- 2 Eylül 2016
- 2.657
- 1.136
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #40.961
kizlar eşim beni çok üzüyor şu anda ağlıyorum eşyalarını bile kaldırmıyo zorlanıorum artık yapmakta , yani zorlanmıyorum da yapmak sitemiiyorum son ıkı ayımız sonucta. naz yapmak istiyorum ona işleri o yapsın istiyorum. ev işi yapmak benim sorumlululugum değil diyor. yardım ettiğime dua et sen diyor. artık ne evi süpürücekmiş ne kahvaltı yemek hazırlarken yardım edicekmiş bundan sonra gçrürsün diyor kavga ettik. çalışıyorum eve ekmek getiriyorum bana bunları yapıyor. ağlıyorum şekerim çıkıcak diye korkuyorum(( bi pantolonları kaldırırmısın dedim diye kavga cıkardı sürekli emir veriyomuşum eşyaları kaldırmak ortalığı derli toplu tutmak benim sorumluluğummuş. annesinden de nefret ediyorum ne biçim rahat evlat yetiştirmiş ve anlayışsız. çok iyi bi kadın ama çocuk yetiştirememiş işte biz böyle olmayalım. hepsi ev hanımı o yüzden cocukları alıştırmışlar arkalarını toplamaya bence şimdi de hep arkasını toplamamı bekliyo. ne olur bişeyler diyin ben nerede hata yaptım sevmiyo belki de beni de çocuğunu da ben senelrdir çalışıyorum eve beraber bakıyoruz zor geçiniyoruz çocuk olunca hiç toplamaz bu şimdiden böyle yapıosa cumartesi dahil çalışıo arabamız yok eve 2 saat işyeri metro larla gidip geliyo yoğun bi işi var ama yine de diğer eşler gibi değil işte hep dağınık
Çok geçmiş olsun canım .Rabbim acil şifalar versin.Artık sancılar dayanılmaz oldu böbrek duramaz oldum dogum sancısı daha hafif diyorlar şok oluyorum ve ne yeniden çaresizce geçmesini bekliyorum
Proklatini hc tak.a canm ya ben ne kadar uzulmustm.yuksek cikinca. Hep stresten oluyor. Demistm saba ertesi ay oldu diye. Hersey beyinde biter. Ben bitkisel olan herseyn faydasi olduguna inaniyorum. Regl agrilarimada iyi gelirdi. Inanrak yapmalisin. Ve dua ederek. Corek.otu kuranda da geciyor her serde deva diye bal keza ayni. Dikkate al bence
destegınn ve hemen cevap yazdığın için teşekkür ederim canım. ben haksızlık ediyomuşum şimdiye kadarki fedakarlıklarını görmemişim. hep yardım ediyomuş göya öyle diyo. ailemden gördüğümü devam ettirmen lazım diyo.iş yapmak için evlenmedim diyo. hala da ağladığımı görüyo ve gönlümü almıyo inatla asla yardım etmicem diyo. inşallah acila kaldırılırız bu aksam da görür gününü. tek duam buMinnakin annesiii kendini uzup bebiside uzmek yokk kizariz sana. Tabi en cok babasinaa. Her evlilikte Oluyor boyle seyler canm. Degisecegini umuyorsan tabi mucadele et . ama olmayacaksa da cok yipratma kendini. Calisiyor olmasan bu konuyi dert dahi eymeyecektin. Ben calismiyorum esim calisiyor. Bizde boyle bi skinti yok. Calissam nasl olurdu bilemiyorum tabi ama. Guzellikle anlatmaya cals. Ofkeyle inan hic bir yere varilmiuor. En hassas donemindesin keske seni anlasa. Belkide anliyordr ama oda cok yoruluyordr. Tam bilemiyorum. Ama simdi.kendini.toparlamazsan lohusalk.döneminde daha agir gelecek sana hersey. Eger esin evde is yapmamani skinti yapmiyorsa. Kotu olduğun zaman sende yapma dinlen. Esinin bu yonlerini degilde iyi yonlerini düşünüp kendini de bebegini de mutlu et. Erkekler cocugu gorene kadar kucagina alana kadar bizim.kadar hissiyatli olamıyorlar. Hele bi yavrusunu kucagina alsin gor bakalim. Nasil duzene giriyor hersey. Guzel dusun guzel olsun Allahin izni.ile . ve olacakta. Bazilarina malesefki verilmeyen nimet anne baba olma vasfi sukur ki bizlere verildi. Hc br sey mutlu etmiyorsa bunlar etsin seni. Ve esininde hakli nedenleri.olabilecegini unutma onu da bu surece hep kat. Hamileliginin her anini paylaski aot hissetsin kendini.
