- Konu Sahibi endless love
-
- #41.021
Cnm yapma böyle benim ki de aynı böyle senin yazdıklarını okudukça kendi hayatım sanki dedim benim eşim de yardım etmez bana söylenir bazen bu ev çok kirlenmis diye telefon elinden düşmez benle ilgilenmez maddi zorluklar da ayrı tabi annem olmasa çocuğa oda bile alamam ne yapalım bu da bizim sınavımiz demekdestegınn ve hemen cevap yazdığın için teşekkür ederim canım. ben haksızlık ediyomuşum şimdiye kadarki fedakarlıklarını görmemişim. hep yardım ediyomuş göya öyle diyo. ailemden gördüğümü devam ettirmen lazım diyo.iş yapmak için evlenmedim diyo. hala da ağladığımı görüyo ve gönlümü almıyo inatla asla yardım etmicem diyo. inşallah acila kaldırılırız bu aksam da görür gününü. tek duam bu((( bişey olucak gibi olsun hatasını anlasın böyle ağlayınca hamıle oldugumu ıdrak edemiyor.illa bişey mi olması lazım yani rahat hamıle kaldım diye, Rabbim yardım etti herşey yolunda gitti, hiç hastalanmadım risjkli gebelik değil diye böyle rahat mı olması lazım.hamşleyken bile iş yapmıyosa sence ne zaman yapacak canım. se vmiyo ben ce beni gerçekten buna inanıyorum böylr zamanlarda ya da erkekler çok acımasız.öfkeyle bi yere varamıyorum haklısın.lohusalık döneminde bebeğim olucak onu umursamıyıcam bile. evde hep annem filan olucak yalnız değilim yardım edenemim olucak esas şu anım zor yalnızım yardım edenim yok temizlikci tutucak param yok diyemi bu acıalrı çekiyorum ( bari hamilelğimde eşimden destek görebilseydim istediğim gibi iş yemek temizlik yaptırabilseydim.
kesinlikle dediğim gibi karnımdakini göremiyo hissiyatlı olamıyo bütün gün maç takip etsin yatsın uzansın öyle. araba yok para da yok canı sıkkın biliyorum. imtihanım ağır geliyo bazen sevmiyosa söylesin ayrılsın ıstıyorum. öyle mutsuzum ki.
Kalsiyum dedin de canm gecen aciktim severim ekmek arasini esime dedim bana ekmek arasi yapar misin.bide baskasi yapinca daha bi guzel gelir bana. Oda mubarek bi kalip peynir koymus nerdeyse. Bu ne diye diye yedim. Ama minnos yedikten sonra gormeliydin nerdeyse 40 dk tepindi. Disari atacakti kendini :))))Sorma canım yoğurdumu kendim yapıyorum bide ben:)allahtan seviyorum güzel oluyor yoğurdum tiksinmedim.suyundan dahi yararlanıyorum bebek için çok önemli kalsiyum.az kaldı dayanalımm
haklısın canım ne yaşamlar var neler var ınsan elındekının kıymetını hıc bılmıyor gozum nedense hep daha iyi örneklerde dahayukarılarda elimde degıl.bız 2 yıldan sonra evlendık ben 25 esım 23dü.aşırı zorluklar çektik.yılların birikimi de var hiç desteğimiz olmadı hala da yok maddi anlamda. kendimiz geçinip gidiyoruz. ailesi ev alanlara vs cok ozenıyorum ama bizde öyle bi durum yok bunla hep geçim derdi stres konusu oldu.çalışmasam daha cok kavga cıkar ben eşimden yuksek alıyorum sekreterlık yapıorm uluslararası bı fırmada haklarım fılan cok iyi.çalışmamak ev işi yapmamı sağlasa da geçinemeyince parasızlıgı daha cok buyutur evı gecındıremıosndıye adamla kavga ederm hayatı zından ederım kesınInan burada ne yasamlar okuyoruz. Sukur bak yemek dahi beklemiyormus senden. Takilma oyle cok . benm esimde bi bardak desen kaldırmıyor. Bazen agrilarim oluyo. Bekliyorum sonra kaldiriyorum. Meslegin ne canim. Eger calismak seni mutlu etmiyorsa imkanlarini biraz zorlayp calismamayi da dusunebilirsin. Benm de burda kimsem yok baya baya yanlizim yani. Sabahtan aksama kizimin kulaklarini patlatiyorum:)))) biz 6 yildan sonra 7. Yilimizda evlendk ilk zamanlarda zorlugu atlattgmizdan simdi skinti yasamiyoruz. Hatta kizimiz bize cok iyi geldi. Daha cok baglandik. Boyle olmali inan normali bu. Hele doğsun esinde hissetsin hersey.nasil guzel oluyor goreceksin. Esini oldugu gibi kabl etmelisin. Benm mucadele edip degistgine saht olduklarım oldu. Olmayanlar da diretmedim.
