2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ablamda bunu almış. Kullananlar memnun. Kulaktan ölçer için en doğru sonuç diyorlar.
cnm aynısı zaten hemen hemen görünüş aynı ama modeli farklı. işlevi aynıdır muhakkak. bu 3030 benm dediğim 6020. bir değişiği . aynen neyse onun göteriyormuş. bu ne kadar peki ?

Günaydin tatliskolaaaaarr, yeni bir ay ve yepyeni heyecanlarla sisli bir sabaha uyandik biz mart ayi da saglikla ve huzurla gecsin, mayisa hayirlisiyla ulasalim insalllah gece ruyamda koca dilim cikiletali pasta yedim, sebebide dun aksam onume konulan pasta borek tabagiydi ki tek lokma yemedim. İcimde kamis demek neyse mayistan sonra yicem hepsini, simdilik kalsinlar

bende de hamilelikten dolayı hemeroid oluştu ama yine kendiliğinden geçmek üzere umarım sizinkide düzelir en kısa zamanda..

Kizlar drnz dogumun nasil olacagiyka ilgili konustu mu..Ozele gidiyrm ama benim mi sormam lazim qcaba yoksa konusacagi yok (
cnm ben konuşmadım ama 17 martta NTS ye gireceğim belki ogün konuşur benle. 32 oluyorum çünkü. sanırım 30dan önce erken diye konuşmuyorlar

Eki Görüntüle 1960412 kızlar bebişimin duvar kağıdı geldi nasıl olmuş mavi konsept istemedik biz
Bebeğin gözleri fal taşı gibi açılır bu odada fıldır fıldır döner bu nasl canlı ve güzel renk ne kadar farklı resimler diye
Ben biraz hala eski adetlere göre ilerliyorum sanırım.Erkeğin odası buz mavisi kızın odası toz pembesi.aksesuarları da aynı rengin koyu tonları . ara ara zıt renkler ek olabilir duvar aynasında saatinde vb. .
Böyle olurdu heralde bir oda yapmış olsaydım. kısmet seneye inşallah.
Allah hayırlısıyla odanı kurmayı ve içinde bebeğini uyutmayı nasip etsin canm

Kızlar hep ağrı sızılardan bahsediyoruz. Hadi anlatın bakalım bebeğiniz olacağını nasıl öğrendiniz
Canım benim için sürpriz olmuştu açıkçası, bebek olma ihtimalini bekliyorduk ama ilk denemede hamile kalacağım aklımıza gelmemişti çok şükür Allah'ıma hatta beslenmeme dikkat etmeye ya da folik asit kullanmaya bile başlamamıştım o kadar inanmıyordum hemen hamile kalacağıma, 1 sene falan uğraşsak normal diyordum adet dönemim civarı baktım enteresan belirtiler var; göğüslerde şişme, kasıklarımda böyle birşey kemiriyormuş gibi bir his ve yemeklerden sonra karın ağrısı ve sıkışma. İlk ikisi genel olarak adet belirtisi aslında ama bende hiçbir zaman olmuyor adet dönemimde böyle belirtiler. Dedim bir tuhaflık var, gittim eczaneden en ucuzundan gebelik testi aldım baktım 2.çizgi silik, hemen yakın arkadaşıma gönderdim fotoyu o tecrübeli 3 yaşında kızı var :) hamilesin bence sadece biraz küçük galiba, kan testi yaptır dedi, ertesi gün soluğu hastanede aldım; hamile olduğumu öğrendim, 4,5 haftalık hatta keseyi de gördüm binlerce şükür

İyi o zaman canım, imkanlar güzel tadını çıkart

cnm aynısı zaten hemen hemen görünüş aynı ama modeli farklı. işlevi aynıdır muhakkak. bu 3030 benm dediğim 6020. bir değişiği . aynen neyse onun göteriyormuş. bu ne kadar peki ?

Tabi canım aynı. O yüzden öyle yazdım zaten. Hiç bilmiyorum canım kaç tl olduğunu. Joker den almış. Ama fiyat aralıkları aynıdır diye düşünüyorum

Kızlar hep ağrı sızılardan bahsediyoruz. Hadi anlatın bakalım bebeğiniz olacağını nasıl öğrendiniz
Canım reglime 3 gün falan vardı işteyim çalışıyorum ama midem bulanıyo, başım dönüyo falan. Koku hassasiyetim var. Korunmuyorduk ama aklıma hiç gelmedi. Bi arkadaşım sen hamile olmayasın bi test yapsana dedi. Sabah test yaptım çok silik çıktı. Bir tuhaf hissettim kendimi tabi. Kimseye söylemedim eşim de dahil. Ertesi sabah bir daha yaptım biraz daha belirgindi. Eşime söyledim, onun mutluluğu tarif edilemez Sonra biz yine çok heveslenmeyelim daha reglim gecikmedi dedik, gecikmenin 4. günü falandı sanırım bir test daha yaptım işte tam belirgin ikinci çizgi Sonra doktor kontrolü falan, keseyi gördük, kalbini duyduk derken bu ünlere geldik, çok şükür

Kızlar bu arada ben ilk testimi evlilik yıl dönümünde yaptım yani evlilik yıl dönümümüzde hamile olduğumu öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…