2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben buraya yazilanlari bile takip etmeye yetisemiyorum. Ocak subat annelerinden hbr getiriyorsun. Tebrikler hem de tesekkurler
Doğum yapanları okuyorum bebekleri ile ilgili ayrıntılı bakım öğreniyorum deneyimlerinden birşeyler öğrenmeye çalışıyorum canım ilk bebek olacak inşallah bol bol okumak gerek

Ben de babasına diyorum bak hareket geliyor hazır ol elini koyuyor yok dedim en iyisi sen böyle bekle hissedeceksin çünkü çok hareket ediyor gelecek sana da bi tekme şimdi çok şükür 1 kez hissetti şaştı kaldı o da sevincinden

Çok güzel heyecanlar Rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah

Canım geçmiş olsun benim de ağrılar başladı.dr a gittin mi?nst yaptılar mı?normal ağrılardır korkma bence

Teşekkür ederim canlar. superisi zaten müdahale ediliyor 19 .haftamdan beri 2.7 rahim ağzı ama dikişe gerek görmediler progestan kullanıyorum günde 2 kez 200 lük bir ayda igne kullandım. Şimdi ciğer geliştirici verdi Dr um 10 adet dün ve bugün 2 şer tane yaptırdım haftada bir kere 2 doz yaptıracagım.Ağrılarım iğneden sonra başladı 2 Dr da bugün malesef hastanede değil artık ayda 3 kez gideceğim zaten salı kontrol günüm yakınımda doğum Hastanesi var ama burada acil e gittiğinde mutlaka elle muayene yapıyorlar devlette o yüzden gitmedim dayanmaya çalışıyorum geçecek inşallah Allah ın izni ile yarın 28+6 yız az kaldı şükür Rabbime

Canım durumunu söylesen belki alttan muayene etmezler sonuçta bu işin ehli onlar riske atarlar mı bilemedim. Doktorlarının teli yok mu arasan sorsan canım sonuçta acil şeyler olabilir. Bir de benim de tam senin haftada başladı ağrılarım belim, karnım ve kasıklarım ağrıyor regl öncesi gibi hala da ağrıyor. Bence bebiş birden büyüdüğü için de ağrın başlamış olabilir belki iğneyle olan zamanlama tesadüftür? Senin öncelikli durumun var ne olur böyle durumlarda hastaneye git direk bekleme... Çok geçmiş olsun canım

Dr un birinin teli var oda başka Dr a yönlendirecek biliyorum.Evi uzak gelmez kontrol için .Devlet Hastanesi de sağlık Bakanlığının talimatiýmış acil de kesinlikle hem elle hemde vajinal ultrasyonla bakıyorlar bir defa gittim yogun ısrar sonucunda elle muayene etmedi ama bir daha böyle geleceksen gelme dedi malesef acillerde asistanlar oluyor çok büyük birşey olmayınca uzmanı çâğirmıyorlar riske atamam bebeğin hareketleri iyi şükür kanama ve aşırı akıntı da yok .adet zamanım deGil belki de dediğin gibi yani inşallah öyledir teşekkür ederim canım.

Kardeşim cok sorun yaşamıştı doğumdan sonra zorlanmadan dolayı tekrarlıyor sanırım ama herkeste ayni olacak diye bişey yok tabi :)
Ay dogruudur evet.hamilelikte cok insan yasarmis bu skntiyi annemde yasamis banada nasip oldu doktorada anlatamam derdimi kendimce cozumler bulucm artk

Günaydın kizlarrr

dun gece braxton hicks yalanci kasilmalara sahit oldum.. erken degil mi sizce... sabaha kadar adet oldum ruyalari gördüm sanirim agrisi girdi ruyalarima... karnim sertlesiyor büzüyorlar lastigi gibi olup düzeliyor sanki bacaga giren kramp gibi... sabah da akinti tabiki...
zaten evden huc cikmiyorum riskli diye... erken gelmesin akcigerleri bir tamamlansin ( dua edin 34.hafta sonunda anca gelisimini tamamlayacak (

Gunaydin canim senin bence bu kasilmalari yasaman normal 30 haftalik olmussun bendede var ara ara.damar kopuyo sanki kasiklarimda.tamamlicaksin Allahin izniyle kotu seyler getirme aklina sen bol bol dinlen

Kızlar hangi vitaminleri verdi doktorunuz bir de omega 3 hapı alıyor musunuz her gün
Maltofer kan ilaci ile ocean plus omega ilaci kullaniyorum.omegayi gun asiri aliyorum
Benimki de aynı kaç tane boş video sildim öyle kıpır kıpır tam videoya alayım diyorum yok bişey
Amann yanliz degilmisim kasitli yapiyolar demekki :))

Benimki de aynı kaç tane boş video sildim öyle kıpır kıpır tam videoya alayım diyorum yok bişey
Ben artik ugrasmiyorum pess ettim
Canim benim o kadar sık oluyoki doktpr normal oldugunu soyledi.gecenlerde gece olmus esim farketmis sabah uyandigimizda karnina beton armis gibilerdi ne kadsr sert dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…