- 11 Eylül 2014
- 1.809
- 2.726
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #41.521
Saol teyzesimaşallah yesin teyzesi o tavşanı günlerimiz yakın seninle boy ve kilomuz da yakın benim ki acıcık daha zayıf o kadar.
Ay demi birde skisik gidicem hamile kafasi unuturdum ben haha :)) o emirini ayaklarini ellerini yerim ben. Benm uyku ağır uyandrmam istesede yapamaz minnosum. Ama her gun babayi ugurluyor kesin uyanik. Buu gun ilk kez midemin ustune çıktı dayams.dirsegini cok sasrdm.hc yapmamisti cikinti olmus sevdm.olmadi bende ittirdim.haha kiyamam ama.middm bulandi ondan. Inatta degil kacti hemen kuzum:))Oy kiyamam olsun napcan annesi azcik daha beklicen mecbur. Benim oglan alarm sesinede alismis sanirim ben hep kuruyorum alarm calarken uyanmaya calisiyorum emirde uyanip vuruyo kalk diyebencede bekle zaten bu randevulardan sonra daha sk gidicez doktora rahatsiz olmasin minnakim ikidebir. Artik ultrasonda herseyi cok iyi goruyorlar canim biraz idrarini tut nefesini tut gorunuyo hersey
Kızlar çalışabilir raporu aldıktan snra 32de istediğimiz zaman bırakabiliyoruz değil mi işi sonra.
35 de doktordan çalışamaz raporu alıp o haftada bırakırım heralde ??
Yada aksilik çıktı 32 de çalışabilir raporu aldım 33 de vazgeçtim filan ? çalışamaz olursam hemen değişiyormu ?
Kızlar bizimkiler bugün kapalı çarşıda bana ve bebeğe eksik görüyorlar.
Şimdilik bunlarla başlamışlar bende size atayım onlar attıkça olur muEki Görüntüle 1960028 Eki Görüntüle 1960029
Sıra hastane çıkışında resim bekliyorum ya çok heycanlı. snra lohusa pijaması alacaklar
Canm teyzem tuhafiyeci ya. toptan alıyor şimdi. büyük ihtimal bana tacı ile birlikte 10- 12 tl ye filan gelir. ama kapalı çarşı uygun noırmalde 20 filandır.set şeklinde.canım bildiğim kadarıyla istediğin an raporu kesebiliyorsun
canım ıkısıde çok güzel.ozellikle terliğe bayıldım.ne kadarmış acaba merak ettim
Hahaha yazik ya kiyamam niye ittiriyon cocugu :) gerci baska turlude anlamiyolar benimki dayaniyo migdeme nasil agriyo oksuyorum annecim cek ayaklari diyorum yok tinlamiyo bile. Seninki fazla nazli aliniyor hemen herseye benim oglum anasi gibi inat ben durtunce oda geri vuruyo pes etmek yok :)Ay demi birde skisik gidicem hamile kafasi unuturdum ben haha :)) o emirini ayaklarini ellerini yerim ben. Benm uyku ağır uyandrmam istesede yapamaz minnosum. Ama her gun babayi ugurluyor kesin uyanik. Buu gun ilk kez midemin ustune çıktı dayams.dirsegini cok sasrdm.hc yapmamisti cikinti olmus sevdm.olmadi bende ittirdim.haha kiyamam ama.middm bulandi ondan. Inatta degil kacti hemen kuzum:))
canım istanbulda ucuzdur ama heryerde okadar ucuz olmuyorCanm teyzem tuhafiyeci ya. toptan alıyor şimdi. büyük ihti
al bana tacı ile birlikte 10- 12 tl ye filan gelir. ama kapalı çarşı uygun noırmalde 20 filandır.set şeklinde.
