2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Benimde dolapta duruyor, zamanini bekliyor:)) Insallah yarasız beresiz atlatırız o sürecide..

Kızlar bugün aile hekimine gittim tetanoz aşım vardı. Ebe de söyledi göğüs ucu için zeytinyağı sür demlensin doğumdan sonra yara oluşumunu önler dedi Yani kullanmaya başlasak iyi olur

Yok canım gec degil aslında... bugun 30 + 2 günlük olduk. Mart'ın 12'sinde de tam 32 + 0 olacak

kafasıdır o zamn ya . popoyu o kadar kaldırıp indiriyorsan bişey demiyorum ponçiğim sana
olabilir :) :) :) ama bunlardan herşey beklenir :)

Yok canım gec degil aslında... bugun 30 + 2 günlük olduk. Mart'ın 12'sinde de tam 32 + 0 olacak

bende 4 martta 32+0 oluyorum ama çalışabilir raporu alacam mart bitsin de tam maaş alayım diyorum

Gidemedim zaten. Sabah 6da 2 muz yedim. 1 sut biraz da su ictim. Cesmrde su siril siril akiyor ben de bakiyorum geceden iyi yemistim aslinda ama nasil olacak bu is bilmiyorum. Gece ac durdugum icin hala midem bulaniyor su an.
Çok mu acıkıyor canım karnın geceleri bu akşam erkenden yiyip uyusan sabahta gidip direk kan versen bişey yersen tahlil sonuçların yüksek çıkıcak muhtemelen ama öbür türlü yemeden de kendine eziyet ediyorsun uyku düzenin nasıl kesintisiz uyuyabiliyorsan direk yat erkenden ama oda yok diyosan

Öylemii. Bana doktor 10 mayıs 15 mayıs arası dedi. inşallah kandil de doğar. maneviyatı olur benm için hem 10 mayısta eşimle nikah günümüz
Hayırlısı olsun.
Ayy ne guzel olur benim pek umudum yok diger cocuklarda 40 i doldurdum ben buda oyle olur gibi geliyor.insallah kandil bebeklerimiz olur seninkide olursa cifte kavrulmus olur

Deliksiz uyku normalde de yoktur bende. Hamilelikte hele dayanamiyorum. Midem kaziniyor kiyiliyor resmen. Yatagimin yaninda her zaman mutlaka su süt muz cerez bulunduruyorum. Belki de tokluk kan sekerim o yuzden sinirda cikti. Gece muz yemistim.

Deliksiz uyku normalde de yoktur bende. Hamilelikte hele dayanamiyorum. Midem kaziniyor kiyiliyor resmen. Yatagimin yaninda her zaman mutlaka su süt muz cerez bulunduruyorum. Belki de tokluk kan sekerim o yuzden sinirda cikti. Gece muz yemistim.
Canım öyle durumda sütün içine tarçını karıştırıp iç. Hem şekerini dengeler, hem tokluk hissi yaratır

ebebekde kampanya var.bilemedim hangisinden alacağımı.hepsiburadada fiyatlar fena deil
Ben migros sanalmarketten aldım canım. İnternetten seçiyorsun kapıda kredi kartı dedim market poşetiyle eleman gelip bırakıyor. Başka mutfak alışverişlerimi de yaptım oradan. Bunca zaman niye keşfedememişim bunu kendime kızdım. Öneririm.
Bende 1 numara bir paket aldm seninkinden yeterli olucaktir.2 tane de 2 numara.3 le 4 de aldm ben elime cikagelir diye
1 numaradan aldım ya 2-3-4 büyüdükçe alayım artık, evde bebek eşyası koyacak yer kalmayacak yoksa

Kızlar çalışabilir raporu aldıktan snra 32de istediğimiz zaman bırakabiliyoruz değil mi işi sonra.
35 de doktordan çalışamaz raporu alıp o haftada bırakırım heralde ??
Yada aksilik çıktı 32 de çalışabilir raporu aldım 33 de vazgeçtim filan ? çalışamaz olursam hemen değişiyormu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…