2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben pilatese cesaret edemiyorum ya neler yapıyosunuz pilateste ?
Canm ben detaylı ve prof . şekilde yapmıyorm plates sporunu. kendime göre dikkat ederek yapıyorum her akşam. top üzerinde bacaklarımı geriyorum. oturuyorm sağ eğiliyorum sola eğiliyorum .kollarımı açıyorum bacaklarımı açıyorum. biraz ve hafif hafif zıplıyorm nefes alıp verip bolca. bel bölgemi çeviriyorum yavaş yavaş.topu arkama alıp arkaya hafiften yaslanmaya çalışıyorum.uzanıyorum yere ayaklarımı topun üzerine alıyorum ellerim yerde nefes haraketi yapıyorum.buna benzer ufak ufak haraketler asla hızlı ve ters haraketler yapmıyorm. yavaş yavaş kontrollü. kendimi emniyette olduğumu düşündüğüm haraketleri yapıyorm. 20dk yapıyrm.
Korkulcak bişey yok aslında.

bende 1 paket aldım sadece 1 beden 156 adet 60tl bu anca bir ay yeter dediler normalde 80tlymiş indirimdeyken aldım 1 paket
Ben aylar önce yine indirimde huggies in yenidoğan 1 numarasından 3 paket almıştım benimki de 50li işte 150 adet var içinde ilk edapta yeter herhalde. Sonra yine indirimde yakalar 2 numarasını alırız

Kızlar sizde de anlatacağım şey oluyor mu acaba?yürüyüşe çıktığımda özellikle son bir iki gündür çatı ağrısı çekiyorum sanki her an bebek fırlayacak gibime geliyor.yani yürüyüşe devaö etmek istiyorum acaba bi sakımcası var mıdır?doktoruma da yarın soracam bu durumu bebek mi yerleşiyor acaba pozisyon mu almaya çalışıyor ondan mı bu ağrılar???

Benim bazen yürürken karnımın alt kısmı cok gergin oluyor kaskatı, ağrı yapıyor ama bahsettiğin ağrı değil sanırım benimki..

Canım 1 hafta sancı çekende var 3 saatte doğuranda herkesin hikayesi farklı bakalım biz ne yaşayacağız. Bende hiç korku yok, kalkarız altından evelallah.
Insallah canim ben bi tek o aci cektigim ani dusununce korkuyorum yoksa korku yok o an gelene kadar nasil olacagini bilmedigim icin cok kararliyim sonuna gelincede cekerim :) ne olursa olsun aci cekmeyi kimse istemez ama normal dogumda acisiz olmuyo yavrularimiz icin katlaniriz allah yardimcimiz olsun kolay kurtarsin insallah sag salim sagliklabebislere kavusalimda gerisi umrumda degil.

kızlar ya bebek arabası araştırıyo musunuz?? concord kullanan var mı yada kullanan bi tanıdığınız internetten yorumları okumaya çalıştım ama pek bişi bulamadım

Canim benimki en son dogum pozisyonu almisti simdi döndümü anlamiyorum eger hala kafasi asagidaysa benimde cati agrim oluyo 2 gun once falan yazmistim gece yatakta bile asagi bastiriyo sanki ucunda cikacak gibi hissediyorum. dün isteyken 1 saat ayakta durduktan sonra catima kasiklarima agri girdi sanci gibi ayakta duramadim. Yuruyusu cok uzun tutma eve gelincede bol bol dinlen. Daha kanala yerlesmesine var birkac hafta. Doktorunada sor en iyisini o söyler tabiki.

Bana cekmemis bana cekse arsiz olurdu :))) babasii bu yaa. Hic kimseyle ugrasasi yok :))) cool takiliyor :)) felaket nazlii sevsem bile kaciyor :)
Ya millet diyo elime geliyo ona buna tepki veriyo benmi anlamiyorum yoksa bu minnaklar kafasina göremi takiliyo :) bu arda bizim yeni dogan bebisinde adi zeynep oda seninki gibi kacip duruyodu kimseye kendini sevdirmedi 9 ay cadi ya :)

Tamamını ağzına vermek lazımmış kahverengi etrafını da yani. O zaman yara olmuyomuş öyle yazıyodu canım yapcaz artık elimizden geleni :)
Bende okudum oyle hastanedede gösterirler zaten ama onun tamami sigmiyomus agizlarina bebislerin bakalim nasil olucak o ani 4 gözle bekliyorum anne olmaktan sonraki en guzel duygudur bebek emzirmek rabbim nasip etsin insallah bol bol sütümüz olsun. Ben dogumdan önce baslicam rezene cayi, bulgur pilavi falan :)

Aynen öyle canım, sancıları çektikten sonra doğum çok kolay diyorlar. Göz korkutmaya hiç gerek yok. Allah yardımcımız olsun inşallah Oralarda doula vardır kendine bi doula bulsaydın, bu dönemleri işini bilen birisiyle atlatmak her şeyi kolaylaştırırdı diye düşünüyorum, buralarda yaygın değil

Doula ne canim? Kurslara gitmeyi düsündüm sigortam herseyide karsiliyo zaten ama dedim kendimi korkutmayayim :) bi tek hastaneyi gezmeye gidicem gösteriyorlarmis dogum salonunu, kalacagimiz odalari falan bilgi veriyorlarmis. Bide bu ikinma nefes alma olayi nasil oluyo beni cok dusunduruyo :) netten bakicam bi ara.

kızlar ya bebek arabası araştırıyo musunuz?? concord kullanan var mı yada kullanan bi tanıdığınız internetten yorumları okumaya çalıştım ama pek bişi bulamadım
Kesinlikle Casual cadillac trawel canım ben bunu almayı planlıyorum bi araştır istersen. Çok fonksiyonlu, kullanışlı ve fiyatı da arabaya göre gayet uygun bence.

Canım naptın dün aldın mı park beşiği?
Mağazadan sipariş oluşturduk geldiğinde arayıp çağıracaklar kurulumu filan gösterecekler eğer beğenirsek alacaz beğenmezsek para iade edecekler o yüzden bu tip ürünlerde netten sipariş yerine mağazadan sipariş daha iyiymiş bilginiz olsun canım

Aminnnn :) :) Ay ben hiçbi şey bilmediğimi farkediyorum burda. Rezene çayı bulgur pilavı süt mü yapıyo canım?

Evet ben madam cocodan düz terlik alıp üzerini süsledim. Bantımı da aynı süsten yapınca çekip yolliyim ikisini birden. M morpapatyam

Benim bazen yürürken karnımın alt kısmı cok gergin oluyor kaskatı, ağrı yapıyor ama bahsettiğin ağrı değil sanırım benimki..
Seninki kasılma sanırım canım birden bikaç saniyelik.o bende de oluyor herkeste oluyor normal de.32.haftada bu ağrı varsa sonları düşünemiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…