2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Minnakin annesiii kendini uzup bebiside uzmek yokk kizariz sana. Tabi en cok babasinaa. Her evlilikte Oluyor boyle seyler canm. Degisecegini umuyorsan tabi mucadele et . ama olmayacaksa da cok yipratma kendini. Calisiyor olmasan bu konuyi dert dahi eymeyecektin. Ben calismiyorum esim calisiyor. Bizde boyle bi skinti yok. Calissam nasl olurdu bilemiyorum tabi ama. Guzellikle anlatmaya cals. Ofkeyle inan hic bir yere varilmiuor. En hassas donemindesin keske seni anlasa. Belkide anliyordr ama oda cok yoruluyordr. Tam bilemiyorum. Ama simdi.kendini.toparlamazsan lohusalk.döneminde daha agir gelecek sana hersey. Eger esin evde is yapmamani skinti yapmiyorsa. Kotu olduğun zaman sende yapma dinlen. Esinin bu yonlerini degilde iyi yonlerini düşünüp kendini de bebegini de mutlu et. Erkekler cocugu gorene kadar kucagina alana kadar bizim.kadar hissiyatli olamıyorlar. Hele bi yavrusunu kucagina alsin gor bakalim. Nasil duzene giriyor hersey. Guzel dusun guzel olsun Allahin izni.ile . ve olacakta. Bazilarina malesefki verilmeyen nimet anne baba olma vasfi sukur ki bizlere verildi. Hc br sey mutlu etmiyorsa bunlar etsin seni. Ve esininde hakli nedenleri.olabilecegini unutma onu da bu surece hep kat. Hamileliginin her anini paylaski aot hissetsin kendini.

destegınn ve hemen cevap yazdığın için teşekkür ederim canım. ben haksızlık ediyomuşum şimdiye kadarki fedakarlıklarını görmemişim. hep yardım ediyomuş göya öyle diyo. ailemden gördüğümü devam ettirmen lazım diyo.iş yapmak için evlenmedim diyo. hala da ağladığımı görüyo ve gönlümü almıyo inatla asla yardım etmicem diyo. inşallah acila kaldırılırız bu aksam da görür gününü. tek duam bu ((( bişey olucak gibi olsun hatasını anlasın böyle ağlayınca hamıle oldugumu ıdrak edemiyor.illa bişey mi olması lazım yani rahat hamıle kaldım diye, Rabbim yardım etti herşey yolunda gitti, hiç hastalanmadım risjkli gebelik değil diye böyle rahat mı olması lazım.hamşleyken bile iş yapmıyosa sence ne zaman yapacak canım. se vmiyo ben ce beni gerçekten buna inanıyorum böylr zamanlarda ya da erkekler çok acımasız.öfkeyle bi yere varamıyorum haklısın.lohusalık döneminde bebeğim olucak onu umursamıyıcam bile. evde hep annem filan olucak yalnız değilim yardım edenemim olucak esas şu anım zor yalnızım yardım edenim yok temizlikci tutucak param yok diyemi bu acıalrı çekiyorum ( bari hamilelğimde eşimden destek görebilseydim istediğim gibi iş yemek temizlik yaptırabilseydim.
kesinlikle dediğim gibi karnımdakini göremiyo hissiyatlı olamıyo bütün gün maç takip etsin yatsın uzansın öyle. araba yok para da yok canı sıkkın biliyorum. imtihanım ağır geliyo bazen sevmiyosa söylesin ayrılsın ıstıyorum. öyle mutsuzum ki.

Be

Benim doktorum boyu söylemiyor bile karındaki bebeğin boyu ölçülmez diye zaten kilo bile değişken çıkıyo hiç takılma böyle şeylere sağlıklı dediyse ohhh miss
Benim de doktorum söylemiyor ben fl boyundan hesap ettim. İçim rahatladı siz yazdıktan sonra hem ben de selvi boylu değilim bebeğim çok uzun olmak zorunda değil sağlıklı olsun da.

