2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım 1 hafta sancı çekende var 3 saatte doğuranda herkesin hikayesi farklı bakalım biz ne yaşayacağız. Bende hiç korku yok, kalkarız altından evelallah.

Ay canım seni cok iyi anlıyorum benim bebekte saga toplanmış yukarı çıkmış egilmek düz durmak bide rahat oturmak zor oluyo niye öyle toplanıyo acaba hiç bilmiyorum normalmi acaba?

Ay canım seni cok iyi anlıyorum benim bebekte saga toplanmış yukarı çıkmış egilmek düz durmak bide rahat oturmak zor oluyo niye öyle toplanıyo acaba hiç bilmiyorum normalmi acaba?
Canm ikimizdede aynı anormallik olmayacağını düşünerek normal diyorum
Ama artık poposuna poposuna vuracağım dön başka yerlere git ortalara diye.

ECEcanN Canım normal doğum için yürüyüş çok etkiliymiş. Yani Rahimin ordaki kasları çalıştırdığı için her gün yarım saat yürümek gerekiyormuş yapamıyorsan haftasonları yürü dedi doktor. Yani yürümekten vazgeçme. Düz bir yolda tempolu yürüyüşü önerdi doktorum

Canm ben hep işe gelirken ve giderken 20şer dk. tempolu yürüyorum ben hayatta yavaş yürüyemem kimse bana yetişemz normal yürüyüşüm bile koşar gibi hala da öyleyim :) ama dikkat ediyorm yinede.
izne ayrılıncada yürümeye devam edeceğim inşallah.tabiki herkes söylüyor çok önemli diye inşallah faydasını görürüz ama daha fazla yürümek lazım .yarım saat az değil mi. bana az gibi geldi. 1 saat hergün yeter tempolu.azda plates bacakları germek lazım.

Belki de doktor en az yarım saat demek istemiştir bilemiyorum. Fazlası da yormazsa yapılabilir aslında

Kızlar yaa başımın, boynumun ağrımasını geçtim diş köklerim bile ağrıyor Çok huzursuzum. Normal mi anlayamıyorum.
ağrının diş köklerine vurması normal cnm dişler bile ağrı yapar demişti doktor bana. benim diş etlerim geriliyordu nerdeyse dişlerimi sıkıyordum diş etlerim ağrıyordu. yaklaşık 1-2 ay önce . kısa bir süre devam etti.

Kızlar yaa başımın, boynumun ağrımasını geçtim diş köklerim bile ağrıyor Çok huzursuzum. Normal mi anlayamıyorum.
Dişlerinle ilgili daha önce varmıydı canım bir problem hani çürük dolgu yapılcak diş kırık diş falan? Benim öyle bi durum vardı iyice artıyor ağrılar hamilelikte mecburen yaptırdım. Değilse bile son aylarda bebek kalsiyum depoluyormuş bugün nette okudum belki ondan oluyordur son ihtimalde kendini stres yapıyorsan psikolojik olabilir

Anladım canım, çekicez o zaman ya da bir parol atıcam ne kadar fayda ederse artık

Canım tabi bakım görmesi gereken dişlerim var belki de ondan artıyor ağrılar. Peki baş ağrılarına çözüm bulabildiniz mi? boynumdan giriyor resmen ağrı Stres yaptığım bir durumda yok ama anlamıyorum... Başım 1 haftadır her gün ağrıyor.

Ben pilatese cesaret edemiyorum ya neler yapıyosunuz pilateste ?

Benim baş ağrılarım allaha şükür 2 haftadır yok denecek kadar az canım sanırım zmaan geçtikçe azalıyor yada bende öyle oldu:)

Benim baş ağrılarım allaha şükür 2 haftadır yok denecek kadar az canım sanırım zmaan geçtikçe azalıyor yada bende öyle oldu:)
Benimde azalır inşallah yaaa... Bir de ofis çok havasız ondan da kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Havalandırmıyorlar ya sinir oluyorum

Doktor calisabilir verdikten sonra, istedigin haftada dogum iznine ayrilabiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…