- 23 Ocak 2016
- 35.376
- 51.218
- 598
- Konu Sahibi endless love
-
- #41.081
Ben de öyle düşünüyorum eski tip uygulanan yöntemlerle yaparım suyun sıcaklığı için incik cincik yeni jenerasyon ürünleri çok fazla gerekli değilse almam ona para verip alacağım parayla daha farklı şeyler alırım geneldemerhaba ateşölçerin markasını ve modelini paylaşır mısınız lütfen?
birde tecrübeli annelerden okuduğum kadarıyla su termometresini gereksiz bulmuşlar...
Günaydın canım, ateş ölçer marka modeli ne acaba? Ben çok kararsız kaldım bir sürü farklı şey öneren var, hangisi en doğru ölçüyor acaba?Kızlar selaaammm nasılsınız bakalim. Ablamdan geldi bunlar da hediye tüm hersey var
Canm çok iyi oldu bu liste arasıdan sadece 3-4 adet alacağım var diğerleri bende tamam.göbek bakım setini doktor tavsiyesi üzerine alırım ne alacağımı hiç bilmiyorum. ateş ölçer alacağım ablamın kullandığındn 150-200 tl arası bişeydi inşallh indirime girmiştir.birebir çıkarıyor ateşi.
göğüs pedi alırım ,su termometresini düşüneyim bi çok gereklimi olurmu bana.birdeeee serum fizyolojik bunu bilmiyorm.. bunlar eksik sadece yazdıklarından .
çayı ne zamn içmeye başlayacağz cnm.doğumdan sonra alırım heralde.
Gülüm sen ayda kaç kere muayene oluyorsunBEN GIDEYIM DE BI MUAYENE OLAYIM EN IYISI MERAK ETTIM. SANCIM MI GELDI YOKSA:))
Ne ablam var ne kucuk kiz kardesm tek kizim ben idareten ablalariniza talibim :)))ABLALAR DA BIZIM KADAR HEYECANLI DEMI NE GUZEL SENIN ABLA DA BENIMKI GIBI:) MASALLLAH NE GUZEL
Aynı ben :) benm ablamdada bez var hala. geçen yıldan kalma birkaç paketTeşekkürler teyzoşAblamın 1 numaralardan elinde kalmıştı, kullanamamıştı, hızlı büyüyor ya bebişler o ara. O yüzden azaldıkça alayım diyorum.
cnm 28 haftada bebeğim 38-39 cm dedi.. ama benm bebekte 730 gr çıktı. hep değişiyor.Günaydın kızlar. Dün doktora gittim. 27+1 günlük bebeğim. Kilosu 1006 gr boyu 34 cm. Sanki boyu kısa gibi geldi bana. Doktor her şey normal dedi ama içim içimi yiyor. Soz on olcumleriniz nasıldı bu haftada?
Canm olur o kadar sorun etme net çıkmıyor zaten . arada 5-10 cm fark yok ki. 1-2 cm var . oda gayeeet normal. boyuda iyi.Doktor da normal dedi ama ben eve gelip bakınca sanki 1-2cm kısa gibi fark ettim.
Emin önünden alacağım inşallah şerbet bardaklarını mini kadehler. süsler kapı süsü.isim yazan forex ler . bloklar filan .Hastanede lohusa serbeti icin surahi ve bardak susleyen var mi?
