2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Cnm yapma böyle benim ki de aynı böyle senin yazdıklarını okudukça kendi hayatım sanki dedim benim eşim de yardım etmez bana söylenir bazen bu ev çok kirlenmis diye telefon elinden düşmez benle ilgilenmez maddi zorluklar da ayrı tabi annem olmasa çocuğa oda bile alamam ne yapalım bu da bizim sınavımiz demek

Sorma canım yoğurdumu kendim yapıyorum bide ben:)allahtan seviyorum güzel oluyor yoğurdum tiksinmedim.suyundan dahi yararlanıyorum bebek için çok önemli kalsiyum.az kaldı dayanalımm
Kalsiyum dedin de canm gecen aciktim severim ekmek arasini esime dedim bana ekmek arasi yapar misin.bide baskasi yapinca daha bi guzel gelir bana. Oda mubarek bi kalip peynir koymus nerdeyse. Bu ne diye diye yedim. Ama minnos yedikten sonra gormeliydin nerdeyse 40 dk tepindi. Disari atacakti kendini :))))

haklısın canım ne yaşamlar var neler var ınsan elındekının kıymetını hıc bılmıyor gozum nedense hep daha iyi örneklerde dahayukarılarda elimde degıl.bız 2 yıldan sonra evlendık ben 25 esım 23dü.aşırı zorluklar çektik.yılların birikimi de var hiç desteğimiz olmadı hala da yok maddi anlamda. kendimiz geçinip gidiyoruz. ailesi ev alanlara vs cok ozenıyorum ama bizde öyle bi durum yok bunla hep geçim derdi stres konusu oldu.çalışmasam daha cok kavga cıkar ben eşimden yuksek alıyorum sekreterlık yapıorm uluslararası bı fırmada haklarım fılan cok iyi.çalışmamak ev işi yapmamı sağlasa da geçinemeyince parasızlıgı daha cok buyutur evı gecındıremıosndıye adamla kavga ederm hayatı zından ederım kesın sizn uzun sure tanıyıp evlenmenız daha ıyı olmus en azıdnan zorluk atlatmıssınız. ben de Allahın izni ile bebegın iyi geleceğini hissediyorum,eğer olmasa Rabbim kolay hamıle kalmayı nasıp etmezdi. o ıstemese bu bebiş şu an olmazdı.evimize bi renk gelir onun yanında babası daha iyi huylu olur yaşama sevıncı gelir belki.belki ozaman işi de daha düzelmiş olur o da satış temsilcisi ama araba vermiolar.onun sıkıntısı da o. bi yere cıkamıyoruz edemiyorz. ben de mucadele ettim cnm cok değiştiği yönleri oldu 5 yıldır. inan bazen boyle degısıgıne ınanamıorm aslında değişiyolar zamanla. ama bazı konularda kişilik işte değişmiyo sabit. ne güzel kızınla yalnızlıgını aşıyorsun bebekler bıze arkadaş olucak daha mutlu olucaz inşallah sırf 2 kişi çekilmiyo insan yalnız hissediyo.

Rabbim sifanizi versin ins. Otururken yatarken rahat edecegn pozisyonu bul canm. Iyi gelecektr

Allah yardımcın olsun canım benim. aynıyız seninle tel ellerınden dusmuyor ( evde baska oyalanıcakları bişi yok ya playstatıon ya laptopta maç ya da TV. dışarı çıkamayınca parasızlık çok kötü hapis hayatı gibi. benim de herşeyini annem aldı inan elimi cebime atmadım. odasını sadece kendım aldım ikramyie almıştmeylül ayında işyerimden. ikramıyemı oldugu gıbı odasına yatırdım. annem olmasa kıyafetleri beşiği ana kucağı koltugu herşeyi eksik olurdu. iyi zamanalrımız da olucak Allahın izni ile imtihanımız bunla sınırlı kalsın daha ağır olmasın inşAllah.Rabbimin bi bildiği vardır bunları yaşıyorsak sizi sizle imtihan ediceğim demiş, eşlerimizle ediyor demek parasızlıkla ediyor vardır bunda da bir hayır göremediğimiz evlatlarımızı bize bağışlasın, bereketiyle gelirler inşaallah canım değil mi.

