2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ooo koșun koșun gelin :) Gobegimin ustune yatmisim bu sefer baya bebisin itme hareketine kalktim. İcerde soyleniyor olmali, ustume ciksaydin anne diye
Bu gece nòbetçiler çok aman göbişlere dikkatgözlerim fal taşı gibi açık karnım da zil çalıyor bu saatte ne yiyeyim ben yahu

Bogurtlen yapragi cayini da hc duymamistm tadi guzeldr insaallah. :) bi yerden baslamak lazm. Şöyle nisan gibi falan :) Allah bilir ama benm.kiz icerde fena memnun cikmayacak gibi sanki :))))

Kiz halaya oglan dayiya:) neyseki bizim halalarda guzel. Ama huyuna kadar benzems ya sasrdm ona. :))) demek huyuna kadar benzeyebiliyor. Zeynebn baba tarafna benzedfi kesinde artk halasi mi babasi mi babaannesimi Allah bilir ama babasini terch ederm :)))

Evt bir de bahsettigin durum var.bebeğin poposu kabul etmeyebilir o yuzden stok yapmayin diyorlar artik deneyerek görecegiz :)sen de yenidogan aldin di mi kimileri bebek 4kiloya yakin dogarsa 1numara bezle degil 2 no bezle baslar diyor o zaman gerçekten elimde kalacak :)

evet 1 numara aldık küçücük :) maşallah iştahım baya açık şu sıralar ama daha çok kendime alıyorum. Yani bebeğimin gelişimi haftası ile uyumlu ileride değil o bakımdan benden 4 kiloya yakın bir bebeiş çıkmaz herhalde gerçi azıcık tombik ele gelir olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…