2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Suda doğumu hiç araştırmadım canım ona da bi bakmak lazım aslında . Ay keşke çok rahat geçse doğumumuz, hani kimi kadınlar diyo ya hiç anlamadım falan öyle olsak biz de :) ne şanslılar
Keske nerde o günler yaaa :) suda dogumunda normalden farkli oldugunu sanmiyorum oda normal dogum sonucta. Ya bide tvlerde gorurduk doktor dogurtuyo bastiriyo karnina falan ama gercek doguma baktigimda kadinlar kendi kendine doguruyo doktor bi dikis atiyo gerekirse yada sezeryan yapiyo. Duyduygum kadariyla suyun gelmeden sancin baslarsa acilman olursa suda dogum aninda gelirse kolay oluyomus kuru kuru olunca zor oluyomus :)

Ayyy en büyük rahatlık temizlenmycek olmasıymış kuzum çok sevindimmm çünkü devamlı emiyo yenidoğan bebişler :) ben de alıyım biran önce de dursun kenarda dediğin gibi bir aya falan başlarız :)
Bende aldim duruyo evde dogumdan 1-2 hafta once baslayin diyo bide ufacik krem iki tane aldim simdilik oda dogumdan once bitmezse iyidir :) buyuk olanida var ama etkileri farkli galiba

Ben calisiyorum ama dogum iznimde oldugum zamanda bile kullanmayi dusunuyorum. Emzirdikten sonra 10 dk sagarsin atarsin dolaba. Cok yorgun ya da hasta olursan ya da buyume ataklarinda mesela yetmedigi yerde verirsin. Disari cikacak olsan ya da biraz uyumak istesen senin yerine verebilirler acil durumlarda. Sutun ilk geldiginde cok dolabiliyor, ilk gunler bebek tam bitiremeyince dugum dugum olabiliyor, tikanmamasi icinde sagarak acabiliyorsun anca. Her durumda kurtarici

merhaba, 0 numaralar prematüre için. almayın sakın. 1 numara da 1 paket yeterli hatta 3 kilo falan doğacaksa direk 2 numaradan başlamanız gerek. mesela prima da 1 numara 2-5kg arası, 2 numara 3-6 kg arası. siz her daim bebeğiniz ilk yazan kg a ulaştığında o bezi almalısınız. mesela 2,750 doğmuştu benim kızım. 1 numaradan 1 paket ancak kullanabildik. 3kg olunca hemen 2 numaraya geçtik. doktorumuz öyle söylemişti. diğer türlü sıkı oluyor zaten rahatsız eder bebeği. 4 numaradan itibaren daha uzun süreli kullanılıyor bezler. uygun fiyt bulursanız 4, 5, 6 numaraları stoklayın. diğerlerinden 1 paket yetiyor. belki 3 numara 3-4 paket gider çünkü 4 kilodan 7 kiloya kadar 3 numara kullanılıyor. aklınızda bulunsun. tüm bez alacak olanlara da tavsiyemdir. sevgiler...

Kızlar ya biraz kendimi zorladım heralde dayanamayıp vilada ile yerleri sileyim dedim karnım şimdi çok ağrıyor bi sıkıntı olmaz değil mi

Kızlar ya biraz kendimi zorladım heralde dayanamayıp vilada ile yerleri sileyim dedim karnım şimdi çok ağrıyor bi sıkıntı olmaz değil mi
Canim bende bu gun calistim 1 saat ayakta durduktan sonra kasiklarima catima agri girdi cok kotu sanci gibi. Dinlen biraz ayaklarinida havaya kaldir bekle bakalim gececekmi fazlada zorlama is yaparken kasma kendini

Stoklamasak daha iyi değil mi sonuçta bez kara borsa olmadığı için bittikçe alsak daha iyi sanırım

Canim bende bu gun calistim 1 saat ayakta durduktan sonra kasiklarima catima agri girdi cok kotu sanci gibi. Dinlen biraz ayaklarinida havaya kaldir bekle bakalim gececekmi fazlada zorlama is yaparken kasma kendini
Sağol cnm bazen hamile olduğumu unutuyorum ya da birilerine sinirlenince is yapıyorum olan bana oluyor

Canım ben çalışmıyorum evdeyim. Ama aldım. Avent in manuelini aldım.

Manuel yorucu oluyo diye duymuştum elektrkli alırım sanırım :/

Ne kadar ağırlaşmışım ben ya bugun bi alışverişe çıktım 3 saat falan gezindim şu an 10 saat fitness yapmış gibiyim bi duş aldım heryerim sızlıyo 2 mağaza geziyorum 15 dk dinleniyom hızlandırmak lazım hazırlıkları valla çok ağırlaşmışım ben bugun anladım.

Sağol cnm bazen hamile olduğumu unutuyorum ya da birilerine sinirlenince is yapıyorum olan bana oluyor
Benim gibi sinirini yerden cikarmissin :) bu ara is yapasimda yok ona bile sinir oluyorum 3 gun heryerim agriyo az kaldi sag salim kavusalimda bi hayirlisiyla onlari kucagimiza alip kokladigimiz an hersey cok daha güzel olacak insallah.

Sup3risi bu kizce senn pasaya benzedi gitgide. Ne gece duruyor ne gunduz kipir kipr masaallah. Cok guzelms ama boyle. Ozellikle birileri olunca yapiyor ya herkesi birakp onla konusasm geliyor :) yarinda kontrolmz var :))

Sup3risi bu kizce senn pasaya benzedi gitgide. Ne gece duruyor ne gunduz kipir kipr masaallah. Cok guzelms ama boyle. Ozellikle birileri olunca yapiyor ya herkesi birakp onla konusasm geliyor :) yarinda kontrolmz var :))
Masallah benim kuzumaa durmasin annesi, sende tadini cikar benimki bu aralar durgun öyle tekme tokat dalmiyoda dönüyo geriliyo sanki daha uzun uyuyo galiba anlayamadim simdi dürtüyorum oda geri dürtüyo beni :) hadi güzel haberlerle gelin insallah iyi kilo almistir hersey yolundadir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…