2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bez konusunda esim aceleyle prima yenidogan almis. Ben premium care kullanmak istiyordum. Aldigim bezi kullanayim mi yoksa birine mi vereyim tam bilemedim

Kızlar benim gibi baştan beri limon ayva ve tuz 3lüsüne kafayı takmış olanınız var mı ayva eskisi gibi degil ama limon dehşet derecede durduramıyorum şimdi salamura yaprak çıkardım içsiz nesiz içine limon sıkıp yiyorum yaprak manyak gibi :/

Hmmm baya cok almissin canim, ben simdilik birtane aldim da birtane daha alsammi diyorum.

Evet banyo havlusunu sordum canim, bende bir tane var suanda.

canım neden 3 tane alıyorsunizki.1 havlu bide mermerşahi ıdı galiba adı alsanız yeter.mermerşahi yi havlunun üzerine koyoyorsunuz.çocuk ilk banyodan çıkınca ıkısını sarıyorsunuz,.birkaçdk sonra bezı ıçınden çekiyorsunuz.zaten ilk ıslaklığı bezle gidiyo o zaman. sonra havluyla bşrazdaha kurulayıp giydiriyordum ben.3 havluya gerek yok bence

ohh süper. bende e bebek ve joker mağazalarını gezdim. pegprego muydu onunla concord neo bide quinny onları beğendik sonra heryerinin süspansyonlu olması sağlamlığı vs gibi özelliklerinden dolayı concord neo da karar verdik ama araştırmadan almak istemedim. benimde tek duyduğum kötü tarafı ağır oluşu. cevabın için tşk ederim

Kirlenme ihtimaline karşı olsun istedim. Liste yapmıştım ona uygun alıyorum. Müslin bezleri de var. Her gün banyo yapacak. Temiz temiz kullanırım dedim.

Ya millet diyo elime geliyo ona buna tepki veriyo benmi anlamiyorum yoksa bu minnaklar kafasina göremi takiliyo :) bu arda bizim yeni dogan bebisinde adi zeynep oda seninki gibi kacip duruyodu kimseye kendini sevdirmedi 9 ay cadi ya :)
Benimki babasindan jet hiziyla kaciyor. Bendedd boyle bi 10 sn anca duruyordr sonra firrr. Hosgelmis zeynep hanim dunya yaa..nasil guzel kokuyodr simdi o oyy :))) Zeynoslar agir olup kendini agirdan satiyo demekki. Emir beyimizde bi anasina pas veriyo gerisine yok. Bu arada kiz cocuklari yilan gibi suzulurmus ya gercekten oyleyms. Balik gibi kayiyo. Kaydirakmi yapmis icerde ne hahah.

Anneme.soruuorumne krem.kullanms nede baska bir sey catlamamis da. Bizim agizlar buyuk ondan.mi hahah ay tobee. Zeynebn de agzi buyuk holey. Bascam agzina kahverengi kısmı i :)))))))

Tuzu dr bana yasakladi. Su toplayip odem oluyormus. Oda son donem.cok zorluyormus insani. Benm.bacaklarda sislik var hatta. Dikkat etmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…