2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Besigimiz geldiiiii, dün akşam eşimle kurduk. Yatak odasinda kullanacagiz bunu, istersek yatak yani da oluyor ve sallanabiliyor. Simdilik bebiş odasinda duruyor, yatagi gelene kadar Hayirlisiyla saglikla uyusun kuzumuz insallah besiginde
Çok güzel cnm inşallh uyutrsun minnoşu kısa zamanda . öpe koklaya

Besigimiz geldiiiii, dün akşam eşimle kurduk. Yatak odasinda kullanacagiz bunu, istersek yatak yani da oluyor ve sallanabiliyor. Simdilik bebiş odasinda duruyor, yatagi gelene kadar Hayirlisiyla saglikla uyusun kuzumuz insallah besiginde
Güle güle iyi günlerde kullanın canım çok güzel ayrıca duvarlar da çok güzel görünüyor:)

Malzemeleri alayım da yaparım olmadı. fiyatıı sordum 45 tl dedi sadece taca
Evet teyzemin tuhafiyede yaparım onda var slikon malzeme aldırırım çarşıdan
Canım biz taç işini evde arkadaşımla hallettik silikon tabancasıyla o yaptı sağolsun ben yalnız olsam beceremezdim ama elin yatkınsa öyle işlere 5 liraya mal edersin bence verme 45 tl falan

Çok güzel cnm inşallh uyutrsun minnoşu kısa zamanda . öpe koklaya
Amin insallllaaaaaaahh
Güle güle iyi günlerde kullanın canım çok güzel ayrıca duvarlar da çok güzel görünüyor:)
Saol canim, bizde duvara baya baya alistik. Eşimle birlikte yapmistik
Canım biz taç işini evde arkadaşımla hallettik silikon tabancasıyla o yaptı sağolsun ben yalnız olsam beceremezdim ama elin yatkınsa öyle işlere 5 liraya mal edersin bence verme 45 tl falan
Bende kendim yapacagim terlik ve igneli toka seklinde. Eşarbima taç takamayacagim icin igneli yapacagim benbiara carsidan malzemeleri alip bende baslarim insalllah

Gunumuz aydin,bereketli,huzurlu olsun insallah..bizim bugun gorus gunumuz ogleden sonra kontrol var bakalim ne alemde minnosum
Günaydın cnm bizi haber et herşeyini. nasılmış bakalım bizim topik bebeğimiz. ters filan dönmüş müdür acaba . haber veririsin

Eneee ne kadar da cicili bicili güle güle kullansın prenses Bende yatak odası için park yatak sipariş verdim odası tahta zaten diye inşallah memnun kalırız

Gunaydin canim, bugun bizimde gorus gunumuz. Farkli bir doktora randevu aldim, doktorumu degismeyi dusunuyorum. İnsalllah memnun kalirim bakalim bizim minnos neler yapmis icerde
Desenize bugün toplu görüş var:) Senin de minnoşununda güzel haberleri gelsin. Biz de sevinelim. Dr'u neden değiştiriyordun? Allah hayırlı doktorlarla karşılaştırsın inşallah:)

hayırlı olsun güle güle analı babalı büyüsün inşallah

Son düzenleme:
Eneee ne kadar da cicili bicili güle güle kullansın prenses Bende yatak odası için park yatak sipariş verdim odası tahta zaten diye inşallah memnun kalırız
Ay tesekkurler teyzos, ben yatak odamda 6-7 ay kadar kalmasintaraftari oldugum icin bu tarz birsey aldim. Sonra tipis tipis odasina gececek prenses sizinki gelince sende resim atta sevelim seninkinide
Sağol canım. İnşallah çabuk geçsin diyorum bende 9:30 oldu bile :)
Son gunun tasini cikart, son gunler bence cok eglenceli oluyor

Günaydın güzellikler çalışmak artık çok zor
Ya ben zorlanmıyorum fazla ama şu zorluk var sadece oturyorum ya hep, sağ tarafa toplanıyor ordan gitmiyor kaburgama vuruyor acıtıyor. yönde değiştiremiyorum her dakika sağ sola dönüyorm dik duruyorum , değiştirsin pozisyonunu diye.ama ordan gitmiyor hiç.
Birde akşamları iş çıkışı yürüyorum 20 dk oda zorlamaya başladı ama farkeden yok evdede olsam yürüyüşlere çıkıcam sonuçda.
ben heralde tahminimce 3 hafta sonra kesilmeye başlarım.

Sağol canım. İnşallah çabuk geçsin diyorum bende 9:30 oldu bile :)
Yarım saat sonra ara öğün yapsan. Üstüne keyif çayı az muhabbet, öğle arası veda yemeği dışarı çıksan arkadaşlarınla, öğleden sonra veda ziyaretleri yapsan, azar azar muhabbetlisinden, bitti gitti gün:)

günaydın kızlar.bez alan varmı.1 numaramı alıcaz 2 numaramı.yada 2ye ne zaman geçiliyor.1 den ne kadar almak lazım.unutmuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…