2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Daha süslü güzel bir model olabilir aslında. Evde giydir bencede sen bunu, eğer fotoğraf çekimi falan yapıcaksan daha şık bir şeyler tercih et bence. Bana bu model çok sıradan geldi dediğin gibi.

Daha süslü güzel bir model olabilir aslında. Evde giydir bencede sen bunu, eğer fotoğraf çekimi falan yapıcaksan daha şık bir şeyler tercih et bence. Bana bu model çok sıradan geldi dediğin gibi.
ay evet cnm 20tl diye aldık dediler napim. evde giyer. birde bunu almışlar. beyaz renk 10 lu set. 20tl .O zamn benm ayrıca bakmam lazım anlaşıldı

Eklentiler

• 75cd979e-0fc3-4421-93e5-1b3bd4c11b39.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 96
her türlü iş görür, sürekli muhteşem mi giydirmemiz gerekiyor bebişlerimizi, hiçbirşeyin farkında bile değiller zaten evde de dışarıda da istediğini giydirirsin. Anneciğin almış daha ne olsun hiç de kötü değil

Aynen bak öyle çok cici olur bu, beyaza her şeyi yaparsın hem. Diğeri de çok renkli olunca hoşuma gitmedi. Hem fiyatı da çok uygunmuş değişik değişik giydirirsin bebişine

ay cnm ya hastanede ilk kıyafetini böyle hayal etmemiştim de ben ama tabiki giyecek bunuda . beyazına pembe tokalar takar çiçekler takarım olur demi cnm hastane çıkışı o daha güzl olur

Ne yazdıysan not ettim canım çokkkk teşekkür ederim :) :)

ay cnm ya hastanede ilk kıyafetini böyle hayal etmemiştim de ben ama tabiki giyecek bunuda . beyazına pembe tokalar takar çiçekler takarım olur demi cnm hastane çıkışı o daha güzl olur
Bir tane ayrıca alırsın o zmn kuzum. Güle güle giydirmek nasip olsun cicilerimizi inşallah

Evet ben madam cocodan düz terlik alıp üzerini süsledim. Bantımı da aynı süsten yapınca çekip yolliyim ikisini birden. M morpapatyam
tamam canım

canım kakası taşar, kusar , terler inan çok ıhtıyacın olucak fazl fazla takıma.bence kötü deil.evde falan gıydır.buarada battanıyeyi ben ilk kızımda kullanmıştım.memnundum

ay

Normal dogum konusuni qrqstirdim. Perine masajini oneriyorlar. Eger o masaj yapilirsa yirtik veya kesik olmuyormus. Bunun arastirmalari da var. Bir de medine hurmasini cok tukwtmek gerekiyormus hatta netten biri dogumdan sonra sut konusunda zorlanmadigiini belirtmis hurma sayesinde.... merdiven cikmak da iyiymis. Tabi bunlatin hepsi 36 haftadan sonra yapmak lazim. Bebisler simdilik icerde kalsin. Allah korusun daha hazir degiller

Evet canım perine masajını da zeytinyağıyla yapın diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…