2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hadi hayırlı olsun.. allah anali babali büyütsün. Sıra bizlerde artık :)

Benimde dolapta duruyor, zamanini bekliyor:)) Insallah yarasız beresiz atlatırız o sürecide..

Allah kahretsin böylelerini... Diyecek söz yok. Bir sürü kadın ve aile çocuk sahibi olmak için senelerce bekliyor, olmuyor. Şunların yaptığına bak, minicik bir bebek, kendi canından kanından.. Sen tut böyle yap..

Anladım canım kendi doktorundan memnunsan iyi o zaman. Umarım bu böbrek sıkıntısını atlatırsın bir an önce. Sen de bebeğin de etkilenmezsiniz..

Aynen canım kullanılması öneriliyor çalışsan da çalışmasan da. Sütü arttıran ve anneyi de rahatlatan bir şeymiş sürekli sağmak. Ben çalışacağım için kesin alacağım zaten ama önden da almak istiyorum doğum izni sürecinde de kullanacağım bebeğimin yanında olsam da.

Bn
bence vucudunu dinlenmeye brak kür fln yapma bn öle yaptm canım sadece o ay incir yeni yeni cıkıodu o yüzden taze taze yedim

Aynen cnm onlarda pahalı ya bide hngi marka düşünüyosun bi fikrin var mı

Aynen cnm onlarda pahalı ya bide hngi marka düşünüyosun bi fikrin var mı
Ben hepsi burada sitesinde elektronik olmayan manuel bir pompa gordum. Altindaki yorumlar cok iyiydi. Cok iyi puan almis ve hic kotu yorum da yok. Sadece plastigi biraz kalitesizmis. Sepetime ekledim. Almayi dusunuyorum. Fiyati kargo haric 37 TL. Kargosu da cok tutmaz diye dusunuyorum.

Canım ben çalışmıyorum evdeyim. Ama aldım. Avent in manuelini aldım.

Yaklaştıkça da biraz geriliyorum ben canım ya epidural normal doğum olsun istiyorum , tamamen normaline dayanamam diye ama bilemedim ki o nasıl . İlk olunca kafası çok karışık oluyo insanın
Canim basta bende epidural düsündüm sonra korktum ha onu olmusum ha sezeryan ayni sey igneden korkuyorum ben aci cekerim daha iyi :) bide cok olumlu seyler okumadim epidural sancisiz dogum diyorlar ama alakasi yok bi kere 4 cm acilma olmadan igneyi vurmuyorlar o kadar aciyi cektikten sonra geriye bisey kalmiyo. Allah kismet ederde normal dogum olursa suda istiyorum acimi azaltmaz ama belki biraz gevsetir. Iyi dusunmek lazim benimde kafam karisik bu konuda.

Ayyy en büyük rahatlık temizlenmycek olmasıymış kuzum çok sevindimmm çünkü devamlı emiyo yenidoğan bebişler :) ben de alıyım biran önce de dursun kenarda dediğin gibi bir aya falan başlarız :)

Suda doğumu hiç araştırmadım canım ona da bi bakmak lazım aslında . Ay keşke çok rahat geçse doğumumuz, hani kimi kadınlar diyo ya hiç anlamadım falan öyle olsak biz de :) ne şanslılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…