- 24 Nisan 2015
- 1.894
- 1.073
- 53
- Konu Sahibi endless love
-
- #40.981
Ben de berbat bi haldeyim belim sizim sizim sizliylor 10dk ayakta dursam agrisindan duramiyorum 2.5ayim var daha da artarmiş bilemiyorum canim ne iyi gelir gelmez .doktor da çekeceksin yapcak bir sey yok çok kilo alma da daha beter olmasin dedi eger o bel bantlari ise yararsa bana da söyleKimseee yok muu bu durumda olan
Geçmiş olsun canım yaa inşallah iyisindir.. Hastanede misin hala? Acil şifalar..Artık sancılar dayanılmaz oldu böbrek duramaz oldum dogum sancısı daha hafif diyorlar şok oluyorum ve ne yeniden çaresizce geçmesini bekliyorum
Hayirli olsun acaba hangi siteden aldiniz?0tesekkur ederiz teyzesi daha guzelleri sizn olsun.
Bu besigin aynisini Baska magazada gordum. Orda 650 idi. Aynisini internetten 400 e aldk :)
kizlar eşim beni çok üzüyor şu anda ağlıyorum eşyalarını bile kaldırmıyo zorlanıorum artık yapmakta , yani zorlanmıyorum da yapmak sitemiiyorum son ıkı ayımız sonucta. naz yapmak istiyorum ona işleri o yapsın istiyorum. ev işi yapmak benim sorumlululugum değil diyor. yardım ettiğime dua et sen diyor. artık ne evi süpürücekmiş ne kahvaltı yemek hazırlarken yardım edicekmiş bundan sonra gçrürsün diyor kavga ettik. çalışıyorum eve ekmek getiriyorum bana bunları yapıyor. ağlıyorum şekerim çıkıcak diye korkuyorum(( bi pantolonları kaldırırmısın dedim diye kavga cıkardı sürekli emir veriyomuşum eşyaları kaldırmak ortalığı derli toplu tutmak benim sorumluluğummuş. annesinden de nefret ediyorum ne biçim rahat evlat yetiştirmiş ve anlayışsız. çok iyi bi kadın ama çocuk yetiştirememiş işte biz böyle olmayalım. hepsi ev hanımı o yüzden cocukları alıştırmışlar arkalarını toplamaya bence şimdi de hep arkasını toplamamı bekliyo. ne olur bişeyler diyin ben nerede hata yaptım sevmiyo belki de beni de çocuğunu da ben senelrdir çalışıyorum eve beraber bakıyoruz zor geçiniyoruz çocuk olunca hiç toplamaz bu şimdiden böyle yapıosa cumartesi dahil çalışıo arabamız yok eve 2 saat işyeri metro larla gidip geliyo yoğun bi işi var ama yine de diğer eşler gibi değil işte hep dağınık
haklısın canım su an daha iyiyiz. tost yaptı smdı yemegı ısıttı onume getirdi. ama 2 saat ağlattıktan sonraCnm kendini de bebişinide üzme. Onlar bizim kdr hassas düşünceli değiller malesef. Keşke daha güzel davranabilseler. Belki de o da stresini istemeyerek bu şekilde yansıtıyor sana. Sorumluluklar artıyor sonuçta. Birde evet malesef yetişme tarzı da etkili oluyor. Bolca dua edelim hamilelerin duası kabul olur diyorlar
Canım bende de vardı bel ağrısı ama benim tam tersi yürüyüş yaptığımda geçti. Hareket iyi geldi sanırım son dönemde hareketsiz kalmıştım. Bugün 3 saat yürüdüm eve gelip sıcacık bir duş aldım kuş gibi hafifledim resmenKimseee yok muu bu durumda olan
Oy masallah kuzumun yatagina güzel huzurlu saglikli gunlerde kullansin prensesim.Aldigim besik annisler. 2 haftaya gelecek ins. Anne yani olarakta kullanabilecegim. Ilerki yaşlarında da. En az bi 4 yasa kadar kullanirim.
Hem.instegram da hem face de var canm. Belisin besigi bu Albebek diye bi site. Ist silivride magazasi bize uzak olunca suparis verdik. Orasi surumden kazaniyormus o yuzden bu şekildeymsOooo çok iyi cnm :) hangi siteden aldınız? Baya uyguna denk gelmiş çok iyi valla
Amin insaallah kuzumOy masallah kuzumun yatagina güzel huzurlu saglikli gunlerde kullansin prensesim.
Albebek silivride magazasi var aslinda. Face de ve instegramda da satis yapiyHayirli olsun acaba hangi siteden aldiniz?0
Ederim.teyzesi. buyk.ihtimal hizde 15 gunde bie gideriz artkBizi haberdar et bakalım benim de çarşmba randevum var münnoşumla.artık 15 günde bir doktor amcasıyla görüşecez
Yok annesi allah korusun deme oyle. Yine en cok uzulen sen olursun. Bak esin yemegini de isitip getrdgine gore hc de.dddgn kadar yokmus. Hamilelikte 2 3 kati duygusal oliyoruz. Bunlari dusunmen hissetmen normal . ama erkegn bunu anlamasi biraz guc. Ne olursa olsun sen bebegini dusun emi :) su an için.ikinizden onemli hic bir sey yokdestegınn ve hemen cevap yazdığın için teşekkür ederim canım. ben haksızlık ediyomuşum şimdiye kadarki fedakarlıklarını görmemişim. hep yardım ediyomuş göya öyle diyo. ailemden gördüğümü devam ettirmen lazım diyo.iş yapmak için evlenmedim diyo. hala da ağladığımı görüyo ve gönlümü almıyo inatla asla yardım etmicem diyo. inşallah acila kaldırılırız bu aksam da görür gününü. tek duam bu((( bişey olucak gibi olsun hatasını anlasın böyle ağlayınca hamıle oldugumu ıdrak edemiyor.illa bişey mi olması lazım yani rahat hamıle kaldım diye, Rabbim yardım etti herşey yolunda gitti, hiç hastalanmadım risjkli gebelik değil diye böyle rahat mı olması lazım.hamşleyken bile iş yapmıyosa sence ne zaman yapacak canım. se vmiyo ben ce beni gerçekten buna inanıyorum böylr zamanlarda ya da erkekler çok acımasız.öfkeyle bi yere varamıyorum haklısın.lohusalık döneminde bebeğim olucak onu umursamıyıcam bile. evde hep annem filan olucak yalnız değilim yardım edenemim olucak esas şu anım zor yalnızım yardım edenim yok temizlikci tutucak param yok diyemi bu acıalrı çekiyorum ( bari hamilelğimde eşimden destek görebilseydim istediğim gibi iş yemek temizlik yaptırabilseydim.
