2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bende geç çıkmahyı planlıyorum ama planlar ne kadar geçerli olucak bakalım.

Evet bakalım daha neler yaşayacaz :)

Ben de 35 de gidip çalışamaz raporu alacam canım sorun olmuyor diye biliyorum ne kadar dayanabilirsek :)

Bence bunu bi doktora sormak lazım. Ama çalışabilir alsakta çalışmamıza uygun olmayan bir durum olduğunda doktor çalışamaz verir herhalde. Öyle düşünüyorum.

Evet bakalım daha neler yaşayacaz :)

Ben de 35 de gidip çalışamaz raporu alacam canım sorun olmuyor diye biliyorum ne kadar dayanabilirsek :)
Düşündüm şimdi 32de çalışabilir raporu alacağım. baktım olmuyor 33 de bırakmak istedim birde derse bana ben 35 e kadar yazdım değiştirilemez biterim o zamn

Nisadan yana kullandim. Anlam onemli. Kisiligede sirayet ediyor diye dusunuyorum :)
Canım ha Türkçe Kadın koymuşsun çocuğun ismini ha Arapça Nisa. Nisa kadın demek. Örneğin Yasin Habeşlilerde İnsan manasında kullanılmış. Ben çocuğuma Kadın veya İnsan adını koymazdım. Arapça olunca anlamlı zannediliyor halbuki çok anlamlı Türkçe isimler de var. Mesela ben Zeynep'i çok severim 'babasının süsü' demek peygamberimizin o ismi koymasının hikayesi bile başka. O olabilir ama Buğra erkek deve demek sırf Arapça ya da Kuran'da geçiyor diye isim koymak bana yanlış geliyor sonuçta bu bir dil. Kutsal olan Kuran'da geçen önemli şahsiyetlerin ismini koymak veya Kuran'ın emirlerini yerine getirmek diye düşünüyorum Arapça isim koymak değil. O yüzden öz Türkçe bir isim koyacağım fakat ilk adı Muhammed olacak kimliğe yazdırmayacağım yalnız aile içinde bilinecek

Hayırlı olsun hepinize Allah analı babalı büyütsün :)

Ben evdeyim almayı düşünüyorum çocuğu kaynanama bırakıp markete filan giderim diye ama elektrikli mi alsam manuel mi bilmiyorum

Ben evdeyim almayı düşünüyorum çocuğu kaynanama bırakıp markete filan giderim diye ama elektrikli mi alsam manuel mi bilmiyorum
Manuel pompa cok kisi tarafından tavsiye edilmiyor canım, bilgin olsun. Ben de alısveristeyken bir bayan tesaduf geldi yanıma... Kesinlikle elektrikli al dedi, kullanımı cok daha kolay ve rahatmıs. Fikir olsun sana da.

Ev 5 odali bir oda camasir odasi oraya dolap yaptirmistik sıkınti olmadi simdilik ama ilerde cocuk odalariyla oynamak gerekicek yada oturma odasi iptal edilicek bakalim bir sene sonraya bi cikalim insallah

Bizim kucuk tavsancik 1090gr olmus, doktor bacak kemigini olcerek boyunuda aoyledi 36cm dedi. Hatta baş aşagi donmus bile minik kuş. Suan dogum pozisyonunda, tabi birdaha donmezse demekki titresimlerin sebebi dönmeye calismasiymis diye dusunuyorum bu yeni doktorda sevimliydi, ilgilendi baya ultrasonda tek tek organlarina da bakti. Sadece tansiyon bakmadi, ama belki ilk defa gittigim
İcin takipli hasta olmadigimdan bakmamistir sonradan geldi aklima. Neyse ben evde duzenli bakiyorum.
Seker olcumlerimede bakti, guzel bu sekilde diyete uyarak devam et dedi. Bebisin kilo ve suyu cok guzel, sekerin hicbir yan etkisi yok suan dedi. Hatta yarin itibariyle gebe egitim programari varmis ona da katilmami tavsiye etti. Her hafta carsamba gunu gebe egitim seminerleri oluyormus, katilacagim bende boyle iste bizden bukadar

Düşündüm şimdi 32de çalışabilir raporu alacağım. baktım olmuyor 33 de bırakmak istedim birde derse bana ben 35 e kadar yazdım değiştirilemez biterim o zamn
yok yok merak etme öyle bişey olmaz :)

ya yesinler onu 1 kiloluk minnoş :) Maşallah canım çok güzel haberler :)

Süper cnm çook sevindim. ne güzl yaa seminer varmış bizde yok öyle bişey varda benim mi haberim yok acabaaaaaa
Keşke bende gidebilsem maşallah kuzuya

Yeliz4106 Kızlar bence evdeyseniz zaten sık sık emzireceksiniz, bebek emdikçe de sütünüz gelecek zaten. Ama illa alalım diyorsanız önce manuel alın, eğer işinizi görürseo kadar para verip elektrikli almaya gerek kalmaz. Ama zor gelirse o zaman elektrikliye bakarsınız

Bende o mantıkla aldım Manueli. İlk üç ay gak meme Guk meme uygulayacağım. Koynumdan indirmicem. İkimiz içinde daha iyi olacak. Ama olur da inşalllaaahhh çooook sütüm olur fışkırır :) o zaman sağarım diyorum. Ondan manuel aldım.

Bencede bende duruma göre alırım diyorum bebeğim 9. aydayken calısmaya baslıcam o zaman duruma göre belki elektrikli alırım. İçebildiği kadar içsin anne sütünü

Haklısın canım elektrikliler çok pahalı bence de manuel almak daha mantıklı önerdiğin bi marka var mı

Benim gibi sinirini yerden cikarmissin :) bu ara is yapasimda yok ona bile sinir oluyorum 3 gun heryerim agriyo az kaldi sag salim kavusalimda bi hayirlisiyla onlari kucagimiza alip kokladigimiz an hersey cok daha güzel olacak insallah.
İnş cnm gurbetlik çok zor allah yardımcımız olsun bebis leri bize bağışlasın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…