2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ne yazdıysan not ettim canım çokkkk teşekkür ederim :) :)
Rica ederim tatlim bi liste daha var kaydetmistim yollarim sana sut yapan hersey yaziyo orda dogum yaklastikca sorabilirsin bende denicem baska bisey bilende varsa aktarir yardimlasiriz herseyin kolay olmasi icin.

M
ay evet cnm 20tl diye aldık dediler napim. evde giyer. birde bunu almışlar. beyaz renk 10 lu set. 20tl .O zamn benm ayrıca bakmam lazım anlaşıldı
Masrafa girme canım beyazlı gayet de cici iki kurdela takarsın sen bi yerlerine fıstık gibi durur ne gerek var yine almana başka bir ihtiyacını gider

Anneme tlf da bir güzel ağladım anne ben doğumdan korkuyorum diye o da teselli etti beni bak ben 3 tane doğurdum çok kötü olsaydı ben doğurur muydum diye umarım bu teselli uzun bir müddet gider de durup durup aģlamam inşallah

Teyzesi büyük bambu havlu almış suyunu iyi çeksin diye bende lcwdan kafaya geçen mavili bebek havlusu aldım bi tane de yeter diye düşünüyorum
Bende de bir tane kafaya gecmeli havlulardan var, icine müslin bez dikilmis. Bir tane daha alayim bende yedek dursun. Biri yikanir otekini kullanirim zaten cok pahali degil.

Canım kimin nasıl bir doğum yaşayacağı belli değil de sen niye bu kadar korku yaşıyorsun? Panik atak durumun var mıydı normalde? Sanki sen bu konuda sürekli endişelisin yanlış hatırlamıyorsam. Bu kadar korkuyorsan doktorunla konuş istersen doğum şekline belki ona göre karar verir...

ben yedim ama canm cok istiyodu simdi istemiyo allahtan. Senn bebis kizmiydi canm. Annem bana hamileyken senn yaptigim gibi yapiyormus limon uzerine tuz :)))

Ablamda bunu almış. Kullananlar memnun. Kulaktan ölçer için en doğru sonuç diyorlar.

Eklentiler

• IMG_7153.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 48
Oturduğum yerde belim ağrıyor anlamadım daha erken yahu.gece uyumak da ayrı dert.sağa sola dönünce ah uh sesleriyle eşimi de uyandırıyorum:))korkuyoum benimki erken mi gelcek felan bana mesaj mı gönderiyor

Ama tontişim şimdiden böyle olmaz ki birbirimze destek olucaz her şeyden önce inanmamız lazım normal doğum yapabileceğimize hem normal doğum yapanlar o kadar kötü bişey olsa ikincide de isterler mi normal olmasını sonuçta biz o ağrıyı bilmiyoruz ama onlar bide yaşayan insanlar psikolojik olarak kendini hazırla ben yaparım de her gün duanı oku hayırlısıyla çok da kolay olur ağda gibi düşün anlık acı bebek çıkıyo ve ağrı bitiyo sancı yok ağrı yok dikiş yok sonrasında bebişinle sınırsız vakit var

Bende de bir tane kafaya gecmeli havlulardan var, icine müslin bez dikilmis. Bir tane daha alayim bende yedek dursun. Biri yikanir otekini kullanirim zaten cok pahali degil.
İstersen alma şimdiden sonuçta bebek doğduktan sonra da illa lazım olunca alacağımız yerler bir sürü el kadar bebenin bi havlu neyine yetmiyo evde de vardır zaten başka havluların başka ciciler alırsın yavruşuna

arkadaşlar idrarda lökosit +++ keton++ çıktı , hamileliğin başından beri 2 kez antibiyotik kullandım,kurtulamadım bu idrar yolu enfeksiyonundan....şimdi bir de keton çıktı....başına böyle bir durum gelen var mııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…