2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
İşte onun için kurslara katılsaydın yaa korkacak bir şey yok ki. Ne güzel ne yapman gerektiğini bilerek gireceksin doğuma. O nefes olayı çok önemli diyorlar zaten. Doğru anda doğru nefes alırsan çok kolay doğurursun. Ah ah burda kursta yok.. Ben olsam tüm imkanlardan faydalanırdım valla. Hatta gidebiliyorsan eşinle git kursa.

Doula da kadına doğum öncesinde, doğum sırasında ve doğum sonrasında fiziksel ve duygusal olarak sürekli destek sağlayan, bu konuda eğitimli ve deneyimli kişi oluyor canım.

Ha mağazada yokmuymuş yani? Bende mağazadan bakıp alayım o zaman. Ölçüleri de önemli benim için

kızlar ya bebek arabası araştırıyo musunuz?? concord kullanan var mı yada kullanan bi tanıdığınız internetten yorumları okumaya çalıştım ama pek bişi bulamadım
Concord neo aldık canım biz. En kalitelilerde ilk 5te. Çok çok güzel yorumlar vardı ayrıca alırken mağazada gezen annelerden yorum aldım yarım saatte 3-4 tane concord neo kullanan anne gördük hepsine sordum ilk elden çok memnunlarmış, sadece biraz ağır bir araba onun dışında çok önerdiler

Bugün tostos çok hareketsiz tam endişelenmeye başladım ki iki minik tekme attı her şeyi stres yumurcağın
Benim de aynısı dün akşam oldu. Her akşam meksika dalgası yapan minnaktan tık yoktu. Sabah karşı acısını çıkarttı ama uykumdan uyandım resmen. Ah analık ne zor ne stresliymiş
Maşallah canım

Canim oyle bisey duymadim destek olan biri :) burda yok sadece kurslar var onlarinda zamani gecti zaten artik benim gidecegim hastanede en son aralik ayinda vardi bidahakide doguma yakin o zamana dogururum herhalde:) dogum anini bilmek istemiyorum anlatirlar falan diye gidip kendimi strese sokmak istemedim acikcasi. Nefes konusunuda ya netten bakarim ya doguranlara sorarim bana yeter :) sadece dogumdan sonra eve ebe isticem o yeter bana isime yarar hic olmazsa ögretir gösterir.

Ne bileyim ben her şeyi bilsem daha rahat ederim gibi geliyor. Kurs imkanım olmadığı içinde netten araştırıyorum işte Bilmediğim çok şey varmış, öğrendikçe daha bir rahatlıyor içim

Aminnnn :) :) Ay ben hiçbi şey bilmediğimi farkediyorum burda. Rezene çayı bulgur pilavı süt mü yapıyo canım?
Evet canim ne kadar ise yarar bilmiyorum ama rezeneyi dogumdan once baslamak gerekiyo. Rezene cayi, bulgur pilavi, bol su, dusta gögüslere masaj, sicak suyla dus falan süt yapiyo ben elimden geldigince hepsini yapicam. Dogum icinde sicak dus, medine hurmasi ve arkadas söyledi bögürtlen yapragi cayi ise yariyormus bakalim yumusatiyomus alt tarafi dogumu kolaylastiriyomus :) ama bunlari en fazla doguma 3-4 hafta kala baslamak gerekiyo en erken 35. haftada yani daha erken olmaz.

Kızlar bebişin hastane çıkışı ve battaniyesi. hastane çıkışını beğenmedim farklı değil . ama evde giyer 10 lu set. 20tl ye geldi bana toptan olduğu için. almışlar onlarda. çok basit mi sizce fiyonklu filan.ama bunu giydirmem heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…