- 23 Ocak 2016
- 35.379
- 51.222
- 598
- Konu Sahibi endless love
-
- #41.001
Benimki de aynı kaç tane boş video sildim öyle kıpır kıpır tam videoya alayım diyorum yok bişeyYaaa ben yakaladgmda video cekeyim diorum okadar belli ki. Tam camerayi aciom duruyo sampiyonkapatiyorum hobaaaaaa tekrar eller havaya basliyor sagdan soldan yukardan hizli hizli
Decavit verdi ama bende çok baş ağrısı yaptı bıraktık amwayin balık hapını kullanıyorum kan hapı ve magnezyumKızlar hangi vitaminleri verdi doktorunuz bir de omega 3 hapı alıyor musunuz her gün
bende yoğurt süt peynir falan yemiycem sanırım özellikle yoğurt haftada 5kg yogurt yiyom sırf kalsyum eksikliği olmasın diye ama iyice tiksindim artık zorluyorum.Bugün balık yeme günümdü(sanırım hamilelik sona erdikten sonra bir müddet balık yemeyecem.o kadar soğudum kendisinden
çok geçmiş olsun allah şifanı versin.kum yok taşta yok kalınlaşma var oda hamilelikte olur dyp bişey yapmıyorlar dayanılmaz bir acı kasıktan böbrek ordan parmak ucuna kadar agrı ayagımın çok zor rabbim düşmanıma bile vermesin
Aynen bnmki de keyfine pek düşkünBendede var magnezyum kasik agrisi icin vermisti yani anlamadigim gayet dogal kasik agriyo bebek ustune cokuyo buyuyo falan napim ben magnezyumu isemi yaricak sanki su an nasil durmussa oturamiyorum resmen sag kaburgama alttan ayaklarini dayamis sanki benim pasam cok keyfine düskün teyzesi bazende migdeme bastirip öylede uyuyo kerata :) alttaki agri biraz tuhaf geldi bana arastirdimda netten ayaklarini asagi koymustur ondan baski oluyodur yaziyo cunku dogum kanalina yerlesmesine daha var ama gecen gittigimde dogum pozisyonu almisti kafasi asagidaydi gerimi döndü acaba diye tedirgin oluyorum bu kezde
imom ve magnesium diasporal kullanıyorum. Arada da devit damla.Kızlar hangi vitaminleri verdi doktorunuz bir de omega 3 hapı alıyor musunuz her gün
ya o çıkış olmaması kadar kötü rahatsız edici bi durum yok hamileliğim bşından beri iyidim aslında geçen hafta acayip kötüydüm ilacı bıraktım 1 hafta düzene girdi . Bugün ferrumda 2.günümde umarım diğeri gibi olmaz valla korkarak içiyorum ne pis ya bu demir ilaçları bunları yiyeceklerdende yeterince alamıyomusun mecbur olmasam kullanmıycam ayıptır söylemesi ıkınırken doğracam diye korkuyom allah korusun.Ağzından bal damlıyor inş öyle olurcanım kesin yapar kabızlık ama sıcak su ile birlikte kuru kayısı kuru erik kuru incir falan yiyince biraz olsun rahatlıyorum. Bunları yemediğim günler ise tüm yediklerim içimde birikiyor sanki giriş çok, çıkış yok
Benimde 18 haftada 14 çıktı tansiyonum stresten dedi doktor biraz sakin olmayı dene takip et eğer dahada yükselerise ilaç vermemiz lazım demişti.ben o günden beri takipteyim sabah-akşam ilaç niyetine 1 tane limon yiyorum çok şükür 11-12 arası şu an.Tuzuda azalttım belkide sneinde o an yüksek çıkmıştır .Ölçümlerini yemekten 2 saat sonra 10 dk dinlendikten ve tuvaletini yaptıktan sonra yapman gerekiyomuş bide tabi fazla takmamak lazım bu durumu stres yaptıkça yükselir.Kızlar bugün kontrolüm vardı şeker yüklemem de yapıldı . Bebeğimin kilosu, boyu ,suyu her şeyi gayet iyi . Şeker yüklemesi sonucum da güzel. Ama tansiyonum 13/7 çıktı ve doktor tansiyon takibi istedikorkuyorum bşy olursa diye