Canm öyle aynen bende dün taclara bakıyordum 50 tl diyor bana sadece tacı. terliğiyle 70 diyor falan. bu terliğin tacını takmam belki kendim yaparım. bi bakayım yakışırsa güzel durursa takarım tac almam setin tacını takarım terlikle olan. o yüzden eminönüne ,böyle çarşılara filan gidip kendimiz almamız lazım. hatta beyaz al düz beyaz kendin yap süsünü kurdelesini al sen yap. ben şanslıyım bu konuda teyzmden dolayı inşallh bulursun uyguna.canım istanbulda ucuzdur ama heryerde okadar ucuz olmuyorben geçen gün sordum 70-80 falandı
Çok şükür cnm ne güzl sorun yok maşallahDoktordan ciktik teyzeleri cok.sukur hersey yolunda suanda basasagi duruyormus ama daha kucuk doner dedi.kilosu imzamdakiyle ayni gidiyor benim.boyunu soylemedi bende sormadim valla cok takilmiyorum sadece iri bir bebek olucak sen irisin minyon bi bebek olmaz dedi.gec anacim bunlari geecc diyecektimde salon kadini cizgimi bozmayim dedim :)) guya 4 dogacakti diger oglum 3.450 dogdu nerdeyse sezaryene aliyolardi hic itimad etmiyorum o yuzden ..plesentayla ilgilide bi sorun yok normal dogum yapabilirsin insallah dedi.bizden bu kadarhee 2 hafta sonra kontrol dedi bundan sonra 2 haftaymis
Maşallah annesiDoktordan ciktik teyzeleri cok.sukur hersey yolunda suanda basasagi duruyormus ama daha kucuk doner dedi.kilosu imzamdakiyle ayni gidiyor benim.boyunu soylemedi bende sormadim valla cok takilmiyorum sadece iri bir bebek olucak sen irisin minyon bi bebek olmaz dedi.gec anacim bunlari geecc diyecektimde salon kadini cizgimi bozmayim dedim :)) guya 4 dogacakti diger oglum 3.450 dogdu nerdeyse sezaryene aliyolardi hic itimad etmiyorum o yuzden ..plesentayla ilgilide bi sorun yok normal dogum yapabilirsin insallah dedi.bizden bu kadarhee 2 hafta sonra kontrol dedi bundan sonra 2 haftaymis
Anladım canım allah kolaylık versin sana zor olur öyle bende zayıf biri hiç bir zaman olmadım zaten ama hamilelikte eskiye göre daha az acıktım resmenDeliksiz uyku normalde de yoktur bende. Hamilelikte hele dayanamiyorum. Midem kaziniyor kiyiliyor resmen. Yatagimin yaninda her zaman mutlaka su süt muz cerez bulunduruyorum. Belki de tokluk kan sekerim o yuzden sinirda cikti. Gece muz yemistim.
Banada 3 hafta sonra gel dedi doktor. Sonrasinda daha da siklasacak dedi. Amaaan biy kilo takilmiyoruz zaten saglikli olsun kuzular. Guzel haberlerle gelmissin goZun aydin canimDoktordan ciktik teyzeleri cok.sukur hersey yolunda suanda basasagi duruyormus ama daha kucuk doner dedi.kilosu imzamdakiyle ayni gidiyor benim.boyunu soylemedi bende sormadim valla cok takilmiyorum sadece iri bir bebek olucak sen irisin minyon bi bebek olmaz dedi.gec anacim bunlari geecc diyecektimde salon kadini cizgimi bozmayim dedim :)) guya 4 dogacakti diger oglum 3.450 dogdu nerdeyse sezaryene aliyolardi hic itimad etmiyorum o yuzden ..plesentayla ilgilide bi sorun yok normal dogum yapabilirsin insallah dedi.bizden bu kadarhee 2 hafta sonra kontrol dedi bundan sonra 2 haftaymis
Aaa öyle miymiş. Öğrendiğimiz iyi olduBu arada gelisimi 1 hafta once deyince herkesin merak ettigi soruyu sordum.bebegin gelisiminin onde veya geride olmasi sadece kilo ile ilgili beklenen dogum tarihini degistirmez dedi
Güle güle kullan canım çok güzel ikisideKızlar bizimkiler bugün kapalı çarşıda bana ve bebeğe eksik görüyorlar.
Şimdilik bunlarla başlamışlar bende size atayım onlar attıkça olur muEki Görüntüle 1960028 Eki Görüntüle 1960029
Sıra hastane çıkışında resim bekliyorum ya çok heycanlı. snra lohusa pijaması alacaklar
Kızlar bizimkiler bugün kapalı çarşıda bana ve bebeğe eksik görüyorlar.
Gözün aydın canım :)Doktordan ciktik teyzeleri cok.sukur hersey yolunda suanda basasagi duruyormus ama daha kucuk doner dedi.kilosu imzamdakiyle ayni gidiyor benim.boyunu soylemedi bende sormadim valla cok takilmiyorum sadece iri bir bebek olucak sen irisin minyon bi bebek olmaz dedi.gec anacim bunlari geecc diyecektimde salon kadini cizgimi bozmayim dedim :)) guya 4 dogacakti diger oglum 3.450 dogdu nerdeyse sezaryene aliyolardi hic itimad etmiyorum o yuzden ..plesentayla ilgilide bi sorun yok normal dogum yapabilirsin insallah dedi.bizden bu kadarhee 2 hafta sonra kontrol dedi bundan sonra 2 haftaymis
Bana cekmemis bana cekse arsiz olurdu :))) babasii bu yaa. Hic kimseyle ugrasasi yok :))) cool takiliyor :)) felaket nazlii sevsem bile kaciyor :)Hahaha yazik ya kiyamam niye ittiriyon cocugu :) gerci baska turlude anlamiyolar benimki dayaniyo migdeme nasil agriyo oksuyorum annecim cek ayaklari diyorum yok tinlamiyo bile. Seninki fazla nazli aliniyor hemen herseye benim oglum anasi gibi inat ben durtunce oda geri vuruyo pes etmek yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?