2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
merhaba ateşölçerin markasını ve modelini paylaşır mısınız lütfen?
birde tecrübeli annelerden okuduğum kadarıyla su termometresini gereksiz bulmuşlar...
Ben de öyle düşünüyorum eski tip uygulanan yöntemlerle yaparım suyun sıcaklığı için incik cincik yeni jenerasyon ürünleri çok fazla gerekli değilse almam ona para verip alacağım parayla daha farklı şeyler alırım genelde

Günaydın canım, ateş ölçer marka modeli ne acaba? Ben çok kararsız kaldım bir sürü farklı şey öneren var, hangisi en doğru ölçüyor acaba?

Teşekkürler teyzoş Ablamın 1 numaralardan elinde kalmıştı, kullanamamıştı, hızlı büyüyor ya bebişler o ara. O yüzden azaldıkça alayım diyorum.
Aynı ben :) benm ablamdada bez var hala. geçen yıldan kalma birkaç paket
Onları verecek bana gerçekten öyle çok çabuk büyüyorlar hep büyük al der bana herşeyini. bende öyle yaptım 0-3 kıyafet inan 4-5 parça aldım. az da ablam veriyor yeni doğan.zaten hastane çıkışı da var 2 adet. o kadar yeter başka bakma 0-3 dedi.
geri kalanlar hep 5-6 aylık tüm kıyafetleri . 1 yaşa kadar da var sağolsun.

Günaydın kızlar. Dün doktora gittim. 27+1 günlük bebeğim. Kilosu 1006 gr boyu 34 cm. Sanki boyu kısa gibi geldi bana. Doktor her şey normal dedi ama içim içimi yiyor. Soz on olcumleriniz nasıldı bu haftada?
cnm 28 haftada bebeğim 38-39 cm dedi.. ama benm bebekte 730 gr çıktı. hep değişiyor. 20 gün snra kontrolüm var bebek o zamn 31-32 hafta filan oluyor. bana 1 kilo filan der kesin. sonra hızlı şekilde artar diye tahmin ediyorum.kendisi de öyle dedi. kilosu hızlıca artacak haftada 300-400 gr mı bulacak dedi. o nedenle endişe etmiyorum. inşallah.
Kendiside normal dyince skntı yapmıyorum. relax

Be

Benim doktorum boyu söylemiyor bile karındaki bebeğin boyu ölçülmez diye zaten kilo bile değişken çıkıyo hiç takılma böyle şeylere sağlıklı dediyse ohhh miss
Aynı benm doktorun lafı. Banada bebeğin kilosu ultrasonda ölçülmez diyor.Kiloyu hiç takmıyor. bende takmamaya başladım.

bugün ulaşacak elime dua edip duruyorum iyi gelsin diye. Haber veririm tabi inşallah faydasını görürüz

Bir yere girdik, lohusa serbet takimi 250 tl nasil cikacagimizi bilemedik
Canm ne o öyle yaa. Siz cam filan mı alacaksınız ? yada kadeh seti filan mı düşünüyorsunuz ?Ben bardakları cam almayacağım. plastikte değil. daha kalın olanlar var ya cam gibi sert plastik mi deniliyor ? Zaten gelen ne içiyor ki hastaneye 2 yudum alıyorlar oldu bitti gitti. sürahisi zaten evde oluyor cam sürahi yeter evde vardır sanırım. böyle kadeh al sert plastikten çok uyguna geliyor . 1TL normalde . 20 adet alsan 20tl yani.

Canm ben gaza getirmeyeceğim bu konuda seni Bu kadar teferruata gerek yok gibi. Tabiki masan olur süslü kurdeleli fiyonklu filan süslersiniz.. çikolatanı şerbetini kolonyanı koyarsın süslerini koyarsın. kapı süsü ve balonlar olur. biraz nişan konsepti gibi geldi bu biraz fazla ama tabiki de çok güzl güzelliğine sözüm yok

mika deniyor onlar da kiriliyor ama dikkatli kullanin kizlar

Aynen çok sıkıcı ya bizim burdada kimsecikler kalmamış pazar gezmelerinde herkes ben le bebişim takılıyoruz evde bebişimde durmadan tekmeliyo maşallah yanlız bırakmıyo beni hiç
Ay cnm siz dün yalnızmı kaldınız evet gezmelerdeydik biz. sinemaya dışarı kahvaltıya gittik :) çıkın çıkın gezin sizde. havalar çok iyi bu sıralar. Bu pazara da söz aldım boğazda kahvaltıya gidecğim bebek doğana kadar gezim snra uyku yok bana dışarı çıkmada yok. evde pinekleme ve nöbetler başlayacak az kaldı

Kolanyayi iyi hatirlattin.

günaydın mayıs ayını güzel anneleri ay ilk cümleme iyi ki varsınız demekle başlamak istiyorum bi dünya kaygıyla gelmişken yazılanları okuyunca yalnız olmadığımı anladım ve biraz da olsa için rahatladı çok şükür
cumartesi kontrolüm vardı yahu dedim şu doktor bi kere de hay maşallah la başlamayacak benim kontrole anladım. daha ultrasona bakmadan göbeğimi görünce bi el attı karnın çok sert diye bi tepki verdi hemşiresi her zaman mı böyle falan ne oluyoruz ya demeye kalmadan biz bunun edd sine kaç demiştik dedi bu bebek küçük yaa diye devam etti ne oluyo diye etrafıma bakınıyorum çok korktum sonra dedi ki haa yazmışım buraya bir hafta geriden geliyormuş şimdi oldu yapılır mı bu bana yazık değil mi neyse muayenesi bitti seni bi nst ye sokacam dedi daha 28. hafta çok erken değil mi dedim karnımın sertliğinden şüphelenmiş bu değerli bi bebek riske atamam dedi. neyse ki nst de bişey çıkmadı bin şükür ama haftaya tekrar çağırdı bundan sonra daha sık görüşeceğiz dedi. bebeğimi görme açısından sevindim ama risk varsa diye de çok kaygılıyım. bu arad 35 cm ve 920 gr belki kilosu biraz düşük ama onu da takmıyorum sizler de yazmışınız kimi 5 lg doğuyo kimi 2,5 sağlıklı olsun hepimizin yavrusu zamanında gelsin inşallah

merhaba ateşölçerin markasını ve modelini paylaşır mısınız lütfen?
birde tecrübeli annelerden okuduğum kadarıyla su termometresini gereksiz bulmuşlar...
Bende su termometresi almadim. Gerek olursa sonradan alirim.
Kuzenim yeni dogum yapti, bebek bakimi setini doktoru vermis. Sende alma, eger gerekirse hemen eczaneden alirsin zaten dedi.
Bende eşimden sözü kaptim, mart sonu haftasonu tatili yapcaz biyerlere gidicez. Evde bunaldim yaaaa gezmeyede gitsek hep bebise alisverisle son buluyo sadece bize ait bir haftasonu olsun bebis oncesi dedik, nere gitsek diye dusunuyoruz simdide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…