kesinlikle dediğim gibi karnımdakini göremiyo hissiyatlı olamıyo bütün gün maç takip etsin yatsın uzansın öyle. araba yok para da yok canı sıkkın biliyorum. imtihanım ağır geliyo bazen sevmiyosa söylesin ayrılsın ıstıyorum. öyle mutsuzum ki.
Yürüyüş yaptığım günün akşamı reflüm bile azalmış oluyo ama haftaiçi pek vakit bulamıyorum ama havalar ısındı onar dakikalık kaçamaklar yapayım29. Haftamda sürekli dönüyodu hissediyordum dısardan bile görünüyordu hareketleri artık gün geçtikce daha belirgin oluyo hareketleri. Sana bi tavsiyem sırt üstü uzanma normal dogum istiyorsan sol tarafına yat ve yürüyüş çok iyi geliyo ama bazı kişilerde de sürekli ters duruyo ablamınki öyleydi o yüzden sezeryan oldu ama ablam hic yürüyüş yapmazdı birazda ondan heralde
Yaaa ben yakaladgmda video cekeyim diorum okadar belli ki. Tam camerayi aciom duruyo sampiyonBenim titrek panda basladi yine titresimekarnim salllaniyo resmen
Ben de şimdilik iki tane aldım ayakkabılar da çok güzel canım kendimi frenliyorum doğsun daha çok alırım gibi geliyo zaafım var şu mereteYaa ama yicem ben bu ayaklarikizlar bugun aldim nasillar cok minikler.banada diyolar alma az giyiyolar parana yazik ama dayanamiyorum napim.kucukken tadini alamazsam buyuyunce hevesim olmazki.herseyin kucugu guzel
kizlar eşim beni çok üzüyor şu anda ağlıyorum eşyalarını bile kaldırmıyo zorlanıorum artık yapmakta , yani zorlanmıyorum da yapmak sitemiiyorum son ıkı ayımız sonucta. naz yapmak istiyorum ona işleri o yapsın istiyorum. ev işi yapmak benim sorumlululugum değil diyor. yardım ettiğime dua et sen diyor. artık ne evi süpürücekmiş ne kahvaltı yemek hazırlarken yardım edicekmiş bundan sonra gçrürsün diyor kavga ettik. çalışıyorum eve ekmek getiriyorum bana bunları yapıyor. ağlıyorum şekerim çıkıcak diye korkuyorum(( bi pantolonları kaldırırmısın dedim diye kavga cıkardı sürekli emir veriyomuşum eşyaları kaldırmak ortalığı derli toplu tutmak benim sorumluluğummuş. annesinden de nefret ediyorum ne biçim rahat evlat yetiştirmiş ve anlayışsız. çok iyi bi kadın ama çocuk yetiştirememiş işte biz böyle olmayalım. hepsi ev hanımı o yüzden cocukları alıştırmışlar arkalarını toplamaya bence şimdi de hep arkasını toplamamı bekliyo. ne olur bişeyler diyin ben nerede hata yaptım sevmiyo belki de beni de çocuğunu da ben senelrdir çalışıyorum eve beraber bakıyoruz zor geçiniyoruz çocuk olunca hiç toplamaz bu şimdiden böyle yapıosa cumartesi dahil çalışıo arabamız yok eve 2 saat işyeri metro larla gidip geliyo yoğun bi işi var ama yine de diğer eşler gibi değil işte hep dağınık
Bnmde prolaktinim yüksekti canım gecen sene ilaç kullandım hamile kaldım o ay ama boş gebelik oldu sonra 8 ay bekledim hiçbsey ilaç fln kullanmadım hamile kaldıgım ay 2 güne bir ilişki oldu adetten hemen sonra ve o ay bol incir yemiştim canım cok sükür gebeliğin 7.ayındaymDediğin gibi canım herşey Allahtan takdir ondan o ol demedikçe biz ne kadar da istesek te olmaz. Ama şunu biliyorum doktor gttim herşey normal sadece stresten uzakdurmalıyız proklatin değerim yüksek hepsi bu .. belki herşeyi akışına bıraksam olucak ama söz geçiremiyorum kendime akılda sanki hep .. Ama ben gene de doğal şeylere inanıyorum bitkisel şeylere şifa niyetine içeyim diyorum . Umarım faydasını görürüm. Ama şimdiden kasıklarıma agrı geldi. Acaba etkisi olurmu bilmiyorum ..Aslında o çörek otu bal karışımı çok duydum ama bir türlü niyetlendim yapamadım vardır bundada bir hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?