2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben de hastane çıkışını pembe aldık eşimle birlikte ilk onu giyecek inşallah ama tabi görümcemle çıktığımızda beni bi güzel tavladı bir tane de uğur böcekli modeli kırmızı da aldık olsun ben de çok beğendim ama ille de kırmızı der o hep

ben daha hastane çıkışı almadım..kendi lohusa pijamamı da ...
ama ikisini aynı renk almak istiyorum..kızımla süslerimiz de aynı olsun
şöyle benim saç bandımdaki çiçekle onun başlığındaki çiçeğe kadar..ayyy hayal etmesi öyle güzel ki
91 günüm kaldı Rabbim izin verirse kucağıma almama..

Ben aldım ki kırmızı hastane çıkışı hemde oğluşumaaa yaa :) her şey sizin minnak prensesleriniz için mi sanki ama hastaneye onu değil beyazlı cicisi var onu vermeyi düşünüyorum kırmızılıyı evde giydirip size foto atacam inş

Ben de 1 tane sıfır kol citcitli bady aldım poposuna bakmamıstim bir de ne göreyim ta taaaa inek çok tatlış odada hep önümde tutuyorum bakıp bakıp duruyorum arada da diğer kıyafetleri ziyarete gidiyorum açıp açıp bakıyorum

canım istanbulda ucuzdur ama heryerde okadar ucuz olmuyorben geçen gün sordum 70-80 falandı
Canim sen çok yüksek fiyatlar sormuşsun genelde piyasa fiyati 40 lira ben bi bebek mağazasında sordum en uygun orda buldum 25 di inşallah oradan alicam bikaç yere daha sor piyasa fiyatının oldukça üstü bir rakam şayet ünlü markalardan biri değilse

Kafanı dağıtacak şeylerle ilgilen istersen. İnan ben gün boyu o iş bu iş derken hiç doğum anını şeklini tarihini acısını fln düşünmüyorum, aklıma bile gelmiyor. Ayrıca herkes bir nebze korkuyordur ama bebişe kavuşma isteğin ağır basar merak etme. Doktora al beni doğumhaneye de bebeğimi kucağıma alıp öpeyim derim gibime geliyor sonlara doğru. Sen de kendini böyle telkin et bence.

Aminn amin insaallah canim en buyuk temennimizz. :)))
Kiz kardesim olmadigindan hep bi kiiz cocuguna duskunlugum vardi. Duyunca cok mutlu olmuştum. Ama 2. oglum olsun o duyguyuda yasayayim isterim tabi.:)

Bunu deneyeyim o zaman. Geceden icip yatarsam tok tutar sabah da kanimi veririm.
Canım haziran annelerinde gördüm bi bak istersen şeker tahlili için bazılarına aman aman aç gelin gibi bişey dememiş doktorları su içiliyor diye biliyorum ben ama yanlış mı hatırladım acaba ya da gece yatarken kalorisi yüksek gıdalar al hem böylece çabuk acıkmamış olursun kanı verene kadar düşük kalorili yiyecek alırsan sabaha kadar miden kazinabilir ki ben çıldırmış gibi acıkmiş oluyorum uyandigimda normalde kilo vermek için oldukça açlığa dayanabilen bir insanken

Hahaha eskiler oyle diyo yapmistir valla cok akilli onlar. Oyle agirki kucuk hanim 24 saat aglamis meme istemis yazik sutte az gelmis uyumamis hic sezeryan dogum bide. 2800 dogmus minnacik ama cin gibi ya hemende iki gözünü acmis poz vermis :)

Anneme.soruuorumne krem.kullanms nede baska bir sey catlamamis da. Bizim agizlar buyuk ondan.mi hahah ay tobee. Zeynebn de agzi buyuk holey. Bascam agzina kahverengi kısmı i :)))))))
Eskiden kremmi vardi kuzum ya :))) oyle gorunuyo annesi minnaciktir agzi onun bi dogsunda gör sen laf etme gelinime :)

Almayan varsa diye yazıyorum. Sebamed ürünleri şuan joker de yüzde kırk ındırımlı. Sabah 10 a kadar geçerli indirim

Evt annemler başka memlekette valla benim hamileligim bile çok zor geçti halen çok iyi sayılmam o yüzden gözüm korktu açıkçası dediğin gibi hayırlısıyla bi bunları getirelim de rabbim büyük
Canim valla yanin kalabalikta olsa zor olunca o zorlugu cekiyosun her sekilde. Kac gun annemlerde kaldim hastayim bi haftayi gecti bide bana sor acaba dinlendimmi. Oturup baskasina is yaptiramiyosunda surekli insanin ici rahat etmiyo. Allah kolaylik versin yardimcimiz olsun insallah

Sürekli bişeylerle ilgileniyorum ama gece yatağa yattığımda bir de banyoda büyüyen göbeğimi görünce biraz korku geliyor sanırım hormonlarla alakali bir durum olsa gerek Allah verecektir gayretini ben de gün geçtikçe bebeğe kavuşacağımız an icin seviniyorum diğer yandan bu sefer korku da beraberinde geliyor düşüncelerime en iyisi senin yaptığın düşünme şeklini deneyip bebeğe kavuşma anını hep aklıma getireyim

:) Keşke. Artık kendi bebişini seversin annesi
Aminn canim sag salim kucagimiza alalimda insallah. Ama bisey oiiraf edeyim ben su an hamile olmasam ölüp biterdim insanin kendinde olunca baska cocugu o kadar sevemiyo. Yegenim olana kadar elin cocuguna ölüyodum o oldu baska cocuk sevemedim onun gibi ihanet ediyomus gibi hissediyor insan.

Benim hic kilo sorunum olmadi. Hep normalden zayiftim zaten. Ama onceki hamileligimde de aynisi olmustu. Bos gebelik olmasina ragmen. Geceleri midem kaziniyor dayanamiyorum. Uyutmuyor. Ac kalinca huzursuz bacak sendromu olarak ayaklarima vuruyor. Ama hic yemek yemedigim geceler de oluyor ara sira. Geceden sağlam yemem lazim. Tok tutan seyler. Et sut yumurta gibi. Aslinda belki 1 tane yumurta yesem yanina da bir sut icsem beni tutar. Demir hapini erkenden icerim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…