- 30 Aralık 2008
- 1.928
- 2.452
- 658
- 40
- Konu Sahibi endless love
-
- #40.921
Canim ben bu yuzden ameliyat oldum.ve dedigin gibi bi ara cok sknti cektim ve buna kan ilaci sebep oluyor dra soyledim ilacimi degistirdim suanda iyiyim cok sukur istersen kan ilacini bi degistirmeyi deneKizlar gunaydin.affiniza siginarak sizlere birsey sormak istiyorum aranizda hemoroid problemi ceken varmi
Yok be gulumm amann serbeti yaparsak susude bosverelim..Hastanede lohusa serbeti icin surahi ve bardak susleyen var mi?
Tamm sana ozel yaparim :)) bu gonderdiklerim gibi bisey yaparmiyim bilmiyorum cunku bende seker hamuru yemeyi sevmiyorum :)))Bana şeker hamurlu ikramlıklar kokulu taş gibi sadece süsmüş gibi geliyo yemem ben onu üstü bol çikolatalı fındık fıstık parçacıklı şeyler yap :)
Bak iste yaaa guldurdun yine beniCanımın içi lütfen çıtayı yükseltme nedir senin vedery.a nın elinden çektiğimiz sürahi takımı şerbeti tamam ettik süsü eksik kaldı lohusa olan benim arkadaş gelenin bana şerbet gerirmesi gerekmiyor mu neyse gideyim inci minci alayım da bende bişeyler süsleyeyim madem
Hahaha sizin olsun deseydinBir yere girdik, lohusa serbet takimi 250 tl nasil cikacagimizi bilemedik
Ben hastane odasi suslemeyi sevmiyorum yaa bir gun icin bazilari cook cok abartiyo cesit cesit ikramliklar vs ne gerek varki hastanede bi cikolata olsn tamam.gerisini eve saklayin kizlarBayıldım oda süslemesine.hastane odası süslemesi konusunda bu kadar allengire girmesem mi diyorum emin değilim. Evin bir köşesini süsleyeceğim muhakkak ama odayı bilemiyorum. Steril olması lazım bebek için sonuçta, ama birkaç süsleme de yaparım belki. Haydi beni gaza getirin
Ay inşallah senin doğumda ben bi uğrarım kapıdanBana da öyle geliyor çocukken oynadığımız renkli hamurlari yiyormuşum gibi geliyor kuzenimin çocuğunun doğum gününde yiyeyim dedim geviş getir Allah getirben de güzel lokum şekeri yapan yere bol fıstıklı çikolatalısından lokum ve kurabiye yaptırıcam inşallah
Çok güzel cnm güle güle güzel günlerde kullanınAldigim besik annisler. 2 haftaya gelecek ins. Anne yani olarakta kullanabilecegim. Ilerki yaşlarında da. En az bi 4 yasa kadar kullanirim.
Tesekurler canım ama bu uygulamada 10. Ay da var galiba o yüzden 32. Haftaya 9 ay diyo 36. Haftada 10. Aya giriyo senin paylaştıgın daha mantıklı zaten hep bildigimiz birsey var oda hamilelik 9 ay sürer bunlar bi ay daha koymuş . şu yönden de düşünürsek birazda dogru aslında çünkü bir ay 4 hafta ettigi için 40 hafta 10 ay yapıyoBen bu ekteki tabloya gore dusunuyorum. Hem de gayet mantikli, sen 8. Aya gireceksin 32. Haftanda.
Aynen çok sıkıcı ya bizim burdada kimsecikler kalmamış pazar gezmelerinde herkes ben le bebişim takılıyoruz evde bebişimde durmadan tekmeliyo maşallah yanlız bırakmıyo beni hiçAy pazar gunleri ne kadar sessiz burasi, herkes gezmelerde zaarbiz ananemizde oturuyoruz, orgu oruyoruz babamizda fuara gitti, bu pazar evde kaldik minnosumla sizde gezmeyin cabuk toplanin buraya
Canim ben kan ilaci kullanmiyorum decavit kullaniyorum sadece oda sebep olurmukiCanim ben bu yuzden ameliyat oldum.ve dedigin gibi bi ara cok sknti cektim ve buna kan ilaci sebep oluyor dra soyledim ilacimi degistirdim suanda iyiyim cok sukur istersen kan ilacini bi degistirmeyi dene
Yok be gulumm amann serbeti yaparsak susude bosverelim..