Ay rahatlattın içimi canım yaa dünden beri ölçüyorum 13 ü tekrar hiç görmedim çok şükür galiba heyecanlandım bebeğimi görünce ondan yükseldi
Ben annemden biliyorum tatlim bende korkuyodum seker tansiyon olur diye cunku bu tur hastaliklar biraz irsi oluyo. Heyecan yapinca, yemek yiyince, hareket edince yuksek cikiyo gayet normal. 14/9 u görmeden korkmana gerek yok. Benimde tam tersi hamile degilken 14/8.9 oluyodu aksam ustu ozellikle daha yuksek cikiyodu sukur simdi normal. Arada ölc yada eve basit bi alet al icin rahat olsun diye.

Kizlar 3 gündür alt tarafimda agrim var cati dedikleri yermi bilmiyorum tam kemikli kisim varya rahimagzina dogru kenarlarda uzun sure oturamiyorum uzaninca kalkarken falan cok aciyo. Erken dogum belirtisi oldugunu dusunmuyorum sadece biraz agrim var basina gelen oldumu? Kimi magmezyum eksikliginden falan diyo. Bide bebegimi cok asagida hissediyorum cikti cikacak sanki, en son kafasi asagidaydi acaba geri döndü ayaklarini mi vuruyo anlamadim

Günaydın kızlar. Dün doktora gittim. 27+1 günlük bebeğim. Kilosu 1006 gr boyu 34 cm. Sanki boyu kısa gibi geldi bana. Doktor her şey normal dedi ama içim içimi yiyor. Soz on olcumleriniz nasıldı bu haftada?

Boy konusuna bende takiliyorum bazen kisa mi nasil uzar diye. Dr.lar pek takilmiyor. Boyu hesaplarken Fl'yi 7 ile carparak bulduklari icin bu haftalarda hata payida yuksek. Yuzde 10'luk dilimin altina dusmuyor o yuzden sorun degil aslinda. Son uc ay gunde en az bir ogunde et yemek kiloyu, iki kez balik yemek boyu da kiloyu da onemli olcude etkiliyormus

Bende de var o cnm ama neden oldugunu bilmiyorum magnezyum ilacı verdi Dr aslında bana ama pek kullandığım söylenemez

birden 3 kilo aldigimi gördüm gectigimiz haftalarda anormal bi durum yani, normal insan gibi yemek yiyemicekmiyim anlamadim ki. Dedigin gibi ne yaparsam yapayim geliyo durduramiyorum :)

Cnm kendini de bebişinide üzme. Onlar bizim kdr hassas düşünceli değiller malesef. Keşke daha güzel davranabilseler. Belki de o da stresini istemeyerek bu şekilde yansıtıyor sana. Sorumluluklar artıyor sonuçta. Birde evet malesef yetişme tarzı da etkili oluyor. Bolca dua edelim hamilelerin duası kabul olur diyorlar

Bizi haberdar et bakalım benim de çarşmba randevum var münnoşumla.artık 15 günde bir doktor amcasıyla görüşecez

Bende de var o cnm ama neden oldugunu bilmiyorum magnezyum ilacı verdi Dr aslında bana ama pek kullandığım söylenemez
Bendede var magnezyum kasik agrisi icin vermisti yani anlamadigim gayet dogal kasik agriyo bebek ustune cokuyo buyuyo falan napim ben magnezyumu isemi yaricak sanki su an nasil durmussa oturamiyorum resmen sag kaburgama alttan ayaklarini dayamis sanki benim pasam cok keyfine düskün teyzesi bazende migdeme bastirip öylede uyuyo kerata :) alttaki agri biraz tuhaf geldi bana arastirdimda netten ayaklarini asagi koymustur ondan baski oluyodur yaziyo cunku dogum kanalina yerlesmesine daha var ama gecen gittigimde dogum pozisyonu almisti kafasi asagidaydi gerimi döndü acaba diye tedirgin oluyorum bu kezde

Canım üzülme.ben de eşimden yrdım istiyorum fakt onu bunaltmadan çabamı da rahatsız oluşumu da görüyor iş yaparken o yüzden o daha da hassas benden bazen söylememe gerek kalmıyor da.fakt ben de üst üste şunu yap bunu yap desem belkş benimkş de kızabilir o yğzden onun ayarını da tutturmak lazım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…