Geldigi gibi 40 ı çıkana kadar 65 gördü sonrada zayıfladı çünkü tecrübesi vardı artık bizde öyle oluruz takma sende saglıklı olsunda sende ol gerisi yapılır verilir

Canim ben degilim baska arkadasin cikmis yuksek bende korkmamasini söylüyorum cok yüksek olmasi normal sartlardada tehlikeli tabiki. Annem tansiyon hastasi ondan biliyorum. Takip istemis doktor ama sanirim korkma sadece baktir dememis. Annemin tansiyonu 20/16 oldugu bile olmustu öyle birsey olsa yada 16/10 olsa falan gercekten korkulmasi gerekir. Demek istedigim takibini yaptirsin ama kendini strese sokmasin onun icin belki yemek yemistir, yorgundur o an yüksek cikmis olabilir yada strese girmistir.

Babamda gelip gidip beni gördükce tosunlar gelmis diyo en güzeli kendinle dalga gecmek bu aralar insan takmiyo en azindan böYle senle benim bünye ayni yuttugumuz hava bile kilo yapiyo bize, mutfagin kapisindan gecerken 5 kilo aliyoruz amannn bosveeer pasalarin cani sagolsun.

Geçmiş olsun canım şeker tehlikeli man dikkatli olsun annen benim annemde de gizli şeker çıktı şuan ilaç tedavisi uyguluyor ayyyy şu şehirlerde yaşayan herkes hasta şeker kolesterol tansiyon üf gidip yüksek rakımı olan tlfnun çekmedigi bir köye yerleşip sebzemi meyvemi yetiştiresim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…