Allah saglıklı uzun ömür versin onada kimsenin evladına elime düşsün diyemem bende anayım... Ona bişey olsa onun yanmayan cigeri var ama benim köz olur. ms hastası birşey olsa canımdan can kopar Allah korusun kendi bile diyor seni tanıdım şifa buldum atak unuttum yaşamıyorum çok mutluyum diyor ben ise aynı degilim fakat yinede herkes mutlu olsun istiyorum eskiden bu durumlarda bagırır çagırırdım inan öyle yoruldum ki kendi bile tepkisizligime şaşıyor bişey olmamış gibi davranıyorum yada yokmuş gibi çünkü başka türlü karnımdakini stresten uzak tutamam O bana rabbimin emaneti ben o emaneti üzemem hakkım yok çünkü iki dklık zevkim nazım için canımdan can olana kıyamam ben..

İnş cnm allah bize bağışlasın onları buna da şükür

Rabbim sifanizi versin ins. Otururken yatarken rahat edecegn pozisyonu bul canm. Iyi gelecektr
amin canım inşallah. sağa dönüyorum yok sola dönüyorum sırt üstü yatıyorum oturuyorum kalkıyorum yürüyorum yok geçmek bilmedi dayanmaya çalışıyorum aksi gibi oğlan da nerdeyse hiç uyumadı oda hareket ettikçe Karnım daha çok ağrıyor.

Kızlar fazla fazla bebek bezi almayın ocak annelerinden bir bayan Şubat annelerinde elindekileri satmak için yazı paylaşmış haberiniz olsun
Ben buraya yazilanlari bile takip etmeye yetisemiyorum. Ocak subat annelerinden hbr getiriyorsun. Tebrikler hem de tesekkurler

Kızlar hangi vitaminleri verdi doktorunuz bir de omega 3 hapı alıyor musunuz her gün
Omega 3u balik yemedigim ya da almayi unutmadigim gunler atiyorum:) Hergun icin almis olsamda iki gunde bir gibi oluyor. Vitamin olarak previt kullaniyorum gunluk. Birde demir hapim var ama mideme iyi gelmedi, icemiyorum, degistirmesini isteyecegim

Benimki de aynı kaç tane boş video sildim öyle kıpır kıpır tam videoya alayım diyorum yok bişey
Hepimiz ayniyiz sanırım: ) benimkide kıpır kıpır bu aralar bu gunde kaburgama dayaniyordu artık anlıyorum nerede oldugunu video çekip babasına göstereyim diyorum tık yok şimdiden yaramazlık peşindeler minnaklar

Sorma cok zor birsey.yuryus yaptim acisina iyi geldi biraz ama.tamamiyle nasil gecer bilmiyorum cogu hamilede olmus bu.zaten ne kadar zor sey varsa bulur beni.
Bende de var canım ama hamilelikte sorun yaşamadım hiç şükür inşallah olmaz da normal doğumdan korkma nedenlerimden biri de bu illet malesef bacaklarını belini sıcak su torbası yada şişeye ılık su koy onunla ısıt geçer inşallah gecmis olsun canım

Canım geçmiş olsun benim de ağrılar başladı.dr a gittin mi?nst yaptılar mı?normal ağrılardır korkma bence

Canim allah yardimciniz olsun, gecmis olsun zamaninda gelir insallah pasa. Turkiyede mudahale edilmiyomu anlamadim erken dogum riski varsa bu haftalarda arkadasimda tansiyon ilaciyla durdurdular 38 haftaya kadar ve rahim agzinda acilma vardi yuzuk takmislardi. Kolay kolay cok kötü birsey artik bebegi tehlikeye atacak sorun olmazsa dogum yaptirmiyorlar erkenden.

Ilik suya oturdum gecti biraz simdilik canim sukur.bide yuruyus yaptm.normal dogumda ne gibi bizarari oluyo bunum

Ben de şimdilik iki tane aldım ayakkabılar da çok güzel canım kendimi frenliyorum doğsun daha çok alırım gibi geliyo zaafım var şu merete
Esimde dioki sen oyle bi davraniyosunku sanki dogumdan sonra hic disari cikmicn gbi herseyi simdedn aliyon diyo:) ama gercekten bende dayanamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…