Kan ilacı daha çok kabız yapar diye biliyorum.Canim ben kan ilaci kullanmiyorum decavit kullaniyorum sadece oda sebep olurmuki
Sağ ol canım. ben de fl boyundan baktım geçen kontrolde 24 haftalık 30 cm şimdi 34 normal geldi bir müddet sonra.Bende simdi kagitlarima baktim 27+2 de doktora gitmisim ve 1062 gr ölcülmus boyu da 35 cm imiş. Doktorda normal demisti bana da.
Benim de doktorum söylemiyor ben fl boyundan hesap ettim.Be
Benim doktorum boyu söylemiyor bile karındaki bebeğin boyu ölçülmez diye zaten kilo bile değişken çıkıyo hiç takılma böyle şeylere sağlıklı dediyse ohhh miss
Ben annemden biliyorum tatlim bende korkuyodum seker tansiyon olur diye cunku bu tur hastaliklar biraz irsi oluyo. Heyecan yapinca, yemek yiyince, hareket edince yuksek cikiyo gayet normal. 14/9 u görmeden korkmana gerek yok. Benimde tam tersi hamile degilken 14/8.9 oluyodu aksam ustu ozellikle daha yuksek cikiyodu sukur simdi normal. Arada ölc yada eve basit bi alet al icin rahat olsun diye.Ay rahatlattın içimi canım yaa dünden beri ölçüyorum 13 ü tekrar hiç görmedim çok şükür galiba heyecanlandım bebeğimi görünce ondan yükseldi
Oooo çok iyi cnm :) hangi siteden aldınız? Baya uyguna denk gelmiş çok iyi vallatesekkur ederiz teyzesi daha guzelleri sizn olsun.
Bu besigin aynisini Baska magazada gordum. Orda 650 idi. Aynisini internetten 400 e aldk :)
Çok geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versinArtık sancılar dayanılmaz oldu böbrek duramaz oldum dogum sancısı daha hafif diyorlar şok oluyorum ve ne yeniden çaresizce geçmesini bekliyorum
Günaydın kızlar. Dün doktora gittim. 27+1 günlük bebeğim. Kilosu 1006 gr boyu 34 cm. Sanki boyu kısa gibi geldi bana. Doktor her şey normal dedi ama içim içimi yiyor. Soz on olcumleriniz nasıldı bu haftada?
Bende de var o cnm ama neden oldugunu bilmiyorumKizlar 3 gündür alt tarafimda agrim var cati dedikleri yermi bilmiyorum tam kemikli kisim varya rahimagzina dogru kenarlarda uzun sure oturamiyorum uzaninca kalkarken falan cok aciyo. Erken dogum belirtisi oldugunu dusunmuyorum sadece biraz agrim var basina gelen oldumu? Kimi magmezyum eksikliginden falan diyo. Bide bebegimi cok asagida hissediyorum cikti cikacak sanki, en son kafasi asagidaydi acaba geri döndü ayaklarini mi vuruyo anlamadim
birden 3 kilo aldigimi gördüm gectigimiz haftalarda anormal bi durum yani, normal insan gibi yemek yiyemicekmiyim anlamadim ki. Dedigin gibi ne yaparsam yapayim geliyo durduramiyorum :)Ay sorma canım bu haftalar daha çok alınıyor ya bide ben daha temkinliyim de bu işin yuları yok yesem de yemesem de,şikayet etsem de etmesem de,spor yapsam da yapmasam da kilo alıyorum.hamilelik bahane yani.canları sağolsun aynen canım
Cnm kendini de bebişinide üzme. Onlar bizim kdr hassas düşünceli değiller malesef. Keşke daha güzel davranabilseler. Belki de o da stresini istemeyerek bu şekilde yansıtıyor sana. Sorumluluklar artıyor sonuçta. Birde evet malesef yetişme tarzı da etkili oluyor. Bolca dua edelim hamilelerin duası kabul olur diyorlarkizlar eşim beni çok üzüyor şu anda ağlıyorum eşyalarını bile kaldırmıyo zorlanıorum artık yapmakta , yani zorlanmıyorum da yapmak sitemiiyorum son ıkı ayımız sonucta. naz yapmak istiyorum ona işleri o yapsın istiyorum. ev işi yapmak benim sorumlululugum değil diyor. yardım ettiğime dua et sen diyor. artık ne evi süpürücekmiş ne kahvaltı yemek hazırlarken yardım edicekmiş bundan sonra gçrürsün diyor kavga ettik. çalışıyorum eve ekmek getiriyorum bana bunları yapıyor. ağlıyorum şekerim çıkıcak diye korkuyorum(( bi pantolonları kaldırırmısın dedim diye kavga cıkardı sürekli emir veriyomuşum eşyaları kaldırmak ortalığı derli toplu tutmak benim sorumluluğummuş. annesinden de nefret ediyorum ne biçim rahat evlat yetiştirmiş ve anlayışsız. çok iyi bi kadın ama çocuk yetiştirememiş işte biz böyle olmayalım. hepsi ev hanımı o yüzden cocukları alıştırmışlar arkalarını toplamaya bence şimdi de hep arkasını toplamamı bekliyo. ne olur bişeyler diyin ben nerede hata yaptım sevmiyo belki de beni de çocuğunu da ben senelrdir çalışıyorum eve beraber bakıyoruz zor geçiniyoruz çocuk olunca hiç toplamaz bu şimdiden böyle yapıosa cumartesi dahil çalışıo arabamız yok eve 2 saat işyeri metro larla gidip geliyo yoğun bi işi var ama yine de diğer eşler gibi değil işte hep dağınık
Bizi haberdar et bakalım benim de çarşmba randevum var münnoşumla.artık 15 günde bir doktor amcasıyla görüşecezB
sirt ustu ve saga kesinlikle yatamiyorum. Hatta otururken sirtimi bi yere yaslayamiyorum dahi. Hemen sag tarafm agriyor. Bunun disinda her gun bi agryla uyaniuoruz. Ama minnakimdan geliyor. Cok mutluyuz skinto yok teyzesi. Bizimde 28 subat kontrol var. Cok.merk.ediyorum ne kadar oldu en son 26. Haftasinda 933 gr di.