haklısın canım ben haftasonu calısmıyorsa evdeyse sureklı oturması dinlenmesi bana batıyor. sankı haksızlık edılıyor gıbı hıssedıyorum cunku bende para kazanıorm evde oturmuyorum batıyo bana tek benım ıs yapmam. ayarını yapmak lazm cok soyleyınce ust uste yapmıyorlar resmen cocuk gibiler. biraz politik olmak lazm ama nası becericeksem hasta numarası mı yaspam :))Canım üzülme.ben de eşimden yrdım istiyorum fakt onu bunaltmadan çabamı da rahatsız oluşumu da görüyor iş yaparken o yüzden o daha da hassas benden bazen söylememe gerek kalmıyor da.fakt ben de üst üste şunu yap bunu yap desem belkş benimkş de kızabilir o yğzden onun ayarını da tutturmak lazım:))
sağol canım yanımda olduğun için. doktora gittiğimizde genellikle ev işi yapma filan demiyor ki. şeker tansiyon kilo böyle konulara takık durumda.baktı ki ben de iyiyim fazla yorum yapmıyor. hep kiloma yediklerime laf soyluyor. ben normalde yemek bile yapmam pek biliyomusun evlendiğimden beri.hep çalıştım hafta sonu da yemek öğrenme çabam olmuyo umursamıyorum bildiğim aynı cesit yemekleri yapıyorum.eşim bunu da eleştirir mesela ama akşamları geldiğinde aç olsa da yemez neden yemek yok demez,yapamadığımı bilmediğimi biliyo. çalışmamam lazım benim düzgün evi toplamam yemek öğrenmem vs için.çalışınca da işime gelmiyor hep kadın gelse o yapsa mantıgındayım rahatıma duskunum. o yüzden nrormalde hiç yapmıodum hamıleyken sıfır olunca ıyıce kavga cıkıyorcanım eşinin yetiştirilme tarzından sanırım aynen dediğin gibi.. Bence oturup konuşun artık eskisi gibi olmadığını karnında bebek taşırken eski performansınla ev işi yapamayacağını, yapabilsen bile hamilelik sürecini ve bebeğini etkileyebileceğini vs.. Gerekirse doktorun da söylesin, rica et. Anlaması gerekiyor aslında çok basit bir mantık bu. Belki iş yerindeki stresini sana yansıtıyordur kötü günler geçirdiyse. Sen de onun yanında olmaya çalış, sonuçta onu en iyi tanıyan sensin. Beni sevmiyor diye kötü düşünme ve kendini de üzme. Karnındaki minik meleği düşün o da üzülmesin umarım düzelir herşey.
öyle anlarda hiçbirşey düşünemiyorum tek isteğim bişey olsun rapor yazsın doktor işe de gitmiyim bu işin tek çözümü bu gibi geliyor. en azından çalışmadığımda evde daha rahatım. toplarım ederim butun gun sklrm zaten vakit geçmez ama çalışınca çok zor.eşim ev neden dağınık bile demez umursamaz aslında biliyormusun. neden yemek yok bile demez tost yapar dışardan bişey alır,yumurta yaparım yer ya da aç aç uyur.ama biraz beklentilerim olmayınca bir de hassas dönem olunca işte herşeyi kafasına takıyor insan hamılelıkte sankı herşey batıyor bana büyüyor gözümde.erkeklerin anlaması çok güç bi de eşiöm benden küçük olgun da değil bunlar hep büyük sorun oluyor. Allahın izni ile oğlum gelince belki aramızı düzeltir babasını daha sorumluluk sahıbı yapar. ev de kalabalık olsun birileri olsun istiyorum yardım edenim olsun.hiç kalabalık bir ailem yok eşimin aielsi gelmez gitmez uzaktalar.sürekli başbaşa olunca da kavga cıkıyo sanırım ne biliyimYok annesi allah korusun deme oyle. Yine en cok uzulen sen olursun. Bak esin yemegini de isitip getrdgine gore hc de.dddgn kadar yokmus. Hamilelikte 2 3 kati duygusal oliyoruz. Bunlari dusunmen hissetmen normal . ama erkegn bunu anlamasi biraz guc. Ne olursa olsun sen bebegini dusun emi :) su an için.ikinizden onemli hic bir sey yok
Sorma canım yoğurdumu kendim yapıyorum bide ben:)allahtan seviyorum güzel oluyor yoğurdum tiksinmedim.suyundan dahi yararlanıyorum bebek için çok önemli kalsiyum.az kaldı dayanalımmbende yoğurt süt peynir falan yemiycem sanırım özellikle yoğurt haftada 5kg yogurt yiyom sırf kalsyum eksikliği olmasın diye ama iyice tiksindim artık zorluyorum.
