2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Unutmadikca tabikide ederim canm benm :)

Yaa ama yicem ben bu ayaklari kizlar bugun aldim nasillar cok minikler.banada diyolar alma az giyiyolar parana yazik ama dayanamiyorum napim.kucukken tadini alamazsam buyuyunce hevesim olmazki.herseyin kucugu guzel
Yesinler cicilerini ben de alıyorum cici bir şey görünce napıyım dayanamıyorum bu da bizimkinin ilk ayakkabıları, sonsuza kadar saklanacak

Eklentiler

• image.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 91
Yesinler cicilerini ben de alıyorum cici bir şey görünce napıyım dayanamıyorum bu da bizimkinin ilk ayakkabıları, sonsuza kadar saklanacak
Aman Yarabbim ne tatli bunlar.ah su kizlarin seker hamuru gbi oluyo herseyi yiyesim gelio ya ne tatli.sakla valla bende saklicam arada cikiyo bana verirsn dienler ama vermem banane:)

Artık sancılar dayanılmaz oldu böbrek duramaz oldum dogum sancısı daha hafif diyorlar şok oluyorum ve ne yeniden çaresizce geçmesini bekliyorum

Eklentiler

• IMG_3712.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 49
Artık sancılar dayanılmaz oldu böbrek duramaz oldum dogum sancısı daha hafif diyorlar şok oluyorum ve ne yeniden çaresizce geçmesini bekliyorum
Cok gecmis olsun. Havalar isininca benm bobrek agrimda normallesto sukur. Bobrekle ilgili.skinti n ne canm

Kızlar birsey sorucam benim telefonuma indirdigim hamilelik uygulamasında 32+1 de 9. Aya giriliyormuş ben şuan 31+3 haftalık hamileyim yani 32 olucam 9. Aya mı giriyorum kafam karıştı iyice.
Canim 9.aya girme ihtimali olmaz çünkü 1 ayda 4 hafta var ve sen 32.haftadayim diyorsun 4+4=8 hafta yani 2 ayin var önünde 40 haftada doğum yaptığını varsayarsak şayet

Yaa ama yicem ben bu ayaklari kizlar bugun aldim nasillar cok minikler.banada diyolar alma az giyiyolar parana yazik ama dayanamiyorum napim.kucukken tadini alamazsam buyuyunce hevesim olmazki.herseyin kucugu guzel
Oglumun ayaklari buyuk ve etliydi hediye gelen ve aldigimiz hicbirseyi giyemedi :) Bunda almadim ama kayinvalide almis cok minnoslar.

Rabbim sifa versin... Bende bacaklarimin agrisindan bezdim gecmiyo hic azcik hafifleyince sevinir oldum esimde sabret diyor sonunda mukafati var..

Cok gecmis olsun. Havalar isininca benm bobrek agrimda normallesto sukur. Bobrekle ilgili.skinti n ne canm
kum yok taşta yok kalınlaşma var oda hamilelikte olur dyp bişey yapmıyorlar dayanılmaz bir acı kasıktan böbrek ordan parmak ucuna kadar agrı ayagımın çok zor rabbim düşmanıma bile vermesin

Dediğin gibi canım herşey Allahtan takdir ondan o ol demedikçe biz ne kadar da istesek te olmaz. Ama şunu biliyorum doktor gttim herşey normal sadece stresten uzakdurmalıyız proklatin değerim yüksek hepsi bu .. belki herşeyi akışına bıraksam olucak ama söz geçiremiyorum kendime akılda sanki hep .. Ama ben gene de doğal şeylere inanıyorum bitkisel şeylere şifa niyetine içeyim diyorum . Umarım faydasını görürüm. Ama şimdiden kasıklarıma agrı geldi. Acaba etkisi olurmu bilmiyorum .. Aslında o çörek otu bal karışımı çok duydum ama bir türlü niyetlendim yapamadım vardır bundada bir hayır

kizlar eşim beni çok üzüyor şu anda ağlıyorum eşyalarını bile kaldırmıyo zorlanıorum artık yapmakta , yani zorlanmıyorum da yapmak sitemiiyorum son ıkı ayımız sonucta. naz yapmak istiyorum ona işleri o yapsın istiyorum. ev işi yapmak benim sorumlululugum değil diyor. yardım ettiğime dua et sen diyor. artık ne evi süpürücekmiş ne kahvaltı yemek hazırlarken yardım edicekmiş bundan sonra gçrürsün diyor kavga ettik. çalışıyorum eve ekmek getiriyorum bana bunları yapıyor. ağlıyorum şekerim çıkıcak diye korkuyorum (( bi pantolonları kaldırırmısın dedim diye kavga cıkardı sürekli emir veriyomuşum eşyaları kaldırmak ortalığı derli toplu tutmak benim sorumluluğummuş. annesinden de nefret ediyorum ne biçim rahat evlat yetiştirmiş ve anlayışsız. çok iyi bi kadın ama çocuk yetiştirememiş işte biz böyle olmayalım. hepsi ev hanımı o yüzden cocukları alıştırmışlar arkalarını toplamaya bence şimdi de hep arkasını toplamamı bekliyo. ne olur bişeyler diyin ben nerede hata yaptım sevmiyo belki de beni de çocuğunu da ben senelrdir çalışıyorum eve beraber bakıyoruz zor geçiniyoruz çocuk olunca hiç toplamaz bu şimdiden böyle yapıosa cumartesi dahil çalışıo arabamız yok eve 2 saat işyeri metro larla gidip geliyo yoğun bi işi var ama yine de diğer eşler gibi değil işte hep dağınık

Kimseee yok muu bu durumda olan

Seni anliyorum canim 1 ay cektm o agriyi. Hele ilk zamanlar dogrulamadim dahi. Siddeti git gide azaldi o kadar. Havalar isininca ozellikle daha iyi oldum. Acil aifalar dilerim

Dontsay Seni anliyorum canim 1 ay cektm o agriyi. Hele ilk zamanlar dogrulamadim dahi. Siddeti git gide azaldi o kadar. Havalar isininca ozellikle daha iyi oldum. Acil aifalar dilerim

Proklatini hc tak.a canm ya ben ne kadar uzulmustm.yuksek cikinca. Hep stresten oluyor. Demistm saba ertesi ay oldu diye. Hersey beyinde biter. Ben bitkisel olan herseyn faydasi olduguna inaniyorum. Regl agrilarimada iyi gelirdi. Inanrak yapmalisin. Ve dua ederek. Corek.otu kuranda da geciyor her serde deva diye bal keza ayni. Dikkate al bence

Canim 9.aya girme ihtimali olmaz çünkü 1 ayda 4 hafta var ve sen 32.haftadayim diyorsun 4+4=8 hafta yani 2 ayin var önünde 40 haftada doğum yaptığını varsayarsak şayet
Aynen öyle zaten 8. Aya girdigimi biliyorum sadece uygulamada 10 ay oldugu için takvimde 9. Aya girmiş oluyorum aynı hesaba çıkıyo zaten 40 haftayı 4 e bölersek 10 ay yapıyo yani gene 8 haftam var doguma neyse saglıkla gelsinde 8 miş 9 muş fark etmez

Çok tatlı ya o ayaklar yenilmezdi yaa hayal ettimde cok tatlı olucak giyince minik minik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…