2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bugün balık yeme günümdü(sanırım hamilelik sona erdikten sonra bir müddet balık yemeyecem.o kadar soğudum kendisinden

Kimseee yok muu bu durumda olan
Ben de berbat bi haldeyim belim sizim sizim sizliylor 10dk ayakta dursam agrisindan duramiyorum 2.5ayim var daha da artarmiş bilemiyorum canim ne iyi gelir gelmez .doktor da çekeceksin yapcak bir sey yok çok kilo alma da daha beter olmasin dedi eger o bel bantlari ise yararsa bana da söyle

canım eşinin yetiştirilme tarzından sanırım aynen dediğin gibi.. Bence oturup konuşun artık eskisi gibi olmadığını karnında bebek taşırken eski performansınla ev işi yapamayacağını, yapabilsen bile hamilelik sürecini ve bebeğini etkileyebileceğini vs.. Gerekirse doktorun da söylesin, rica et. Anlaması gerekiyor aslında çok basit bir mantık bu. Belki iş yerindeki stresini sana yansıtıyordur kötü günler geçirdiyse. Sen de onun yanında olmaya çalış, sonuçta onu en iyi tanıyan sensin. Beni sevmiyor diye kötü düşünme ve kendini de üzme. Karnındaki minik meleği düşün o da üzülmesin umarım düzelir herşey.

haklısın canım su an daha iyiyiz. tost yaptı smdı yemegı ısıttı onume getirdi. ama 2 saat ağlattıktan sonra ((( hemen barışmıyo işte inat. Haklısın Allahtan ümit kesilmez dua etmekten başka çarem yok, bu da imtihanım işte. Hamilelerin duası gerçekten kabul oluyor bunu gordum

Oooo çok iyi cnm :) hangi siteden aldınız? Baya uyguna denk gelmiş çok iyi valla
Hem.instegram da hem face de var canm. Belisin besigi bu Albebek diye bi site. Ist silivride magazasi bize uzak olunca suparis verdik. Orasi surumden kazaniyormus o yuzden bu şekildeyms

Yok annesi allah korusun deme oyle. Yine en cok uzulen sen olursun. Bak esin yemegini de isitip getrdgine gore hc de.dddgn kadar yokmus. Hamilelikte 2 3 kati duygusal oliyoruz. Bunlari dusunmen hissetmen normal . ama erkegn bunu anlamasi biraz guc. Ne olursa olsun sen bebegini dusun emi :) su an için.ikinizden onemli hic bir sey yok

Yürüyüş yaptığım günün akşamı reflüm bile azalmış oluyo ama haftaiçi pek vakit bulamıyorum ama havalar ısındı onar dakikalık kaçamaklar yapayım

Benim titrek panda basladi yine titresime karnim salllaniyo resmen
Yaaa ben yakaladgmda video cekeyim diorum okadar belli ki. Tam camerayi aciom duruyo sampiyon kapatiyorum hobaaaaaa tekrar eller havaya basliyor sagdan soldan yukardan hizli hizli

Yaa ama yicem ben bu ayaklari kizlar bugun aldim nasillar cok minikler.banada diyolar alma az giyiyolar parana yazik ama dayanamiyorum napim.kucukken tadini alamazsam buyuyunce hevesim olmazki.herseyin kucugu guzel
Ben de şimdilik iki tane aldım ayakkabılar da çok güzel canım kendimi frenliyorum doğsun daha çok alırım gibi geliyo zaafım var şu merete

sana bişey diyimmi hamileliktn farkndayım ama Beterin beteri var okudum yazılarını inşallah acillik oluruz demişsin umursamayan adam inan o zaman mı umursuycak ? Yani benim ki yardım ediyorduda ne oldu başım göge ermedi neden biliyr musun ateşim 41 buçukken hastahaneye gittik diye azar yedim birde üstüne eve bıraktı bastı gitti ateşim 42 oldu diyorum yalan diyor gelmedi biliyor musun bacısı aradı onla konuştum o aramış onun sayesinde geldi biliyor musun şimdide aklı sıra beni düşünüyor tavrları annem gurbette kafayı yedi,Görümcemde öyle ama o yapmadı şimdide isterse dünyayı ayagıma sersin zerre umrumda degil. Rabbim kimseyi kimseye düşürmesin herkes iyi gün dostu. Şimdi pşimde sultanım diye dolanıyor birşey dememi bekliyor ne diyim ne diyebilirim sesim çıkarmı kalbim öyle parçalandı ki sesim kısık kaldım ben böylece insanlar nankör kendinden başka çocugundan başka kimseyi düşünme yapmıyormu yapmasın azar azar sen yap Rabbime havale et boşver gün gelecek anlıycaklar ama çok geç olcak... benim için en azından öyle olcak

Bnmde prolaktinim yüksekti canım gecen sene ilaç kullandım hamile kaldım o ay ama boş gebelik oldu sonra 8 ay bekledim hiçbsey ilaç fln kullanmadım hamile kaldıgım ay 2 güne bir ilişki oldu adetten hemen sonra ve o ay bol incir yemiştim canım cok sükür gebeliğin 7.ayındaym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…