2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Manuel pompa cok kisi tarafından tavsiye edilmiyor canım, bilgin olsun. Ben de alısveristeyken bir bayan tesaduf geldi yanıma... Kesinlikle elektrikli al dedi, kullanımı cok daha kolay ve rahatmıs. Fikir olsun sana da.
Çok kafam karıştı evde olduğum için manuel al o kadar para verme diyolar ama manuelin yorucu olduğunu söyleyenler de var ne yapsam bilemedim

Maşallah annesi Benim kontrol de perşembe günü. Sabırsızlanıyorum

Zaten ben durtunce tepko veriyor ya dunyalar benm. Tam yemelik bu ballar. Ama minnakimi goremedim teyzesi. Randevuyu yanls almisim. Daha dogrusu sadece kadın dogum yazdgni gordumde bi ihtimalmolur diye gttm cihaz yoktu. Ayin 2 sinde rontgen var. Onu ogrenms oldum ultrasonmus. Pazartesiye aldm.artk randevuyu. Baska hastanede istesem girerdm de oda ha bire ultrasona sokmak istemedm kuzumu. Beklycm biraz artk napalm:)

Ev 5 odali bir oda camasir odasi oraya dolap yaptirmistik sıkınti olmadi simdilik ama ilerde cocuk odalariyla oynamak gerekicek yada oturma odasi iptal edilicek bakalim bir sene sonraya bi cikalim insallah
Benim ev de büyük aslında ama ben eşyaları koyduğum odayı bebek odası yapınca sığamaz oldum. Daha 1.de böyleyse fert sayısı arttıkça ne olacak bilmiyorum :)

Kesinlikle canm cok haklisin. Diger isimlere oranla ona oy verdim zaten. Nisa nin kadin oldugunu biliyordum dedm belki baska anlamida vardir. Oglusum olsa Muhammed Kerem koyacaktim bende :))

Cnm o korku bende de var napcaz bilmiyorum arkadaşın sezeryan mı olcak?
Aynı durum bende de var, ablam ile konuşuyorum herkes doğuruyorsa bende dogururum dedim diyo ablam maşallah iki bebeğini de normal yaptı, ben dogumdan da korkuyorum, hadı normali epidural yapayım diyorum ondan da korkuyorum, sezeryan desen ayrı hikaye yani ben her türlü doğumdan korkuyorum

Bi arkadaşım var kız 2 haftaya doğurcak hiç korkusu yok onun da ilk hamileliği benim de .. ben niye korkuyorum kiiii
Niye korkuyosun ki? Annelerimiz nasil dogurdu bizleri bide benim annem iki dogumunu evde yapmis, herkes nasil doguruyosa bizde öyle dogurcaz :) benimde ödüm kopuyo zaman yaklastikca caktirma tek bi gün oda yavrulara deger bence cekilir sorun yok.

Aynen bende öyle cnm ilk öğrendim tamam sevindim ama aklımdaki ilk soru ben nasıl doğurcamdı doktora bile dedim korkudan ben sezeryan istiyorum die o da o zaman gelsin konuşuruz dedi. Tabiki ondan da çok korkuyorum ama bir şekilde mecburen doğurcaz

İnş cnm gurbetlik çok zor allah yardımcımız olsun bebis leri bize bağışlasın inş
Annenler yaninda degil galiba canim, allah her turlu yardimcimiz olsun tabiki benimkilerde yanimda ama ben bisey istemiyorum pek :) zor bu hamilelik hep diyodum ikinciyi erken yapicam simdi kara kara düsünüyorum ya oglum uslu bi cocuk olmazsa nasil yapicam nasil gecircem bi cocukla hamileligi. Bi dogursaydik bunlari hayirlisiyla

Oy kiyamam olsun napcan annesi azcik daha beklicen mecbur. Benim oglan alarm sesinede alismis sanirim ben hep kuruyorum alarm calarken uyanmaya calisiyorum emirde uyanip vuruyo kalk diye bencede bekle zaten bu randevulardan sonra daha sk gidicez doktora rahatsiz olmasin minnakim ikidebir. Artik ultrasonda herseyi cok iyi goruyorlar canim biraz idrarini tut nefesini tut gorunuyo hersey

maşallah yesin teyzesi o tavşanı günlerimiz yakın seninle boy ve kilomuz da yakın benim ki acıcık daha zayıf o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…