2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
günaydın kızlar.bez alan varmı.1 numaramı alıcaz 2 numaramı.yada 2ye ne zaman geçiliyor.1 den ne kadar almak lazım.unutmuşum.
1 numaradan 1 büyük paket aldım, 138 adetli. 2-5kg arası için olduğundan 1 adet almak yeterli diye duydum. Duruma göre ekleme yapılabilir daha sonra. 1 paket almanı öneririm senin de.

Gunaydin canim, bugun bizimde gorus gunumuz. Farkli bir doktora randevu aldim, doktorumu degismeyi dusunuyorum. İnsalllah memnun kalirim bakalim bizim minnos neler yapmis icerde
Hadi hayirli haberlerle gel sende.icine siner insallah doktor
Günaydınn canım bizimde yarın görüş günümüz :) Güzel haberler alalım inşallah
Insallah canim
hadi hayırlı haberlerle gelin inşallah
Ayy insallah tosbikimi ozledim
Günaydın cnm bizi haber et herşeyini. nasılmış bakalım bizim topik bebeğimiz. ters filan dönmüş müdür acaba . haber veririsin
Pozisyon almasi icin erken daha canim sanirim 32 den sonra netlesir
Hadi güzel haberlerle gel hepimizin keyfi yerine gelsin. Ne kadar zamanda bir gidiyorsun kontrole?
3 haftada birdi simdiye kadar canim

1 numaradan 1 büyük paket aldım, 138 adetli. 2-5kg arası için olduğundan 1 adet almak yeterli diye duydum. Duruma göre ekleme yapılabilir daha sonra. 1 paket almanı öneririm senin de.
Bende 1 numara bir paket aldm seninkinden yeterli olucaktir.2 tane de 2 numara.3 le 4 de aldm ben elime cikagelir diye

Bizim sanayi bölgesi olduğu için pek etrafımıda bişey yok canım çıkamıyoruz o yüzden ayarladık bişeyler öğleden sonra firma içinde pasta börek veda modu yapıcaz :) şimdide o çay ve muhabbet kısmındayız :) bakalım şimdi böyle diyorum ama 2 hafta sonra kızlarr ben evde sıkılıyorum yazarsam şaşırmayın Sen çalışıyormusun bu arada

ebebekde kampanya var.bilemedim hangisinden alacağımı.hepsiburadada fiyatlar fena deil
Trendyol da da bezlerde kampanya var primada bide 15 tl indirim yapıyor. Bi paketi var primanın 1 numara 2 numara 100 küsur tane ikiside yanında alt açma (tek kullanımlık 12 tane) bide 3 paket mendil var yenidoğan için ben o paketi aldım kargolanması falan da gayet güzeldi herbiri ayrı kutulu sonra tek kutu içinde toplamışlar ve ertesi gün geldi tavsiye ederim canım oraya da bak bi bence

Canm haftayı bitirseydin en azından 3 gün daha ücret alırdın 300-400 tl kardır
Canım bizim maaşlar ayın birinde yatıyor bu maaşı alıp bırakmış oluyorum gelsem bile vermeyebilirlerdi o 3-4 günü bırakıyorum diye öyle bi hava sezdiğim için 1 gün 1 gündür dinleneyim dedim bide ben laborantım ayakta sürekli çok zor oluyor

Canım demek bugun son iş günün, ne güzel..Ben de günlerimi sayıyorum valla, cok şükür az kaldi. 10 Martta veda

Canım demek bugun son iş günün, ne güzel..Ben de günlerimi sayıyorum valla, cok şükür az kaldi. 10 Martta veda
Sağol canım. Sayılı gün çabuk geçiyor canım ama son günler 1 sene gibi geliyor seninde bir şey kalmamış 10 güncük 31 haftada görünüyosun ama doktor mu geç veriyor sen mi geç çıkmak istedin

Canım benim de işim oturarak o yönden zor değil ama canım çalışmak istemiyor
Bide çok uykum var hep uyumak istiyorum :)
Kaburga olayı bende de var 2 aydır hemde artık bir parçam oldu alıştım sanırım

Çalışıyorum ama raporluyum şimdi. Son kontrolde durum daha iyiydi raporum bitecek sanırım. Herkes izne ayrılırken ben işe döncem:) Ben de sıkılırım diyordum ama hiç sıkılmadım valla evde:) Buradaki mesajları okumak bile dolduruyor tüm günü. Muhabbetiniz bol olsun. Veda yemeğini de tüm öğleden sonraya yaymak daha iyi fikir. Daha da çabuk geçer
Senin yerinde olsam son günümü aynen senin gibi geçirirdim

İşlere elimi sürmüyorum bugün :)

Gidemedim zaten. Sabah 6da 2 muz yedim. 1 sut biraz da su ictim. Cesmrde su siril siril akiyor ben de bakiyorum geceden iyi yemistim aslinda ama nasil olacak bu is bilmiyorum. Gece ac durdugum icin hala midem bulaniyor su an.

Aynen cnm ya bendede 1ayı geçti nerdeyse. çok vuruyor. bende alışmaya çalışıyorum ama hiç değiştirmiyor pozisyon orda kafasımı var ayaklarımı vuruyor .kemiklerime vuruyor resmen

Aynen cnm ya bendede 1ayı geçti nerdeyse. çok vuruyor. bende alışmaya çalışıyorum ama hiç değiştirmiyor pozisyon orda kafasımı var ayaklarımı vuruyor .kemiklerime vuruyor resmen
Ben ilk korkup gittiğimde kafası vardı geçen hafta kontrolde de poposu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…