Yok kararında davran kararında iste.fazlası sıkar hepsini.hala çoraplarını toplarım ordan burdan:))öyle düşünmene sebep nenbilmiyorum da eşim geç saatlere kadar çalıştıpı için kıyamıyorum da.aman ne bileyim takma münnoşunu düşün ennn özel zamanlarımız emin ol özleyecez bugünlerihaklısın canım ben haftasonu calısmıyorsa evdeyse sureklı oturması dinlenmesi bana batıyor. sankı haksızlık edılıyor gıbı hıssedıyorum cunku bende para kazanıorm evde oturmuyorum batıyo bana tek benım ıs yapmam. ayarını yapmak lazm cok soyleyınce ust uste yapmıyorlar resmen cocuk gibiler. biraz politik olmak lazm ama nası becericeksem hasta numarası mı yaspam :))
canım ben de yazdıklarının hepsini okudum çok moralim bozuldu kendimden utandım öyle dediğim için inşallah hastalanırım dediğim içinsana bişey diyimmi hamileliktn farkndayım ama Beterin beteri var okudum yazılarını inşallah acillik oluruz demişsin umursamayan adam inan o zaman mı umursuycak ? Yani benim ki yardım ediyorduda ne oldu başım göge ermedi neden biliyr musun ateşim 41 buçukken hastahaneye gittik diye azar yedim birde üstüne eve bıraktı bastı gitti ateşim 42 oldu diyorum yalan diyor gelmedi biliyor musun bacısı aradı onla konuştum o aramış onun sayesinde geldi biliyor musun şimdide aklı sıra beni düşünüyor tavrları annem gurbette kafayı yedi,Görümcemde öyle ama o yapmadı şimdide isterse dünyayı ayagıma sersin zerre umrumda degil. Rabbim kimseyi kimseye düşürmesin herkes iyi gün dostu. Şimdi pşimde sultanım diye dolanıyor birşey dememi bekliyor ne diyim ne diyebilirim sesim çıkarmı kalbim öyle parçalandı ki sesim kısık kaldım ben böylece insanlar nankör kendinden başka çocugundan başka kimseyi düşünme yapmıyormu yapmasın azar azar sen yap Rabbime havale et boşver gün gelecek anlıycaklar ama çok geç olcak... benim için en azından öyle olcak
kararında davranmaya calısıcam cnm bi kere söyledim yapmıyosa bırakcam gunlerce orda kalsın. neden toplamadın demez bana nasılsa dağınık olan huylanmayan kendisi :) bu günleri özlücez çok haklısın. ben bebek olsa bile yeter ki çalışmıyım evde oluyum evime bakarm yemegımı yaparm gelenım gıdenım olur. şu an sabah 730ta cık aksam 830dan önce gelmee hiçbişeye halim kalmıyo ki inan.ben de dağınığımdır ama karşımdaki de dağınık olunca deliriyorumYok kararında davran kararında iste.fazlası sıkar hepsini.hala çoraplarını toplarım ordan burdan:))öyle düşünmene sebep nenbilmiyorum da eşim geç saatlere kadar çalıştıpı için kıyamıyorum da.aman ne bileyim takma münnoşunu düşün ennn özel zamanlarımız emin ol özleyecez bugünleri
Insallah canim ben normal dogum istiyorum, sezeryan ve igne kabusum.. oh ne guzel onlar keyif yapsin bi aci cekelim annesini düsünen yok tabi :)Aynen bnmki de keyfine pek düşküntedirgin olma cnm dönse bile doğum pozisyonunu almasına zamanımız var
Inan burada ne yasamlar okuyoruz. Sukur bak yemek dahi beklemiyormus senden. Takilma oyle cok . benm esimde bi bardak desen kaldırmıyor. Bazen agrilarim oluyo. Bekliyorum sonra kaldiriyorum. Meslegin ne canim. Eger calismak seni mutlu etmiyorsa imkanlarini biraz zorlayp calismamayi da dusunebilirsin. Benm de burda kimsem yok baya baya yanlizim yani. Sabahtan aksama kizimin kulaklarini patlatiyorum:)))) biz 6 yildan sonra 7. Yilimizda evlendk ilk zamanlarda zorlugu atlattgmizdan simdi skinti yasamiyoruz. Hatta kizimiz bize cok iyi geldi. Daha cok baglandik. Boyle olmali inan normali bu. Hele doğsun esinde hissetsin hersey.nasil guzel oluyor goreceksin. Esini oldugu gibi kabl etmelisin. Benm mucadele edip degistgine saht olduklarım oldu. Olmayanlar da diretmedim.öyle anlarda hiçbirşey düşünemiyorum tek isteğim bişey olsun rapor yazsın doktor işe de gitmiyim bu işin tek çözümü bu gibi geliyor. en azından çalışmadığımda evde daha rahatım. toplarım ederim butun gun sklrm zaten vakit geçmez ama çalışınca çok zor.eşim ev neden dağınık bile demez umursamaz aslında biliyormusun. neden yemek yok bile demez tost yapar dışardan bişey alır,yumurta yaparım yer ya da aç aç uyur.ama biraz beklentilerim olmayınca bir de hassas dönem olunca işte herşeyi kafasına takıyor insan hamılelıkte sankı herşey batıyor bana büyüyor gözümde.erkeklerin anlaması çok güç bi de eşiöm benden küçük olgun da değil bunlar hep büyük sorun oluyor. Allahın izni ile oğlum gelince belki aramızı düzeltir babasını daha sorumluluk sahıbı yapar. ev de kalabalık olsun birileri olsun istiyorum yardım edenim olsun.hiç kalabalık bir ailem yok eşimin aielsi gelmez gitmez uzaktalar.sürekli başbaşa olunca da kavga cıkıyo sanırım ne biliyimyardımcımız yok ya ben toplıcam ortalıgı ya da o. bebeğimi ağlarken çok üzdüğümü fark ediyorum. şimdi daha sakinleşti o da düzeldiğimizi anlıyor hissediyor onun için güçlü olmalıyım bazı takıntılarımı dışa vurmamalıyım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?