2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben bebek kurabiyesini kendim yapacagim seker hamuru falan ayarladim en pembisinden

Ben lokum, mavili beyazlı badem şekeri ve üzeri isim kaplı çikolatalar varya minik minik onlardan düşünüyorum. İlk bebek olunca biraz fazla gibi sanki ama heves işte :) haftaya boş vaktimde alıcam hepsini kısmetse...

Kizlar gunaydin.affiniza siginarak sizlere birsey sormak istiyorum aranizda hemoroid problemi ceken varmi
Gunaydin canim, bende sorun yok ama kuzenim cok cekti bu meretten. Gecen haftada bu sebepten oturu sezeryan olmak zorunda kaldi. Seninki cok ilerlemeden doktora gorun canim, belki bir faydasi olur doktorun. Bolca posali seyler tuket ve bol su ve sivi alman lazim. İnsalllah cok cekmezsin kuzum.

Tesekkr ederm canim doktora soylemeye calisicam ama biliyorum kendimi utanip diyemicem dediginiz gbi yuryus yapaym bol su iceym belki gcer

ahh kızlar şu süs püs işlerini hiç bilmiyorum
nerden alınır onu da bilmiyorum
siz şunu yaptırcam bunu yaptırcam derken ben de özendim
marifetli biri değilim yapama ama ikramlık yada hastane için hazır birşeyler alabileceğim site isimleri önerir misiniz?

Benimde elimden hic öyle seyler gelmez o yüzden kapi süsü disinda biseyim süslü olmayacak

13/7 benim bildigim fazla degil canim simdiden kendini korkutma 14/9 olunca yuksek olmus olur yada sonrasi tehlikeli doktorlar abartmayi ne cok seviyorlar hamilelero korkutmaya bayiliyorlar zevkmi veriyo bu onlara acaba merak ettim.
Ay rahatlattın içimi canım yaa dünden beri ölçüyorum 13 ü tekrar hiç görmedim çok şükür galiba heyecanlandım bebeğimi görünce ondan yükseldi

Aynen bende hic bilmiyorum oyle seyleri yapanlara cok hevesleniyorum hazirciyim ben:)

Ayy canım inşallah Allah duysun sesini çok büyümeden doğum şeklini almasını istiyorum ama son günlerde de ağrı sızı bişey hissetmedim sen dönerken hissettin mi

Dr 1 ay sonra gel dedi kontrol icin :))) hep suram agiriyor.yok yolculuga çıkacağım derken 15 de bir ki goruyodum bebegimi. Ilk kez 1 ay bekledim . ocagin sonuydu en son muayene sukur ki subat 28 cekiyor :)) subat 28 de balimi görmeye gidecegim . birde büyüdü yaa ondanmidr nedir. Hem heycanliyim hem cok ozledimm.

Be
Günaydın kızlar. Dün doktora gittim. 27+1 günlük bebeğim. Kilosu 1006 gr boyu 34 cm. Sanki boyu kısa gibi geldi bana. Doktor her şey normal dedi ama içim içimi yiyor. Soz on olcumleriniz nasıldı bu haftada?
Benim doktorum boyu söylemiyor bile karındaki bebeğin boyu ölçülmez diye zaten kilo bile değişken çıkıyo hiç takılma böyle şeylere sağlıklı dediyse ohhh miss

Bana şeker hamurlu ikramlıklar kokulu taş gibi sadece süsmüş gibi geliyo yemem ben onu üstü bol çikolatalı fındık fıstık parçacıklı şeyler yap :)
Yok kizzzz yapmadim daha gordum hosuma gitti farkli geldi belki siz gormussunuzdur

Cok cicilerr..bulmasi kolay oldugu icin paylasiyorum kizlar

Tesekkr ederm canim doktora soylemeye calisicam ama biliyorum kendimi utanip diyemicem dediginiz gbi yuryus yapaym bol su iceym belki gcer
Tatlim utanacak cekinecek birsey yokki bunda. Gayet dogal bir durum, mutlaka doktorunla konus.
Be

Benim doktorum boyu söylemiyor bile karındaki bebeğin boyu ölçülmez diye zaten kilo bile değişken çıkıyo hiç takılma böyle şeylere sağlıklı dediyse ohhh miss
Aynen benim doktorumda boy soylemiyor, kilonunda tahmini oldugunu soyluyor. Ben boyunu sormuyorum bile, dogmadan kilosuda boyuda belli olmaz zaten. Saglikli olsunlar yeter

Kizlar gunaydin.affiniza siginarak sizlere birsey sormak istiyorum aranizda hemoroid problemi ceken varmi
Canım duyduğuma göre çok lanet bişeymiş ama kabız olmayaya dikkat et hoşaf iç kuru meyve ye bol su iç doğumdaki zorlamadan dolayı da oluyormuş ya bakalım daha neler gelecek başımıza

Canımın içi lütfen çıtayı yükseltme nedir senin ve dery.a nın elinden çektiğimiz sürahi takımı şerbeti tamam ettik süsü eksik kaldı lohusa olan benim arkadaş gelenin bana şerbet gerirmesi gerekmiyor mu neyse gideyim inci minci alayım da bende bişeyler süsleyeyim madem
Hastanede lohusa serbeti icin surahi ve bardak susleyen var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…