Rabbim sifanizi versin ins. Otururken yatarken rahat edecegn pozisyonu bul canm. Iyi gelecektrkızlar iki gündür çok fenayım ağrım var dün ve bugün ikişer doz ciğer geliştirici vurulduk ağrılar ondan sonra başladı hafta sonu iki Dr mada gidemedim iğneleri hastanede yaptırdım hemşire ağrı yapmaz dedi ama iğneyi vurulunca başladı Karnım belim sırtım koptu kopacak iki gündür sadece 3 saatlik uyku ile duruyorum doğum Hastanesi var yakınımda ama onlarda acilde illa elle muayene ediyor zaten erken doğum riskim var gitmedim o yüzden ağlamaktan helak oldum eşim sürekli masaj yapıyor 1 saat iyi tekrar başlıyor dua edin oğlum zamanında gelsin iğneler şifa olsun.
Allah yardımcın olsun canım benim. aynıyız seninle tel ellerınden dusmuyorCnm yapma böyle benim ki de aynı böyle senin yazdıklarını okudukça kendi hayatım sanki dedim benim eşim de yardım etmez bana söylenir bazen bu ev çok kirlenmis diye telefon elinden düşmez benle ilgilenmez maddi zorluklar da ayrı tabi annem olmasa çocuğa oda bile alamam ne yapalım bu da bizim sınavımiz demek
Allah saglıklı uzun ömür versin onada kimsenin evladına elime düşsün diyemem bende anayım... Ona bişey olsa onun yanmayan cigeri var ama benim köz olur. ms hastası birşey olsa canımdan can kopar Allah korusun kendi bile diyor seni tanıdım şifa buldum atak unuttum yaşamıyorum çok mutluyum diyor ben ise aynı degilim fakat yinede herkes mutlu olsun istiyorum eskiden bu durumlarda bagırır çagırırdım inan öyle yoruldum ki kendi bile tepkisizligime şaşıyor bişey olmamış gibi davranıyorum yada yokmuş gibi çünkü başka türlü karnımdakini stresten uzak tutamam O bana rabbimin emaneti ben o emaneti üzemem hakkım yok çünkü iki dklık zevkim nazım için canımdan can olana kıyamam ben..canım ben de yazdıklarının hepsini okudum çok moralim bozuldu kendimden utandım öyle dediğim için inşallah hastalanırım dediğim içinAllah korusun çok üzülürdüm gerçekten hastalansam belki de gerçek yüzü daha kötü olurdu dediğin gibi insanlar akrabalar eş dost hepsi nankör iyi gün dostu aslında kötü gününde belli oluyorlar. ben benimkini tanıdıgım ıcın öyle hissettim anca bişey olsa daha değerli olrudum diye hissettim şimdi hasta filan değilim ya rahat rahat üzüyor beni diye düşündüm. Şimdi sana iyi davransa da kalbini kırmış bu durumda yalnız bırakmış, ben anlamıyorum gerçekten nasıl hesap verecekler, dedğin gibi Rabbime havale edelim o bu yaptıklarını ileride anlamalarını sağlıyıcak zamanını bekliyor sadece, başlarına öyle bir olay gelir ki dünyaları tersine döner, bize muhtac olurlar,hep üzülen biz olmuyucaz. Allah kimseye muhtac etmesin hiçbirimizi canım doğru dedin bize bizden başkasından fayda yok bir de hayattalarsa sağlarsa ana babamızdan..
İnş cnm allah bize bağışlasın onları buna da şükürAllah yardımcın olsun canım benim. aynıyız seninle tel ellerınden dusmuyor( evde baska oyalanıcakları bişi yok ya playstatıon ya laptopta maç ya da TV. dışarı çıkamayınca parasızlık çok kötü hapis hayatı gibi. benim de herşeyini annem aldı inan elimi cebime atmadım. odasını sadece kendım aldım ikramyie almıştmeylül ayında işyerimden. ikramıyemı oldugu gıbı odasına yatırdım. annem olmasa kıyafetleri beşiği ana kucağı koltugu herşeyi eksik olurdu. iyi zamanalrımız da olucak Allahın izni ile imtihanımız bunla sınırlı kalsın daha ağır olmasın inşAllah.Rabbimin bi bildiği vardır bunları yaşıyorsak sizi sizle imtihan ediceğim demiş, eşlerimizle ediyor demek parasızlıkla ediyor vardır bunda da bir hayır göremediğimiz evlatlarımızı bize bağışlasın, bereketiyle gelirler inşaallah canım değil mi.