Aynı benm doktorun lafı. Banada bebeğin kilosu ultrasonda ölçülmez diyor.Kiloyu hiç takmıyor. bende takmamaya başladım.Be
Benim doktorum boyu söylemiyor bile karındaki bebeğin boyu ölçülmez diye zaten kilo bile değişken çıkıyo hiç takılma böyle şeylere sağlıklı dediyse ohhh miss
bugün ulaşacak elime dua edip duruyorum iyi gelsin diye. Haber veririm tabi inşallah faydasını görürüzBen de berbat bi haldeyim belim sizim sizim sizliylor 10dk ayakta dursam agrisindan duramiyorum 2.5ayim var daha da artarmiş bilemiyorum canim ne iyi gelir gelmez .doktor da çekeceksin yapcak bir sey yok çok kilo alma da daha beter olmasin dedi eger o bel bantlari ise yararsa bana da söyle
Canm ne o öyle yaa. Siz cam filan mı alacaksınız ? yada kadeh seti filan mı düşünüyorsunuz ?Ben bardakları cam almayacağım. plastikte değil. daha kalın olanlar var ya cam gibi sert plastik mi deniliyor ? Zaten gelen ne içiyor ki hastaneye 2 yudum alıyorlar oldu bitti gitti. sürahisi zaten evde oluyor cam sürahi yeter evde vardır sanırım. böyle kadeh al sert plastikten çok uyguna geliyor . 1TL normalde . 20 adet alsan 20tl yani.Bir yere girdik, lohusa serbet takimi 250 tl nasil cikacagimizi bilemedik
Canm ben gaza getirmeyeceğim bu konuda seniBayıldım oda süslemesine.hastane odası süslemesi konusunda bu kadar allengire girmesem mi diyorum emin değilim. Evin bir köşesini süsleyeceğim muhakkak ama odayı bilemiyorum. Steril olması lazım bebek için sonuçta, ama birkaç süsleme de yaparım belki. Haydi beni gaza getirin
Canm ne o öyle yaa. Siz cam filan mı alacaksınız ? yada kadeh seti filan mı düşünüyorsunuz ?Ben bardakları cam almayacağım. plastikte değil. daha kalın olanlar var ya cam gibi sert plastik mi deniliyor ? Zaten gelen ne içiyor ki hastaneye 2 yudum alıyorlar oldu bitti gitti. sürahisi zaten evde oluyor cam sürahi yeter evde vardır sanırım. böyle kadeh al sert plastikten çok uyguna geliyor . 1TL normalde . 20 adet alsan 20tl yani.
Eki Görüntüle 1959501 Eki Görüntüle 1959510
Ay cnm siz dün yalnızmı kaldınız evet gezmelerdeydik biz. sinemaya dışarı kahvaltıya gittik :) çıkın çıkın gezin sizde. havalar çok iyi bu sıralar. Bu pazara da söz aldım boğazda kahvaltıya gidecğimAynen çok sıkıcı ya bizim burdada kimsecikler kalmamış pazar gezmelerinde herkes ben le bebişim takılıyoruz evde bebişimde durmadan tekmeliyo maşallah yanlız bırakmıyo beni hiç
Kullanırız cnm valla bişey olmaz. ben çok gördüm çevremde çok tatlı ve kolay yeterli oluyor.mika deniyor onlar da kiriliyor ama dikkatli kullanin kizlar
Benimki beyaz agirlikliydi canim, ama ben koslanin diger urunlerini de kullandim hali ve koltuklarda hic oyle bir durumla karsilasmadim. Sen denersen yine olcusunu temkinli ayarlarsin.Agartma yapmıyor değil mi bnm parçanın içinde renkler de var da
Kolanyayi iyi hatirlattin.Canm ben gaza getirmeyeceğim bu konuda seniBu kadar teferruata gerek yok gibi. Tabiki masan olur süslü kurdeleli fiyonklu filan süslersiniz.. çikolatanı şerbetini kolonyanı koyarsın süslerini koyarsın. kapı süsü ve balonlar olur. biraz nişan konsepti gibi geldi bu biraz fazla ama tabiki de çok güzl güzelliğine sözüm yok
Banada oluyor sıkca. sanki titreyen göbek bantları takmışım gibi.Benim titrek panda basladi yine titresimekarnim salllaniyo resmen
Bende su termometresi almadim. Gerek olursa sonradan alirim.merhaba ateşölçerin markasını ve modelini paylaşır mısınız lütfen?
birde tecrübeli annelerden okuduğum kadarıyla su termometresini gereksiz bulmuşlar...
Kuzenim yeni dogum yapti, bebek bakimi setini doktoru vermis. Sende alma, eger gerekirse hemen eczaneden alirsin zaten dedi.Su termometresi bebişler bıcı bıcı yaparken kullanıyor kuzum.Suda yüzüyor böyle hayvan figürlü. Bebiş için uygun sıcaklığı ayarlayacağız Fiyatı uygun bir şey zaten al bence. Çaya da doğumdan hemen sonra başlarız. Bazı hastanelerde doğuma gelirken alın dedikleri listede oluyor hep. Göbek bakım seti de standart birşey. Babusol fln alınabilir. O da 20₺ civarı birşey.
Bende eşimden sözü kaptim, mart sonu haftasonu tatili yapcaz biyerlere gidicez. Evde bunaldim yaaaa gezmeyede gitsek hep bebise alisverisle son buluyoAy cnm siz dün yalnızmı kaldınız evet gezmelerdeydik biz. sinemaya dışarı kahvaltıya gittik :) çıkın çıkın gezin sizde. havalar çok iyi bu sıralar. Bu pazara da söz aldım boğazda kahvaltıya gidecğimbebek doğana kadar gezim snra uyku yok bana dışarı çıkmada yok. evde pinekleme ve nöbetler başlayacak az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?