2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Çıkarabilirsen Paylaş canım burada olur mu benim de bebek battaniyemde ve kundaklarimda var annem saklamış henüz yıkamadim daha
canim sordugum aksam deterjana basmistim. Kizlar kosla deyince sabahdan oglene kadar da koslada beklettim. Sonra beyazlarda 60 derecede yikadim. Buyuk cogunlugu cikmis.

Kızlar selaaammm nasılsınız bakalim. Ablamdan geldi bunlar da hediye tüm hersey var
Canm çok iyi oldu bu liste arasıdan sadece 3-4 adet alacağım var diğerleri bende tamam.göbek bakım setini doktor tavsiyesi üzerine alırım ne alacağımı hiç bilmiyorum. ateş ölçer alacağım ablamın kullandığındn 150-200 tl arası bişeydi inşallh indirime girmiştir.birebir çıkarıyor ateşi.
göğüs pedi alırım ,su termometresini düşüneyim bi çok gereklimi olurmu bana.birdeeee serum fizyolojik bunu bilmiyorm.. bunlar eksik sadece yazdıklarından .
çayı ne zamn içmeye başlayacağz cnm.doğumdan sonra alırım heralde.

Benimki o gün yemeğin hemen üstüne ölçülmüştü canım o yüzdendir belki de dediğin gibi . Çok sağol biraz içim rahatladı. Limon da iyi fikir ben de yiyim

Evet canımöyşe yapıyorum şimdi. Doktor günde 3 kez ölç ve bana sonuçlarını gönder whatsapp tan dedi inşallah tekrar yüksek görmem şimdilik iyi gidiyo :)

HERKESE GUNAYDINLAR GUZEL BIR HAFTAMIZ OLSUN INSALLAH. KIZLAR CUMARTESI CARSIYA GITTIM. ALISVERIS YAPTIM. SONRA COK YORULDUM. EVE GELDIM HAFTAYA TEKRAR GIDECEGIM :) BI TANE PUDRA PIJAMA ALMISTIM. KIRMIZI DA ALDIM COK BEGENDIM. SIRT CANTASI ALDIM SIYAH. PAMUK KULAK COPU. BURUN ASPIRATOR BIR KAC KIYAFET. BELEK FALAN . ISTE OYLE NEVRESIM PIKE ONLARI KALANLARI HAFTAYA INSALLAH. ANNEMLE GITTIK. ANLASMA YAPTIK ANNEMLE :) A NNEM DIYOR GEREKSIZLERI ALDIRMAM . BEN DIYORUM ANNE ANLAYIS HERSEYI ALAYIM FALAN GUZEL GECTI ALISVERIS .

IKINCI BIR KONU KIZLAR CUMA GUNU MUAYENE OLDUM TEKMELER AZALDI DIYE 24 SAATTE 10 DEFA SIKINTI OLMAZ DEDI. ZATEN DUZELDI ARTIS OLDU. AMA 3 GUNDUR AGRIDAN COK KOTUYUM SIZINDE OLUYOR MU . IKI TARAFLI KASIKLARIM VE VAJINAYA DOGRU SANKI BASKI OLUYOR.

Bende 39,90 a aldım e bebekten primayı. 1 numara 136 lı benm ki. fiyatı iyi geldi.

EVET TAM DA BENIMD EBOYLE OLDU 3 GUNDURZOR HAREKET ETTIM TADIM KACTI

merhaba ateşölçerin markasını ve modelini paylaşır mısınız lütfen?
birde tecrübeli annelerden okuduğum kadarıyla su termometresini gereksiz bulmuşlar...

Su termometresi bebişler bıcı bıcı yaparken kullanıyor kuzum. Suda yüzüyor böyle hayvan figürlü. Bebiş için uygun sıcaklığı ayarlayacağız Fiyatı uygun bir şey zaten al bence. Çaya da doğumdan hemen sonra başlarız. Bazı hastanelerde doğuma gelirken alın dedikleri listede oluyor hep. Göbek bakım seti de standart birşey. Babusol fln alınabilir. O da 20₺ civarı birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…