Bendede var magnezyum kasik agrisi icin vermisti yani anlamadigim gayet dogal kasik agriyo bebek ustune cokuyo buyuyo falan napim ben magnezyumu isemi yaricak sanki su an nasil durmussa oturamiyorum resmen sag kaburgama alttan ayaklarini dayamis sanki benim pasam cok keyfine düskün teyzesi bazende migdeme bastirip öylede uyuyo kerata :) alttaki agri biraz tuhaf geldi bana arastirdimda netten ayaklarini asagi koymustur ondan baski oluyodur yaziyo cunku dogum kanalina yerlesmesine daha var ama gecen gittigimde dogum pozisyonu almisti kafasi asagidaydi gerimi döndü acaba diye tedirgin oluyorum bu kezdeBende de var o cnm ama neden oldugunu bilmiyorummagnezyum ilacı verdi Dr aslında bana ama pek kullandığım söylenemez
Benn cok fenaKizlar gunaydin.affiniza siginarak sizlere birsey sormak istiyorum aranizda hemoroid problemi ceken varmi
Canım üzülme.ben de eşimden yrdım istiyorum fakt onu bunaltmadan çabamı da rahatsız oluşumu da görüyor iş yaparken o yüzden o daha da hassas benden bazen söylememe gerek kalmıyor da.fakt ben de üst üste şunu yap bunu yap desem belkş benimkş de kızabilir o yğzden onun ayarını da tutturmak lazım:))kizlar eşim beni çok üzüyor şu anda ağlıyorum eşyalarını bile kaldırmıyo zorlanıorum artık yapmakta , yani zorlanmıyorum da yapmak sitemiiyorum son ıkı ayımız sonucta. naz yapmak istiyorum ona işleri o yapsın istiyorum. ev işi yapmak benim sorumlululugum değil diyor. yardım ettiğime dua et sen diyor. artık ne evi süpürücekmiş ne kahvaltı yemek hazırlarken yardım edicekmiş bundan sonra gçrürsün diyor kavga ettik. çalışıyorum eve ekmek getiriyorum bana bunları yapıyor. ağlıyorum şekerim çıkıcak diye korkuyorum(( bi pantolonları kaldırırmısın dedim diye kavga cıkardı sürekli emir veriyomuşum eşyaları kaldırmak ortalığı derli toplu tutmak benim sorumluluğummuş. annesinden de nefret ediyorum ne biçim rahat evlat yetiştirmiş ve anlayışsız. çok iyi bi kadın ama çocuk yetiştirememiş işte biz böyle olmayalım. hepsi ev hanımı o yüzden cocukları alıştırmışlar arkalarını toplamaya bence şimdi de hep arkasını toplamamı bekliyo. ne olur bişeyler diyin ben nerede hata yaptım sevmiyo belki de beni de çocuğunu da ben senelrdir çalışıyorum eve beraber bakıyoruz zor geçiniyoruz çocuk olunca hiç toplamaz bu şimdiden böyle yapıosa cumartesi dahil çalışıo arabamız yok eve 2 saat işyeri metro larla gidip geliyo yoğun bi işi var ama yine de diğer eşler gibi değil işte hep dağınık
Hayatta vermem isteyenlereAman Yarabbim ne tatli bunlar.ah su kizlarin seker hamuru gbi oluyo herseyi yiyesim gelio ya ne tatli.sakla valla bende saklicam arada cikiyo bana verirsn dienler ama vermem banane:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?