2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
C
Canım bende instagramdan bakınıyorum da öyle fiyatlar söylüyorlar ki çok uçuk bazıları bugün bi pike takımına 150 lira dedi. Kapı süsünü n11den söylüycem fotograf çerçevesi vardı üstünde 50 liraydı hoşuma gitti ama şeker çikolata kısmı ve dağıtmalıklar daha muallak

Aynen canım ya...ne alınır nerden alınır bilmiyorum...
burdaki kızların da maşallahı var...hepsi birbirinden maharetli..
bir de ilk bebek olunca insan ister istemez özel birşeyler olsun istiyor...
yapamasam da hazır alacam

bu arada lohusa şerbeti yorumuna bayıldım... :)

Hastanede lohusa serbeti icin surahi ve bardak susleyen var mi?
Biz kendmz suslycez canim. Kinalarmzi sunnetlermzi herseymzi hep annem kardesim 3 muz yaptik . smdi sira bunlarda cok sukur :) kadehlermzi aldik. Susleme icin pinterstte cok ornek var. Tul fiyonk fisto bole tatli tatli seyler iste

Bana şeker hamurlu ikramlıklar kokulu taş gibi sadece süsmüş gibi geliyo yemem ben onu üstü bol çikolatalı fındık fıstık parçacıklı şeyler yap :)
Bana da öyle geliyor çocukken oynadığımız renkli hamurlari yiyormuşum gibi geliyor kuzenimin çocuğunun doğum gününde yiyeyim dedim geviş getir Allah getir ben de güzel lokum şekeri yapan yere bol fıstıklı çikolatalısından lokum ve kurabiye yaptırıcam inşallah

Ben o işleme bardaklara gelinlik giydirme işlemi diyorum canım

Hastanede lohusa serbeti icin surahi ve bardak susleyen var mi?
Bende kadehlerimi alip kendim susleyecegim, en sona birakiyorum sus pus islerini. Hastane odasi suslemesi icinde gerekli malzemeleri aldim, biara onlarida dikecegim. Simdilik erken diye baslamadim.

Ablamla bi şeyler yaptık bizde. Lavanta kesesi doldurduk. Biberon şeklinde metal süs aldık süsledik onu içine badem şekeri koyacağız. İki tane küçük kek fanusu aldım onların içine ezme ya da lokum koyarım diyorum. Birde çikolata yeter :)
Lohusa şerbeti için karaf ve bardaklarını almadım.
Oda süslemesi için tülü kumaşı alındı. Bitince fotosunu atarım onlarında. Ekte olan görsel gibi olacak renkleri. Eminönü'nden aldım tülleri çiçeği vs.

Eklentiler

• IMG_7142.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 116
Aldigim besik annisler. 2 haftaya gelecek ins. Anne yani olarakta kullanabilecegim. Ilerki yaşlarında da. En az bi 4 yasa kadar kullanirim.
Çok güzelllll prenseslere layık:)içinde güzel bir bebeklik geçirsin inşallah huzur ve mutlulukla kullanın

Bir yere girdik, lohusa serbet takimi 250 tl nasil cikacagimizi bilemedik

Bayıldım oda süslemesine. hastane odası süslemesi konusunda bu kadar allengire girmesem mi diyorum emin değilim. Evin bir köşesini süsleyeceğim muhakkak ama odayı bilemiyorum. Steril olması lazım bebek için sonuçta, ama birkaç süsleme de yaparım belki. Haydi beni gaza getirin

Ayy canım inşallah Allah duysun sesini çok büyümeden doğum şeklini almasını istiyorum ama son günlerde de ağrı sızı bişey hissetmedim sen dönerken hissettin mi
29. Haftamda sürekli dönüyodu hissediyordum dısardan bile görünüyordu hareketleri artık gün geçtikce daha belirgin oluyo hareketleri. Sana bi tavsiyem sırt üstü uzanma normal dogum istiyorsan sol tarafına yat ve yürüyüş çok iyi geliyo ama bazı kişilerde de sürekli ters duruyo ablamınki öyleydi o yüzden sezeryan oldu ama ablam hic yürüyüş yapmazdı birazda ondan heralde

Kızlar birsey sorucam benim telefonuma indirdigim hamilelik uygulamasında 32+1 de 9. Aya giriliyormuş ben şuan 31+3 haftalık hamileyim yani 32 olucam 9. Aya mı giriyorum kafam karıştı iyice.

Kızlar birsey sorucam benim telefonuma indirdigim hamilelik uygulamasında 32+1 de 9. Aya giriliyormuş ben şuan 31+3 haftalık hamileyim yani 32 olucam 9. Aya mı giriyorum kafam karıştı iyice.
Ben bu ekteki tabloya gore dusunuyorum. Hem de gayet mantikli, sen 8. Aya gireceksin 32. Haftanda.

Eklentiler

• image.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 88

Ben ay gün hesabı yapıyorum ozaman karışmıyor..
şuan 31+3 olduğuna göre 220 günlük hamilesin o da 7 ay 10 günlük oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…