2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Tabiki canımm blogcuanne diye bir blog yazarı var denk geldiniz mi bilmiyorum. Onun sitesindeki pozitif doğum hikayelerini hatmettim. Bir göz at istersen çok güzel hikayeler var
Bende ne hikmetse hic korkmuyorum
Bu nefes egzersizlerini de duymustm..panik yapmadan dogru nefes ve pozisyonla sanci en aza indirgenebiliuor. Daha fazla blgi malesef yok. Bilincaltima mi atiyorum..ne yapıyorsam artk.arastrmayi unutuyorum :))) bakayim blogcuanneye:))

Evt annemler başka memlekette valla benim hamileligim bile çok zor geçti halen çok iyi sayılmam o yüzden gözüm korktu açıkçası dediğin gibi hayırlısıyla bi bunları getirelim de rabbim büyük

Merhaba arkadaşlar ben bebeğimi sürekli aşağıda hissediyorum neredeyse kasiklarimda atıyor hiç yukarıya çıkmadı siz de durumlar nasıl

Rica ederim canım, biz de jokerden almıştık. Ben de çok beğendim, güzel günlerde kullanırız inşallah :)

Eklentiler

• image.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 76
Merhaba arkadaşlar ben bebeğimi sürekli aşağıda hissediyorum neredeyse kasiklarimda atıyor hiç yukarıya çıkmadı siz de durumlar nasıl
Ben gebeligim boyunca hic kasiklarimda hissettigimi hatrlamiyorum. Gobegimin hep biraz altinda. Hatta bu gun ilk kez gogsume yakin midemin uzerine cikti

Ne bileyim ben her şeyi bilsem daha rahat ederim gibi geliyor. Kurs imkanım olmadığı içinde netten araştırıyorum işte Bilmediğim çok şey varmış, öğrendikçe daha bir rahatlıyor içim
Korkularımız bilmediğimizdendir mantık çerçevesine oturtmadığımızdandır.ben de sürekli araştırıyorum,doğal doğumlar izliyorum "bil"meye çalışıyorum en azından bir seçenekte kararlı olayım diye.gerekmedikçe de sezeryanı düşünmüyorum ama tabi her hamilelik gibi her doğum da kişiye özeldir herkes nasıl mutlu ve rahat hissedecekse elbette onu seçmelidir.ve öyle bir zaman gelir kş sezeryan de hayat kurtarır.ben iki doğum şekline de açığım sadece doğal doğum bir tık önde o kadar

Hepsi cok guzel canim guzel gunlerde kullanin bebisinle insallllaaah

Tuzu dr bana yasakladi. Su toplayip odem oluyormus. Oda son donem.cok zorluyormus insani. Benm.bacaklarda sislik var hatta. Dikkat etmelisin
Benim doktorum bana yasaklamadı,Çünkü ben çok araştırdım türk doktorlarında toplumunda bir yanlış algısı varmış... Her zaman tükettigin derecede tuz tüketebilirmişsin,Ne yaparsan yap tuz hiç yeme istersen son aylar yine aynı şişliklerle karşılaşacakmışsın. Sebebide bebegin büyüdügünden dolayı kan dolaşımı vs bu yüzden vücut agırlaşınca kgdan ayaklarda ödem oluşabiliyor dedi ve araştırmalarımda bu yöndeydi. Bende aldıgım kgları geri verdim şuan hafif bir göbegim var oda bebegimden kaynaklı, 83ten 79a düşmüştüm bugünde 77 olmuşum toplamda 1-2 kg almış olarak gözüküyorum hamilelik boyunca böyle gidersem rahat geçecek gibi ama dikkat etmekte elbet yarar var tuz normaldede iyi degil ama,Kullandıgın miktardan fazla kullanmadıgın sürece sakınca yok diyebiliyor doktorlar canım

canım içinde bebişin olduktan sonra en çirkin kıyafeti de giydirsen güzel olacak o merak etme

Iste ben cok kullandim canim. 3 bidon sadece tursu yedim.o ilk 4 ay. Normal hayatta da tuzlu yiyen biri olunca dr uyardi :) cok tuzlu yiyorsan diye dedm ben.

Quinny çok iyi canım diğerini bilmiyorum. Ablam kullanıyor Quinny den çok memnun. Ben de ondan aldım. Quinny Moodd aldım ebebekten

Iste ben cok kullandim canim. 3 bidon sadece tursu yedim.o ilk 4 ay. Normal hayatta da tuzlu yiyen biri olunca dr uyardi :) cok tuzlu yiyorsan diye dedm ben.
Abooooo Valla ben turşu manyagı bir insanım babam her sene kendi yapar bol acı severim Gönderdide ben yemedim inan kocaman bidonu kaynanama gönderdim bi küçük bidon aldım oda hala duruyor düşün benim manyaklıgım limon Yemeklerdede çok tuz sevmem sadce limon tuz seviyorum o zaman belki ama onun dışında asla

Ne bileyim ben her şeyi bilsem daha rahat ederim gibi geliyor. Kurs imkanım olmadığı içinde netten araştırıyorum işte Bilmediğim çok şey varmış, öğrendikçe daha bir rahatlıyor içim
Ben bi tek suda dogumu izledim onu istedigim icin kadinlar cok rahat görünüyo yabancilar oyle zaten biz olsak o hastane yikilir yegenimin dogumunda gitmistim bi kadinin cigliklarini duydum dogururken beni cok etkiledi fazla biseyde bilmek istemiyorum acikcasi bi o nefes egzersizlerini ögrenmeliyim ondada zaten burda cok yardimci oluyorlar ebe gösterir sorunca yardimci olup sakinlestirir. Trde ki gibi degil burda dun gorumcemi aradim kayinvalide refakatci kaliyomus bi serum degistirmeye geldiler diyo burda aksam 8 den sonra dogum bölümünde ziyaret yasak kimse kalamiyo hemsire hasta bakici surekli geliyo cok iyi bakiyorlar fazla sorun yasamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…