- 12 Ağustos 2016
- 1.937
- 2.782
- 63
- Konu Sahibi endless love
-
- #41.041
Ayy cok heveslendim ben ama bu ayakkabilara giyer ins gidip degisip bi numara buyukmu alsam:)Oglumun ayaklari buyuk ve etliydi hediye gelen ve aldigimiz hicbirseyi giyemedi :) Bunda almadim ama kayinvalide almis cok minnoslar.
Doğum yapanları okuyorum bebekleri ile ilgili ayrıntılı bakım öğreniyorum deneyimlerinden birşeyler öğrenmeye çalışıyorum canım ilk bebek olacak inşallah bol bol okumak gerekBen buraya yazilanlari bile takip etmeye yetisemiyorum. Ocak subat annelerinden hbr getiriyorsun. Tebrikler hem de tesekkurler
Ben de babasına diyorum bak hareket geliyor hazır ol elini koyuyor yok dedim en iyisi sen böyle bekle hissedeceksin çünkü çok hareket ediyor gelecek sana da bi tekme şimdi çok şükür 1 kez hissetti şaştı kaldı o da sevincindenHepimiz ayniyiz sanırım: ) benimkide kıpır kıpır bu aralar bu gunde kaburgama dayaniyordu artık anlıyorum nerede oldugunu video çekip babasına göstereyim diyorum tık yok şimdiden yaramazlık peşindeler minnaklar
Kardeşim cok sorun yaşamıştı doğumdan sonra zorlanmadan dolayı tekrarlıyor sanırım ama herkeste ayni olacak diye bişey yok tabi :)Ilik suya oturdum gecti biraz simdilik canim sukur.bide yuruyus yaptm.normal dogumda ne gibi bizarari oluyo bunum
Çok güzel heyecanlar Rabbim isteyen herkese tattırsın inşallahBen de babasına diyorum bak hareket geliyor hazır ol elini koyuyor yok dedim en iyisi sen böyle bekle hissedeceksin çünkü çok hareket ediyor gelecek sana da bi tekme şimdi çok şükür 1 kez hissetti şaştı kaldı o da sevincinden
Canım geçmiş olsun benim de ağrılar başladı.dr a gittin mi?nst yaptılar mı?normal ağrılardır korkma bence
Canim allah yardimciniz olsun, gecmis olsun zamaninda gelir insallah pasa. Turkiyede mudahale edilmiyomu anlamadim erken dogum riski varsa bu haftalarda arkadasimda tansiyon ilaciyla durdurdular 38 haftaya kadar ve rahim agzinda acilma vardi yuzuk takmislardi. Kolay kolay cok kötü birsey artik bebegi tehlikeye atacak sorun olmazsa dogum yaptirmiyorlar erkenden.
Amin cnm sen de bgn doktora gidicen diye uyku tutmadı galibaÇok güzel heyecanlar Rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah
Eşim gece çalışıyor bu hafta. uyuyamiyorum yalnız o yuzden canım heyecan da var tabi :)Amin cnm sen de bgn doktora gidicen diye uyku tutmadı galiba
Benimki de işte önceden ben de uyuyamazdim çok tıkirti dinlerdim de şimdi uyuyorum da doktora gidicek oldu mu akşamına uyuyamiyorumEşim gece çalışıyor bu hafta. uyuyamiyorum yalnız o yuzden canım heyecan da var tabi :)
Canım durumunu söylesen belki alttan muayene etmezler sonuçta bu işin ehli onlar riske atarlar mı bilemedim. Doktorlarının teli yok mu arasan sorsan canım sonuçta acil şeyler olabilir. Bir de benim de tam senin haftada başladı ağrılarım belim, karnım ve kasıklarım ağrıyor regl öncesi gibi hala da ağrıyor. Bence bebiş birden büyüdüğü için de ağrın başlamış olabilir belki iğneyle olan zamanlama tesadüftür? Senin öncelikli durumun var ne olur böyle durumlarda hastaneye git direk bekleme... Çok geçmiş olsun canımTeşekkür ederim canlar. superisi zaten müdahale ediliyor 19 .haftamdan beri 2.7 rahim ağzı ama dikişe gerek görmediler progestan kullanıyorum günde 2 kez 200 lük bir ayda igne kullandım. Şimdi ciğer geliştirici verdi Dr um 10 adet dün ve bugün 2 şer tane yaptırdım haftada bir kere 2 doz yaptıracagım.Ağrılarım iğneden sonra başladı 2 Dr da bugün malesef hastanede değil artık ayda 3 kez gideceğim zaten salı kontrol günüm yakınımda doğum Hastanesi var ama burada acil e gittiğinde mutlaka elle muayene yapıyorlar devlette o yüzden gitmedim dayanmaya çalışıyorum geçecek inşallah Allah ın izni ile yarın 28+6 yız az kaldı şükür Rabbime