amin canım inşallah. sağa dönüyorum yok sola dönüyorum sırt üstü yatıyorum oturuyorum kalkıyorum yürüyorum yok geçmek bilmedi dayanmaya çalışıyorum aksi gibi oğlan da nerdeyse hiç uyumadı oda hareket ettikçe Karnım daha çok ağrıyor.Rabbim sifanizi versin ins. Otururken yatarken rahat edecegn pozisyonu bul canm. Iyi gelecektr
Ben buraya yazilanlari bile takip etmeye yetisemiyorum. Ocak subat annelerinden hbr getiriyorsun. Tebrikler hem de tesekkurlerKızlar fazla fazla bebek bezi almayın ocak annelerinden bir bayan Şubat annelerinde elindekileri satmak için yazı paylaşmış haberiniz olsun
Omega 3u balik yemedigim ya da almayi unutmadigim gunler atiyorum:) Hergun icin almis olsamda iki gunde bir gibi oluyor. Vitamin olarak previt kullaniyorum gunluk. Birde demir hapim var ama mideme iyi gelmedi, icemiyorum, degistirmesini isteyecegimKızlar hangi vitaminleri verdi doktorunuz bir de omega 3 hapı alıyor musunuz her gün
Hepimiz ayniyiz sanırım: ) benimkide kıpır kıpır bu aralar bu gunde kaburgama dayaniyordu artık anlıyorum nerede oldugunu video çekip babasına göstereyim diyorum tık yok şimdiden yaramazlık peşindeler minnaklarBenimki de aynı kaç tane boş video sildim öyle kıpır kıpır tam videoya alayım diyorum yok bişey
Bende de var canım ama hamilelikte sorun yaşamadım hiç şükür inşallah olmaz da normal doğumdan korkma nedenlerimden biri de bu illet malesefSorma cok zor birsey.yuryus yaptim acisina iyi geldi biraz ama.tamamiyle nasil gecer bilmiyorum cogu hamilede olmus bu.zaten ne kadar zor sey varsa bulur beni.
Canım geçmiş olsun benim de ağrılar başladı.dr a gittin mi?nst yaptılar mı?normal ağrılardır korkma benceamin canım inşallah. sağa dönüyorum yok sola dönüyorum sırt üstü yatıyorum oturuyorum kalkıyorum yürüyorum yok geçmek bilmedi dayanmaya çalışıyorum aksi gibi oğlan da nerdeyse hiç uyumadı oda hareket ettikçe Karnım daha çok ağrıyor.
Canim allah yardimciniz olsun, gecmis olsun zamaninda gelir insallah pasa. Turkiyede mudahale edilmiyomu anlamadim erken dogum riski varsa bu haftalarda arkadasimda tansiyon ilaciyla durdurdular 38 haftaya kadar ve rahim agzinda acilma vardi yuzuk takmislardi. Kolay kolay cok kötü birsey artik bebegi tehlikeye atacak sorun olmazsa dogum yaptirmiyorlar erkenden.amin canım inşallah. sağa dönüyorum yok sola dönüyorum sırt üstü yatıyorum oturuyorum kalkıyorum yürüyorum yok geçmek bilmedi dayanmaya çalışıyorum aksi gibi oğlan da nerdeyse hiç uyumadı oda hareket ettikçe Karnım daha çok ağrıyor.
Ilik suya oturdum gecti biraz simdilik canim sukur.bide yuruyus yaptm.normal dogumda ne gibi bizarari oluyo bunumBende de var canım ama hamilelikte sorun yaşamadım hiç şükür inşallah olmaz da normal doğumdan korkma nedenlerimden biri de bu illet malesefbacaklarını belini sıcak su torbası yada şişeye ılık su koy onunla ısıt geçer inşallah gecmis olsun canım
Esimde dioki sen oyle bi davraniyosunku sanki dogumdan sonra hic disari cikmicn gbi herseyi simdedn aliyon diyo:) ama gercekten bende dayanamiyorum.Ben de şimdilik iki tane aldım ayakkabılar da çok güzel canım kendimi frenliyorum doğsun daha çok alırım gibi geliyo zaafım var şu merete
Canim hafif sicak suya oturdum yuruys yaptm gecti biraz sende yapBenn cok fena
Kan ilaci kullanmiyorum canim.Kan ilacı daha çok kabız yapar diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?