2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Çikolata ceviz tarzı kuvvetli besinler alırsan geç acıkırsın unutma kalorisi yüksek gıdalar çünkü gece de hareket etmeyecegin için vücudunun bunları yakma süresi uzamış oluyor canım

Bende sleepy aldim bi paket onunla baslamak istiyorum inceledim sanki memnun kalacagiz gibi hissettim ama kullanmadan bilemeyiz. Bi tanidigimizinde elinde kalmis iki paket prima varmis esime vermis sleepy bebisimin poposuna yaramaz ise onu deneyecegiz

Eskiden kremmi vardi kuzum ya :))) oyle gorunuyo annesi minnaciktir agzi onun bi dogsunda gör sen laf etme gelinime :)
Babanin buyuk annenin buyuk bizden kus agizli cikmaz kuzu :)))) zavalli kizim ne cekiyo benden hahha. Pasa gibi benziyor aceeep:)

Eskiden kremmi vardi kuzum ya :))) oyle gorunuyo annesi minnaciktir agzi onun bi dogsunda gör sen laf etme gelinime :)
Ayy kiyamam yavruya. Ins bizim ballar zamaninda gelsin..birde hayirlisiyla.normal dogum yapalimm. Sut yapan besinleri 1 ay kala tuketeym ben

ay kizlar dunden beridir cok fenayim hemeroidlerim sisti kaniyorlar az az sabah dr umu aradim krem soyledi kullandim ama fenalardayim oturmam bir dert kalkmam ayri dert.wc olaylarini hele hic sormayin.ustune de 1 aydir olan farenjitim eklenince.oksurdukce canim aciyor gercekten annelik cok zormus.ama sukur onu veren yaradanima.

Babanin buyuk annenin buyuk bizden kus agizli cikmaz kuzu :)))) zavalli kizim ne cekiyo benden hahha. Pasa gibi benziyor aceeep:)
Koca agizli deme benim prensesime zavalli ya :) pasa bence babaya benziyo 3d ye girmedik doktorumuzda yok diye ama almi genis, cenesi kucuk, burnu da baba ben yuzunun seklini ayni esime benzettim keske bana benzeseydi ya esimin kucuklugu cok cirkinmis yengem bile hamileyken hep yegenimin bana benzemesini istedi ama huyu benzemesin dedi ben cok cadiydim bizimkide ayni ben huyuyla suyuyla annem yengeme laf sokuyo kim ne derse desin isterse kendini yirtsin bu kiz ayni sen diyo haslanmis yumurtanin sarisin bile yemiyo benim kucukken yaptigim gibi keske oglumunda bana benzeseydi esimde zavalli kiz istiyodu ama sana benziyo diyince hosuna gidiyo tabiki babasina benzicek diyo :)

Ayy kiyamam yavruya. Ins bizim ballar zamaninda gelsin..birde hayirlisiyla.normal dogum yapalimm. Sut yapan besinleri 1 ay kala tuketeym ben
38 haftalik dogdu canim normal, kizlar eksik dogar diyo eskiler erkekler 9 ay 15 gun kizlar 9 ayda dogar derler ama tabi herkeste ayni degil bebekten bebege degisiyo o rabbim zamanlica dogurmayi nasip etsin insallah. Aynen sut yapan seyleri 5 hafta kala doguma yardimci olan seyleri 4 hafta kala baslamak en uygunu bu arada arkadasin birine burda gündüz bögürtlen yapragi cayindan bahsetmistim banada arkadas önermisti onu simdi baktim hem isvicrede hem almanyada ebeler öneriyomus 36. haftadan itibaren 3-4 fincan icebilirsiniz diyo. Ben bi fincanla baslarim dogum yaklastikca fazla icerim :) hangi birini yiyip iceceksem artik bende sasirdim

Canim cok gecmis olsun sende onceden varmiydi hemoroid varmiydi yoksa hamileliktemi cikti? Eger hamilelikte ciktiysa dikkat et aza indirmeye calis yoksa kalici olabiliyomus.

O totoşunda ayıcıklar tavşanlar inekler olan şeylere bayılıyorum bebek azıcık ele gelecek tam ayakta duracak vuracaksın poposuna düşecek Bende yerleştirmediğim halde her gün odasına girip bakıyorum

Kizlar drnz dogumun nasil olacagiyka ilgili konustu mu..Ozele gidiyrm ama benim mi sormam lazim qcaba yoksa konusacagi yok (
Canım henüz çok erken onlara göre son ana kadar sürprizler yapabiliyor ani bişey gelişebiliyor ama bebek şeklini almış her şey güzel ne düşünüyorsun konusu için bence en erken 35 36 haftalar gerekli bizim film olduğumuza bakma

Gece ağrı gireni kramp gireni şişkinliği reflüsü olanı anlarım da bebek hareket ediyo mu diye kalkıp el kadar yavrucağı gece gece hareket edecek mi diye bekleyen manyak bir anne adayı oldum Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin de şu gereksiz paronayalarımızdan kurtulalım ben ki kendimi rahat bir insan sanırdım kendi davranışlarıma anlam veremiyorum bazen neyseki yavrum oynadı uyuyum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…