Ben gebelik testiyle öğrendim ama o şekilde öğrenenler de duydumkızlar mrb ovulasyon testi ile gebelik öğrenen varmı acaba
Dr un birinin teli var oda başka Dr a yönlendirecek biliyorum.Evi uzak gelmez kontrol için .Devlet Hastanesi de sağlık Bakanlığının talimatiýmış acil de kesinlikle hem elle hemde vajinal ultrasyonla bakıyorlar bir defa gittim yogun ısrar sonucunda elle muayene etmedi ama bir daha böyle geleceksen gelme dedi malesef acillerde asistanlar oluyor çok büyük birşey olmayınca uzmanı çâğirmıyorlar riske atamam bebeğin hareketleri iyi şükür kanama ve aşırı akıntı da yok .adet zamanım deGil belki de dediğin gibi yani inşallah öyledir teşekkür ederim canım.Canım durumunu söylesen belki alttan muayene etmezler sonuçta bu işin ehli onlar riske atarlar mı bilemedim. Doktorlarının teli yok mu arasan sorsan canım sonuçta acil şeyler olabilir. Bir de benim de tam senin haftada başladı ağrılarım belim, karnım ve kasıklarım ağrıyor regl öncesi gibi hala da ağrıyor. Bence bebiş birden büyüdüğü için de ağrın başlamış olabilir belki iğneyle olan zamanlama tesadüftür? Senin öncelikli durumun var ne olur böyle durumlarda hastaneye git direk bekleme... Çok geçmiş olsun canım
Ay dogruudur evet.hamilelikte cok insan yasarmis bu skntiyi annemde yasamis banada nasip oldu doktorada anlatamam derdimi kendimce cozumler bulucm artkKardeşim cok sorun yaşamıştı doğumdan sonra zorlanmadan dolayı tekrarlıyor sanırım ama herkeste ayni olacak diye bişey yok tabi :)
Canm bende decavit kullanmiyorumCanim ben kan ilaci kullanmiyorum decavit kullaniyorum sadece oda sebep olurmuki
Gunaydin canim senin bence bu kasilmalari yasaman normal 30 haftalik olmussun bendede var ara ara.damar kopuyo sanki kasiklarimda.tamamlicaksin Allahin izniyle kotu seyler getirme aklina sen bol bol dinlenGünaydın kizlarrr
dun gece braxton hicks yalanci kasilmalara sahit oldum.. erken degil mi sizce... sabaha kadar adet oldum ruyalari gördüm sanirim agrisi girdi ruyalarima... karnim sertlesiyor büzüyorlar lastigi gibi olup düzeliyor sanki bacaga giren kramp gibi... sabah da akinti tabiki...
zaten evden huc cikmiyorum riskli diye... erken gelmesin akcigerleri bir tamamlansin( dua edin 34.hafta sonunda anca gelisimini tamamlayacak (
Maltofer kan ilaci ile ocean plus omega ilaci kullaniyorum.omegayi gun asiri aliyorumKızlar hangi vitaminleri verdi doktorunuz bir de omega 3 hapı alıyor musunuz her gün
Amann yanliz degilmisim kasitli yapiyolar demekki :))Benimki de aynı kaç tane boş video sildim öyle kıpır kıpır tam videoya alayım diyorum yok bişey
Günaydın kizlarrr
dun gece braxton hicks yalanci kasilmalara sahit oldum.. erken degil mi sizce... sabaha kadar adet oldum ruyalari gördüm sanirim agrisi girdi ruyalarima... karnim sertlesiyor büzüyorlar lastigi gibi olup düzeliyor sanki bacaga giren kramp gibi... sabah da akinti tabiki...
zaten evden huc cikmiyorum riskli diye... erken gelmesin akcigerleri bir tamamlansin( dua edin 34.hafta sonunda anca gelisimini tamamlayacak (
Ben artik ugrasmiyorum pess ettimBenimki de aynı kaç tane boş video sildim öyle kıpır kıpır tam videoya alayım diyorum yok bişey
Canim benim o kadar sık oluyoki doktpr normal oldugunu soyledi.gecenlerde gece olmus esim farketmis sabah uyandigimizda karnina beton armis gibilerdi ne kadsr sert dediGünaydın kizlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?