2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
maşallah yesin teyzesi o tavşanı günlerimiz yakın seninle boy ve kilomuz da yakın benim ki acıcık daha zayıf o kadar.
Saol teyzesi kilo ve boy zaten tahmini olculer o sebeple cokta şaaaapmamak lazim dogana kadar kesin kilosu boyu bilenemeyeceginden cok muhim deil kuzum. Doktorumuz sorun yok dedikten aonra bosver kiloyu boyu idrar tahlili de yaptirdim insalllah tekrar enfeksiyon cikmaz. Biktim bu enfeksiyondan

Ay demi birde skisik gidicem hamile kafasi unuturdum ben haha :)) o emirini ayaklarini ellerini yerim ben. Benm uyku ağır uyandrmam istesede yapamaz minnosum. Ama her gun babayi ugurluyor kesin uyanik. Buu gun ilk kez midemin ustune çıktı dayams.dirsegini cok sasrdm.hc yapmamisti cikinti olmus sevdm.olmadi bende ittirdim.haha kiyamam ama.middm bulandi ondan. Inatta degil kacti hemen kuzum:))

canım bildiğim kadarıyla istediğin an raporu kesebiliyorsun

canım ıkısıde çok güzel.ozellikle terliğe bayıldım.ne kadarmış acaba merak ettim

canım bildiğim kadarıyla istediğin an raporu kesebiliyorsun

canım ıkısıde çok güzel.ozellikle terliğe bayıldım.ne kadarmış acaba merak ettim
Canm teyzem tuhafiyeci ya. toptan alıyor şimdi. büyük ihtimal bana tacı ile birlikte 10- 12 tl ye filan gelir. ama kapalı çarşı uygun noırmalde 20 filandır.set şeklinde.

Hahaha yazik ya kiyamam niye ittiriyon cocugu :) gerci baska turlude anlamiyolar benimki dayaniyo migdeme nasil agriyo oksuyorum annecim cek ayaklari diyorum yok tinlamiyo bile. Seninki fazla nazli aliniyor hemen herseye benim oglum anasi gibi inat ben durtunce oda geri vuruyo pes etmek yok :)

Doktordan ciktik teyzeleri cok.sukur hersey yolunda suanda basasagi duruyormus ama daha kucuk doner dedi.kilosu imzamdakiyle ayni gidiyor benim.boyunu soylemedi bende sormadim valla cok takilmiyorum sadece iri bir bebek olucak sen irisin minyon bi bebek olmaz dedi.gec anacim bunlari geecc diyecektimde salon kadini cizgimi bozmayim dedim :)) guya 4 dogacakti diger oglum 3.450 dogdu nerdeyse sezaryene aliyolardi hic itimad etmiyorum o yuzden ..plesentayla ilgilide bi sorun yok normal dogum yapabilirsin insallah dedi.bizden bu kadar hee 2 hafta sonra kontrol dedi bundan sonra 2 haftaymis

canım istanbulda ucuzdur ama heryerde okadar ucuz olmuyorben geçen gün sordum 70-80 falandı
Canm öyle aynen bende dün taclara bakıyordum 50 tl diyor bana sadece tacı. terliğiyle 70 diyor falan. bu terliğin tacını takmam belki kendim yaparım. bi bakayım yakışırsa güzel durursa takarım tac almam setin tacını takarım terlikle olan. o yüzden eminönüne ,böyle çarşılara filan gidip kendimiz almamız lazım. hatta beyaz al düz beyaz kendin yap süsünü kurdelesini al sen yap. ben şanslıyım bu konuda teyzmden dolayı inşallh bulursun uyguna.
@Pregnant07 yapmıştı galiba terliğini düz beyaz alıp. karıştırıyor olabilirim.

Çok şükür cnm ne güzl sorun yok maşallah

Maşallah annesi

Deliksiz uyku normalde de yoktur bende. Hamilelikte hele dayanamiyorum. Midem kaziniyor kiyiliyor resmen. Yatagimin yaninda her zaman mutlaka su süt muz cerez bulunduruyorum. Belki de tokluk kan sekerim o yuzden sinirda cikti. Gece muz yemistim.
Anladım canım allah kolaylık versin sana zor olur öyle bende zayıf biri hiç bir zaman olmadım zaten ama hamilelikte eskiye göre daha az acıktım resmen

Banada 3 hafta sonra gel dedi doktor. Sonrasinda daha da siklasacak dedi. Amaaan biy kilo takilmiyoruz zaten saglikli olsun kuzular. Guzel haberlerle gelmissin goZun aydin canim

Gözün aydın canım :)

Bana cekmemis bana cekse arsiz olurdu :))) babasii bu yaa. Hic kimseyle ugrasasi yok :))) cool takiliyor :)) felaket nazlii sevsem bile kaciyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…