2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Selam kizlar. Bugun saglik ocaginda gebelik izlemim var. Kan tahlili de yapiliyor. Ayrica seker yuklemesi sonucum sinirda ciktigi icin doktorum tekrar istedi seker yuklemesini. Ac gitmem gerekiyor ama dayanamiyorum. Saat 4te uyandim 1 avuc findik yedim ve biraz su ictim. Acliktan ve susuzluktan su an uyku tutmuyor. Ne yapacagim bilmiyorum. Sirf bu yuzden cok zor geliyor saglik ocagina gitmek :'(

merhabalar, seninle gunumuz ayni hemen-hemen o yuzden dikkatimi çekti :) 32.hafta bitince izne ayrilmiyor muyuz? Yani ben haftaya ayrilcam. 32 bitmis oluyor. Yanlis mi hesapladim acaba kafama takildi
Canım günaydın doktor 32 den gün aldığın an verebiliriz raporu dedi benim yarın 31+2 oluyo yarın vericek bir görüş istersen doktorunla

Canım günaydın aslında bişeyler yediysen bugün değilde yarın yaptır bence tahlillerini çünkü 4 te yedim diyosun 12 de 1 de kan vermen lazım 8 9 saatlik açlık için o da geç olur diye o saatte sağlık ocağında kan almayabilirler

Yok şuanda yorulmuyorum zaten masa başında çalışıyorum. Ben doğumdan sonra çalışmaya devam edicem, o yüzden bebeğimle ne kadar vakit geçirirsem kardır
Haklısın tabi doğumdan sonraya vakit kalması daha önemli canım inşallah son günlere kadar bir sorun olmaz da rahat rahat çalışırsın

Kızlar reflüm kendini aştı gaviscon içeyim di mi bi tatlı kaşığı doktora gittiğimde sormamıştım ama..
Canim bir yemek kasigi iciliyor.yanma olunca al niye kendine eziyet ediyosun hic zarari yok dik tepene siseyi :)) icinde kalsiyum oldugunu soylemisti onceki hamilelikte doktorum

Gunumuz aydin,bereketli,huzurlu olsun insallah..bizim bugun gorus gunumuz ogleden sonra kontrol var bakalim ne alemde minnosum
Gunaydin canim, bugun bizimde gorus gunumuz. Farkli bir doktora randevu aldim, doktorumu degismeyi dusunuyorum. İnsalllah memnun kalirim bakalim bizim minnos neler yapmis icerde

Bu haftada herkesin görüş günü maşallah:)))

manuel alan tanıdığım herkes bir şekilde elektriklisine döndü.
maddi durumun el veriyorsa hiç bakma manuele.

Kızlar reflüm kendini aştı gaviscon içeyim di mi bi tatlı kaşığı doktora gittiğimde sormamıştım ama..
gavisconda sıkıntı yok diye belirtmişti dr um. bazen bende alıyorum...

bu arada Menekse sare hanım ın isim anketine katılmayan kaldı mı :))))
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bebegimize-isim.991905/page-2

Bi arkadaşım var kız 2 haftaya doğurcak hiç korkusu yok onun da ilk hamileliği benim de .. ben niye korkuyorum kiiii

Gunumuz aydin,bereketli,huzurlu olsun insallah..bizim bugun gorus gunumuz ogleden sonra kontrol var bakalim ne alemde minnosum

Gunaydin canim, bugun bizimde gorus gunumuz. Farkli bir doktora randevu aldim, doktorumu degismeyi dusunuyorum. İnsalllah memnun kalirim bakalim bizim minnos neler yapmis icerde
hadi hayırlı haberlerle gelin inşallah

herkese günaydınn gece uyku yok sabah iş çok hayırlısı bakalım.bu ay tam da arabamın taksiti bityor bundan sonra ne kadar çalışabilirsem bebişim için :) erken doğum riskim olmazsa 35 e kadar gitmek istiyorum

Malzemeleri alayım da yaparım olmadı. fiyatıı sordum 45 tl dedi sadece taca
Evet teyzemin tuhafiyede yaparım onda var slikon malzeme aldırırım çarşıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…