2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Evet panikatak var ben de doktoruma danıştım sezeryandan daha çok korkuyorum ama normal doğumdan da korkmuyor değilim ya o çatalda panik olursam bi akrabamiz panik oldu hemen sezeryana geçirtti kendini bende sezeryandan daha çok korkuyorum hayırlısı neyse o olsun annemin tesellisi bir müddet gider inşallah

Kızlar sizce takı yastığı almaya gerek var mı bn almasam diyorum gelen giden bi yere iliştirsin artık onuda ya eksik bitmiyo çıldırıcam
Evet onu nereden tedarik edicez acaba şu günlerde benim de aklımda ay Allahım bir sürü eksik var daha incik cincik ama hepsi birikince bir sürü şey alıncak var daha

Evet ben de öyle düşünüyorum teselli ediyorum kendimi ayyyyy ağda deme ağda yapamayan bir insanım ben bakalım doğum yapabilecek miyimyeni yeni daha o ısıtilan makinalarla yapabiliyorum

Evet onu nereden tedarik edicez acaba şu günlerde benim de aklımda ay Allahım bir sürü eksik var daha incik cincik ama hepsi birikince bir sürü şey alıncak var daha
Aynen öyle artık bişey almaktan sıkıldım sona geldik artık nerdeyse ama şöyle bişey düşünmeden bi gün oturup dinlenemedim bide bn çok takarım kafama almadan rahat edemem ama takı yastığı almıcam heralde bi yerde sordum 75 tl dedi kargo fln hariç

Bana da gereksiz geliyor ona vereceğim parayla bebeğe başka şeyler alırım diyorum evde yapsak nasıl olur acaba bi internetten bakmak lazım

Kesinlikle canm cok haklisin. Diger isimlere oranla ona oy verdim zaten. Nisa nin kadin oldugunu biliyordum dedm belki baska anlamida vardir. Oglusum olsa Muhammed Kerem koyacaktim bende :))
Kerem ismini de çok severim canım. İnşallah hayırlısıyla senin 2. erkek benimki kız olur :) Benimki Muhammed Atlas olacak. Atlas'ı yazdıracağım sadece kimliğe. Anlamı çok güzel ve sanılanın aksine Türk mitolojisinde de var. Gökyüzünün en yüksek mertebesi, gökle yeryüzü arasında gök kubbeyi taşıyan gibi anlamları da var. Bir de tüm dünyada aynı anlama geliyor ve aynı söyleniyor ne bileyim sevdim ben. Hepsi adıyla yaşasın uzun ömürlü, mutlu, sağlıklı, bol kısmetli, hayırlı evlatlar, hayırlı insanlar olsunlar inşallah

Oturduğum yerde belim ağrıyor anlamadım daha erken yahu.gece uyumak da ayrı dert.sağa sola dönünce ah uh sesleriyle eşimi de uyandırıyorum:))korkuyoum benimki erken mi gelcek felan bana mesaj mı gönderiyor
Canım aynı durumdayım. Hem kilo hem de karnın büyümesi bele baskı yapıyor. Geçen öyle bir ağrıdı ki dedim birşey oldu. Cenin pozisyonunda yana dönüp yatınca bir de ılık duş alınca anca rahatlıyorum. Zamanlarında gelsin yavrularımız

Kizlar ,bebek bezi aldınınız mi daha erken ama aldiysaniz 1numara mi aldiniz ve kaçlilarindan yoksa 2 numara mi aldiniz ..bugün ebebekte indirim vardi premium care yenidoğan 1 numara 156liktan 1 paket aldim ama elimde kalmasin sanki çok aldim gibi geldi gerci benim minnak 4-5gün geriden geliyor

Keton nedir acaba? Çok geçmiş olsun Su günde ne kadar içiyorsunuz? Doktorum bana ilk başlarda günde 3 litre su içmemi söyledi enfeksiyona da karşı. Bir de 500 mllik pet şişeye kapağı kadar sirke gerisini su koyup idrar sonrası temizliğimi o şekilde yapıyorum akıntı da olmuyor şükür. Ama bunlar önleyici tabi hastalık geçince deneyin isterseniz

Görümcem gibisino da aynı alışverişe çıktık hep kırmızı kırmızı aman Allahım dedim ne yapacaksın o kadar kırmızıyı

ooo ben daha bebişime de kırmızı hastane çıkışı alacam
kırmızı başlıklı kız yapacam onu :)

aslında kendi lohusa pijamamı da kırmızı istiyorum. kızımla uyumlu olur hem
bulamazsam mecbur kızıma da kendime de pembiş alacam

tamam canım

canım kakası taşar, kusar , terler inan çok ıhtıyacın olucak fazl fazla takıma.bence kötü deil.evde falan gıydır.buarada battanıyeyi ben ilk kızımda kullanmıştım.memnundum
Canim battaniye dediğin hani şu hastane çıkışında olan ince olanlardan dimi ben bolca tedarik ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…