Tamm sana ozel yaparim :)) bu gonderdiklerim gibi bisey yaparmiyim bilmiyorum cunku bende seker hamuru yemeyi sevmiyorum :)))
Bak iste yaaa guldurdun yine beni
Hahaha sizin olsun deseydin
Ben hastane odasi suslemeyi sevmiyorum yaa bir gun icin bazilari cook cok abartiyo cesit cesit ikramliklar vs ne gerek varki hastanede bi cikolata olsn tamam.gerisini eve saklayin kizlar
Sorma cok zor birsey.yuryus yaptim acisina iyi geldi biraz ama.tamamiyle nasil gecer bilmiyorum cogu hamilede olmus bu.zaten ne kadar zor sey varsa bulur beni.Canım duyduğuma göre çok lanet bişeymiş ama kabız olmayaya dikkat et hoşaf iç kuru meyve ye bol su iç doğumdaki zorlamadan dolayı da oluyormuş ya bakalım daha neler gelecek başımıza
tesekkur ederiz teyzesi daha guzelleri sizn olsun.Çok güzel cnm güle güle güzel günlerde kullanıninternetten mi vermiştin siparişi sen? Biz henüz almadık beşiğini
tesekkur ederiz teyzesi daha guzelleri sizn olsun.Çok güzel cnm güle güle güzel günlerde kullanıninternetten mi vermiştin siparişi sen? Biz henüz almadık beşiğini
Mümkünse bu kitabı oku canım ben de yeni aldım başldım kişisel gelişim kitabı olarak düşün hamileler,hamile kalmak isteyenler,evlenenler için bence geliştirici bir kitap.ben de faydalanmak istedim.psikolojik olarak da tam senin korku endişelerine cevap bulabileceğin bir kitap
sirt ustu ve saga kesinlikle yatamiyorum. Hatta otururken sirtimi bi yere yaslayamiyorum dahi. Hemen sag tarafm agriyor. Bunun disinda her gun bi agryla uyaniuoruz. Ama minnakimdan geliyor. Cok mutluyuz skinto yok teyzesi. Bizimde 28 subat kontrol var. Cok.merk.ediyorum ne kadar oldu en son 26. Haftasinda 933 gr di.kizlar nasil gidiyo cok sukur kaburga agrilarim geçti sirt agrisi da olmuyor sanırım 3.trimester fena gecmeyecek eğilememek şişlikler dışında
hal hatir sormasini beklediklerim hic orali degil gibiler hic beklemedigim insanlar ise gayet ilgili. Benim cevremde de var malesef oyleleri...Selam kızlar, siz de benim gibi sizi arayıp sormayanları, hamileliğiniz nasıl gidiyor bebş nasıl diye sorma tenezzulun de bile bulunmayan yakınlarınızı kafanıza takıyr musunuz
Hamilelikte alınganlık dedikler bu mu yoksa.. cok gıcık oldugum bir kaç kişi var. Hem nasılsın diye sormuyorlar hem de agızlarından olumsuz seyler cıkıyor hep.. neymişşşşşş simdiki bebekler hep sezeryanmıs, kordon dolanırmıs bilmrm neymiş.. ben ne kadar pozitif bakmaya calıssam bu tipler hep negatifliklerden bahsediyor.. sonucta kapalı bir kutu herkesin dogumda ne yasayacagı bilinmiyor ki önceden.. ama nie böle moral bozuyorlar anlamıyorum iki gündür cok canım sıkkın bu tipler yuzunden..
tabikide olacaksin. Allahin izni.ile :)
hem boyle daha bi kiymetini biliyor insan. Guzel haberlerini bekliyorum insaallah. Senn melegin de senn sesini duyacak inaniyorum. :)
Tevafuk mu bilmiyorum canm ama ben o aya kadar yapmadiklarimi yapmistm. Normalde bitki cayi icen biriyken evlenince biraktm. Hani bebek.olursa skinti olmasin diye. Halbuki yumurtlama zamanina kadar icilebiliyormus. Bebisin oldugu ay. Ben her gun regl donemiyle beraber ilk 14 gun sicak suya karanfl atip ictmCanım kusura bakma mesajını yeni gördüm .. öncelikle çok güzel bir hafta sonu geçirdim eşimin sayesinde çok destek beni mutlu etmek in küçük küçük süpriz lee yapıyor benim eski morelimi yerine getirmek için gerçekten.. kitap için teşekkür ederim okurum tabi yeni bir kitap bitirdim bende hatta şimdi yazacaktım . orda kür uyguladım bugün kulanan arkadaşlar varsa söyleyebilirlermi ?civan perçemi, çoban çantası ,aslan pençesi çayı deneyen varmı içtikten sonra benim sanki akıntın arttı ve ara ara sancı girip çıkıyor işe yarıyor mu bilemedim ?
Bende simdi kagitlarima baktim 27+2 de doktora gitmisim ve 1062 gr ölcülmus boyu da 35 cm imiş. Doktorda normal demisti bana da.Günaydın kızlar. Dün doktora gittim. 27+1 günlük bebeğim. Kilosu 1006 gr boyu 34 cm. Sanki boyu kısa gibi geldi bana. Doktor her şey normal dedi ama içim içimi yiyor. Soz on olcumleriniz nasıldı bu haftada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?